bu ev botu mu? dışarı içinse altı nasıl?
Eki Görüntüle 807618
hımm o zaman olmaz. ama çok güzelmiş, çok beğenmiştim.
4 ve 8 nodakileri 20 tl ye alabilirim uygunsa
Benim için uygundur
mail adresinizi mesaj atabilir misiniz o halde, benim mesaj hakkım yok sanırım. banka ve kargo bilgilerini mail yoluyla iletelim.
Guncel..............
Ptt ile kapıda ödemeye okey derseniz, 11 ve 12 deki babetlere 15 versem uygun mudur?
Pardon, 10 ve 11 miş :)
Bana faketmez ama tek bi sorun var, benden 5 tl ve sizden 5 tl kesiliyor kapida odemede.cunku istanbul ici olmadigi icin. Bu hafta kime paket gonderdiysem herkes vazgecti,bosa para vermemek icin..hesaba yatirdi cunku daha pahaliya geliyor diye. Ve bu yuzden bu yontemi hic denemedik..
Hem benden de 5 tl cikiyor o zaman.
Ben sürekli ptt ile gönderiyorum ve ben hiç para vermiyorum, gönderdiğim kişi ürünün parası+ kargo parasını ödüyor, postacının aldığı ürün parası benim hesabıma yatıyor. Sizin ptt hesabınız mı yok, acaba ondan mı sizden para çıkıyor???
Edirne ptt yi arayip sorabilirsiniz
100 tl altina 5 tl, 100 tl ustune 9 tl..
Hesabim yok ama olunca da 2 tl kesiyorlar.o da satan kisi icin hic mantikli degil bence..hesaba eft diye birsey varken..
Ptt de hesap olunca 1 TL kesiliyor aslında ve hesap açtırmak iki dakika sürüyor, ileride yapacağınız satışlarınız için büyük rahatlık aslında :) çünkü herkes hesabından para aktarmak istemeyebilir..
Açıkcası ptt ile kapıda ödeme olsaydı alacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?