- 7 Eylül 2021
- 733
- 987
- 33
- Konu Sahibi organiksebze
-
Kel alaka..Çocuğun yaptığı hiç normal değil bence, biz de çocuk olduk 3 kardeş kimseyi ne ısırdık ne de birine vurduk. Tamamen yetiştirmeyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Çok nadir böyle çocuklar olurdu çevremizde biz küçükken, onlar da kendini belli ederdi ilk dakikadan zaten biz de onlarla oynamazdık. Annesi de alışmış duruma umursamıyor bile 5 dakika sonra gelmek nedir, sorumsuzluk diz boyu. Baştan söyleseydi çocuğunuzu oynatmazdınız travma da yaşamış olmazdınız.
şaka gibi
resmen insanları tatmin edemedik
belki artık anlamışlardır
diş izleri çıkacak kadar ısırdıysa
üstü başı kan olacak kadar kanattıysa niye götürmeyeyim çocuğumu acile
riske gerek var mı
siz götürmezsiniz
aşı da yaptırmayın
siz bilirsiniz
Yazık ya, deli galibaNe kadar değişik insanlar var mesela sizin gibi.yahu kadın ne yapsın çocuğunu takip etsin yedi yirmi dört.
Ayrıca ben evime yeni taşındım komşular geldi üst kattaki hoşgeldin diye.cocuklwrinida getirmişler.
Benim çocuğum kucağımda oturuyordu sohbet ediyorduk komşunun çocuğu kızıma bir tokat attı aniden kıskandığı için hiçbir şey ortada yokken yeminle bir ses çıktı nasıl.beynimden kaynar su boşaldı nasıl ağladı sessiz yavrum ve başkasının çocuğunuza vurması sizi durduk yerde çok üzüyor.resmen kadinalri evden kovacaktim çıkın çabuk diye zor tuttum kendimi.hemen kızımı içeri götürüp susturdum.dedesini aradım annemler yakında bana onlara goturtturdum evde durmasını istemedim o yamyam çocukla.bir sahada o komşulara üç yıl oldu yüzüne bakmadım binada oturali evlerine bile daha gitmedim.benim çocuğuma vuranin eli kırılsın insalh.terbiyeli sakın tavra nasilda içli içli ağladı yavrum.sokakta bulmadık çocuğumuzu biz bayan
2 3 yasındaki cocuklar sarılıyor diye mi kanını dondu. bu ulkede anasının dizinden tahrik olan serefsiz ahlaksız bir grup olduğunu düşünürsek tek kelimeyle iğrenç bir zihniyetgecmıs olsun ay mıdem kalbım....sarılıyor-lar demıssın? kac kısı? bu ne boyle kanım dondu
sen benım yazdıgımı algılayamamıssın kı ama kendımı yorup cvp vereyım!!!! sapık zıhnıyet yaftası yapıstırdı hadsız pıslık !! sarılıyor lar demıs lar lar cogul konusmus 1 ı ısırmıs gıbı anlatmıs onu soruyorum sarılmaları tahrık mahrık sacmalamıyorum !!!!!! anlamadan yaptıgı yoruma bak !! ıgrenc...2 3 yasındaki cocuklar sarılıyor diye mi kanını dondu. bu ulkede anasının dizinden tahrik olan serefsiz ahlaksız bir grup olduğunu düşünürsek tek kelimeyle iğrenç bir zihniyet
af buyursen benım yazdıgımı algılayamamıssın kı ama kendımı yorup cvp vereyım!!!! sapık zıhnıyet yaftası yapıstırdı hadsız pıslık !! sarılıyor lar demıs lar lar cogul konusmus 1 ı ısırmıs gıbı anlatmıs onu soruyorum sarılmaları tahrık mahrık sacmalamıyorum !!!!!! anlamadan yaptıgı yoruma bak !! ıgrenc...
İsme bak zoddirikYazık ya, deli galiba
İsim değil nick.İsme bak zoddirik
Ne bebeği kocaman çocuk ikinci sınıfa gidiyor.o yaşa kadar zaten ne gördüyse nasıl egitildiyse onu yapar 7 sine kadar alacağını almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?