- 11 Şubat 2008
- 7.242
- 17.391
- 773
- 41
- Konu Sahibi organiksebze
-
Geçmiş olsun öncelikle. Haklısınız kim olsa üzülür. İnsan zaten çocuklar arasında olan kavgalardan ziyade ebeveynlerin gamsızlığına sinirleniyor. Eğitmiyorlar öğretmiyorlar sonra çocuk onlar yapar kafasında çok aile var maalesef. Kendi söylemiş zaten daha öncede böyle şeyler yapıyordu diye e bi zahmet doktora götür çocuğunu normal değil ki bu.Merhaba hanımlar. Dün gittiğimiz bir misafirlikte eşlerimizden dolayı ilk defa bir araya geldiğimiz bir kadın ve 2 yaşında kızı vardı. Benim kızımda 2 buçuk yaşında ama kendini ifade edebilen sosyal bir çocuk. Biz kalabalık hanımlar arasında sohbet ederken iki adım ötemizde bir ağlama sesi duyuldu, hemen koştum kızımı yere yatırmış sarılıyorlar kızımda kurtulmaya çalışıyor sandım. Ama bir ayırdım ki kızımın yanağını ve gözünün tam altını ısırmış çocuk, tüm dişlerinin izi kızımın yüzünde kıpkırmızı.Kızım şok içinde ağlama krizindeydi ve bende aynı şoku yaşadım. Çocuğun annesi yaklaşık 5 dk sonra banyoya yanımıza geldi ve “Daha öncede böyle şeyler yapiyordu ama burda yapmaz sandım” dedi.Birde hakkınızı helal edin dedi içeri geçti. O an kızımı sakinleştirmeye çalıştığım için ona odaklandım ve hiçbir tepki vermedim. Sonrada kalktık huzursuz olduğu için eve geldik. Ama kızım sanki bi travma geçirdi devamlı aynaya bakıp yanağını ısırdığını anlatıyor. Gece hiç uyuyamadım üzüntümden eve geldikten sonra mantıklı bir şekilde olayı düşündüm ve çocuğun annesinin tepkisinin ne kadar yetersiz olduğunu fark edip dahada sinirlendim (yetersizlikten kastım çocuğunu uygun bir dille uyarması ve ağlayan çocuğumla daha alakadar olması) umarım kızımda kalıcı bi iz bırakmaz arkadaş ilişkilerinde
Dantenin pis demek istemediğini biliyorum, gücünü kontrol edememe anlamında kullandığına eminim.Önceki tartışmanızdan bağımsız konuşuyorum. Her memeliden geçebilir yalnız sanki otizmliler pismiş gibi kötü bir anlam çıkıyor bu yazdığınızdan. Ailesinin bakım vermediği demek başka bu başka.
Bu kadar hassas yetiştirmeyin çocuklarınızı. Kalelerde prensesler gibi yasamayacaklar. Bi isirikla travma geçiriyorsa aşk acisinda ne yapacakBen çocuğun annesi olay sonrası daha özverili davranabilirdi diyorum hanımefendi ayrıca durumu bilmediğim için benim değil annesinin sıklıkla çocuğunun başında durması gerekti . Çocuğu hastaneye kaldırması gibi gülünç bişeyi beklemem elbette. Çocuğum zaten hep gözümün önündeydi bir iki dakika içinde gelişti herşey her saniye yanımda tutamam ya. Geçmiş olsun dileğiniz için teşekkürler
Birde boyle konuşanlar var tab canı yanan evlat sızın degıl cunku.Bu kadar hassas yetiştirmeyin çocuklarınızı. Kalelerde prensesler gibi yasamayacaklar. Bi isirikla travma geçiriyorsa aşk acisinda ne yapacakbir şey olmaz siz abarttikca çocuk daha önemli olduğunu düşünecek olayın.
Evet o çok iyi bir krem ben de tavsiye ederim cidden geçiriyor. Dediğiniz gibi eczacılar biliyor sorarsanız.İsmini hatırlayamadım bı krem vardı boyle durumlar için iz bırakmıyor. Benimde çocuğumu küçükken komşunun oğlu isirmisti aynı göz altından kanamisti düşünün ısırık derinliğini. O kremi getirdi annesi hemen. Ertesi gün tüm iz geçmişti. Eczaneye sorsanız kesin bilir.
Ne kadar değişik insanlar var mesela sizin gibi.yahu kadın ne yapsın çocuğunu takip etsin yedi yirmi dört.Çocuğum başka çocuğunun oyuncağını aldı diye annesi çocuğumu azarlamisti eşimi 3 adam dövdü .
Kadın helallik istemiş yetmemiş size ne yapabilirki hastaneye mi kaldirsin cidden çocuk yüzünden ebeveynlerin birbirine sarmasini hiçbir zaman anlamayacagim . 2 yaşında çocuk bırakılıp sohbet edilmez de yani bence suç sizin çocuğu gozetememenizden kaynaklı.
Geçmiş olsun çocuğunuz için de ayrıca üzüldüm.
Ne kadar haklısınız ya vallahiZ kuşağı gençleri var ya, bence z kuşağı anneleride olmalı.
İşte karsinizdakinin çocuk olduğunu unutuyorsunuz mesele tam da bu.Ne kadar değişik insanlar var mesela sizin gibi.yahu kadın ne yapsın çocuğunu takip etsin yedi yirmi dört.
Ayrıca ben evime yeni taşındım komşular geldi üst kattaki hoşgeldin diye.cocuklwrinida getirmişler.
Benim çocuğum kucağımda oturuyordu sohbet ediyorduk komşunun çocuğu kızıma bir tokat attı aniden kıskandığı için hiçbir şey ortada yokken yeminle bir ses çıktı nasıl.beynimden kaynar su boşaldı nasıl ağladı sessiz yavrum ve başkasının çocuğunuza vurması sizi durduk yerde çok üzüyor.resmen kadinalri evden kovacaktim çıkın çabuk diye zor tuttum kendimi.hemen kızımı içeri götürüp susturdum.dedesini aradım annemler yakında bana onlara goturtturdum evde durmasını istemedim o yamyam çocukla.bir sahada o komşulara üç yıl oldu yüzüne bakmadım binada oturali evlerine bile daha gitmedim.benim çocuğuma vuranin eli kırılsın insalh.terbiyeli sakın tavra nasilda içli içli ağladı yavrum.sokakta bulmadık çocuğumuzu biz bayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?