Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Alaycı Kuş
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
arkadaşlar acilolarak yardımlarınıza ihtiyacım var..22 aylık bi kızım var ...10 gündür süt vermiyorum..sütten kestim yani...ama haliyle geceleri acıkıyo...3 - 4 gündür ayaklarım koptu sallamaktan..geceleri aç olduğu için sanırım uykusuda düzensizleşti...hazır sütte içmiyo...ne yedirmeliyim arkadaşlar..
Prenseslerim ❣️❣️❣️
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
aslinda ben diyecektim normal süt icir diye benim kizimda pek sevmiyodu hazirsütü uyku sersemi cok az iciyodu ama artik atlattim iciyo cok sükür canim bir süre idare etmen gerekiyo süte alistir yinede baska birsey hazir mamalardan yap biberonla ver baskada birsey gelmiyo aklima
neredeyse 2 yaşına gelmek üzere annesi...süt içme alışkanlığını kazandırmanız şart..gece süt içecek ki onu tok tutsun sabaha kadar...muzlu süt yap,nesquikli süt yap ama mutlaka içir....
sevgiler...
canım ben iki çocugumdada böyle bir sorun yasamadım. Lıkır lıkır içerler sütlerini. Hatta günde kac kez verirsem vereyim.
Böyle sorun yasayan arkadaslara meyveli süt öneriyorum. Hani pipetle falan eglenceli hale gelebiliyor. Mutlaka ona sütü sevdirecek bir yol bulmasın simdi tok kalması ve ilerde kemikleri için . Kolay gelsin sevgiler....a.s.
Alaycı Kuş
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
bugün aç karnına alışsın diye 1 çay bardağı süt verdim..içti ..yaşasın..alışıyo galiba...yardımlarınız için teşekkür ederim kızlar........
gözün aydın canım cok sevindim. İnşallah seni zorlaman alışır. Kolay gelsin
Evli, mutlu, çocuklu
Kayıtlı Üye
arkadaşlar acilolarak yardımlarınıza ihtiyacım var..22 aylık bi kızım var ...10 gündür süt vermiyorum..sütten kestim yani...ama haliyle geceleri acıkıyo...3 - 4 gündür ayaklarım koptu sallamaktan..geceleri aç olduğu için sanırım uykusuda düzensizleşti...hazır sütte içmiyo...ne yedirmeliyim arkadaşlar..
canım hazır mamalardan hazırla biberon maması biçiminde olsun gece
saat 00.00 da yedir öyle dene bakalım ben öyle yapardım
taki sabah 06.00 ya kadar kalkmazlardı mızıklayınca tekrar biberon maması
uyurlardı anca saat 10.00 a kadar dene bakalım
şimdi bebişlerim 10 ve 4,5 yaşlarındalar
yaşlı bir anne olarak sana tavsiyem bu a.s
Gece yatarken doyurucu birşeyler ver ki sabaha kadar uyanmasın.Ben de oğlumu 16 aylıkken kesmiştim memeden.Gece yatarken bir biberon muhallebi hazırlayıp veriyordum.Hiç biberon ve süt almayan çocuk artık bunları alıyordu.Gece mamaları da verebilirsin...Bu dönemi kolay atlatmanız dileğiyle.Sevgiler...
ben memeden kestikten sonra gece hiçbirşey vermedim, seninki de çok küçük sayılmaz, bence gece hiçbirşey yemeden durabilecek durumda, ben okul çağındaki çocukların gece annelerinden biberonla süt istediklerini bilirim. bence buna alıştırma. yatırmadan hemen önce muhallebi yada gece maması verebilirsin bu da onu sabaha kadar tok tutar. ama illa yedirecem dersende gecenin bir yarısı kalkıp hazır mama hazırlamaya yada süt ısıtmaya alışman lazım.
ogluma geceleri süt içiremiyorum denemedığim şey kalmadı şeker pekmez yinede gece ağlayıp içmiyo bu süreç geçermi ilerde içermi yrdım lütfen
bekle beni 35.5 :)
Kayıtlı Üye
Kendimden örnek vereyim.Küçükken anneannem sabah 07:00 gibi sütü ısıtır ,beni kaldırırdı.Gözlerimi açmadan sütü içer,cup geri yatardım.Normalde sütü bana içiremezlerdi.Yıllarca bu şekilde beni kandırarak süt içirdiler. :))) Bu yöntemi bir deneyin isterseniz.
ben küçükkende içerdim şimdide geceleri yatmadan mutlaka içerim..geçici bir süreç olabilir ama içmeyende içmiyor mesela abim kardeşiz ama küçüklükten beri hiç içmaz midesi bulanıyormuşşş.
sütünde çok faydasını gördüm mutlaka içilmeli....
Kocasının Bitanesi..
Kayıtlı Üye
canım benim oğlumda ben emzirdiğim sürece ne aptamili nede inek sütünü içmedi.. eğer emziriryorsan ondan içmiyordur.. bu arada sütü şekersiz dene.. ben öyle içiriyorum geceleri.. baska türlü oğlumda almıyor..
ben oğlumu 22 aylıktı 2 yaşına yaklaşmıştı sütten kestim. Gece 3 defa falan emerdi. kestiğim iki gün uyandı meme istedi. meme ee oldu oğlum dedim hemengeri uyudu. Hiç ağlamadı hiç zorluk çıkarmadı. gece hiç de biberona alışmadı. 4 gün içinde memeyi tamamen unuttu. gecede hiç uyanmadı. Yatmadan önce meyve, yoğurt, muhallebi veya 1 bardak süt içerdi. biberona alışmaması da iyi oldu bence.
Allahumme Ya Mübdi
Kayıtlı Üye
canm şerbet içire bilirsin işe yarıyor yaniiiii
bence arı mama muhalebbi gibi şeyler ver yatırmadan önce gecede uyanırsa hazır sütün içine bi iki bebe bisküvüsi koy ben öle alıştırdım şimdi geceleri uyanmıyolar bile gerçi benimkiler 3 yaşında oldular ama sen bi öle dene işe yarar hazır sütü belki öle tek başına sevmemiş olabilir biraz şeker koyup ver yada sana kalmış
arkadalar teşekkürler yazdıklarınız için sabırla bekliyorum bir gün içecek umarım
Alaycı Kuş
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
çok şükü kızlar..artık bir dikişte bir su bardağ sütü içiyoruz..alıştık..yardımlarınız için teşekkürler..
CANIM BENIM
NE YEDIREBILIRIM DIYE BIR ALTERNATIF OLAMAZ
SUT MECBUREN ICMESI GEREKIYOR
GECE YEMEK YENMEZ BIRINCISI BUNUN ONUNU ALAMAZSINIZ ALSIIR VE ILERDE GECELERI YEMEK YEMEDEN YATMAZ ODA SAKINCALI
SUT ICMESI GEREKIR KESINLIKLE GELISIMI VE KALSIYUM ICIN
BEN IKI KIZIMDADA SUTTEN KESTIKTEN SONRA BIBERONA KOYDUM VERDIM
ILK BIR IKI ICMEDILER AC BIRAKTIM.YEMEK VERMEDIM COK AC OLUNCADA MECBUREN SUTE ALISTILAR
SIMDIDE SUT DAYANDIRAMIYORUM:roflol::roflol::roflol:
SABAH KAHVALTIDA OGLENDEN SONRA YEMEK USTUNE TATLI KEK VS YANINDA AKSAM YEMEKTEN SONRA YATARKEN 1 ER BARDAK DERKEN BAYA ICIYORLAR
VE ICERSINE BISEY KOYMADAN SADECE SEKILDE ISITMADAN ALISTIRDIM
HER YERDE HER AN SUT BULUP ICIREBILIYORUM
çok şükü kızlar..artık bir dikişte bir su bardağ sütü içiyoruz..alıştık..yardımlarınız için teşekkürler..
HADI GOZUN AYDIN CANIM GEC KALDIM EN YARDIMA AMA NEYSE RICA EDERIMMMMMMMMMMMMMMM:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: