- 28 Şubat 2020
- 1.060
- 1.634
- 83
- 32
- Konu Sahibi Altagracia_
Doktora götürmeye karar verirseniz ve imkanınız varsa özel muayenehanesi olan bir çocuk doktoruna mı götürseniz acaba ? En azından hastanelerden daha iyidir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır sadece vicks sürüyorum çok az. Bir işe yaramadı. Bu yöntem etkili mi?aksam yatarken ayaklarina zeytinyagi sarimsak karisimi surdunuzmu hic ?
ben çok faydasini gordum kizimdaHayır sadece vicks sürüyorum çok az. Bir işe yaramadı. Bu yöntem etkili mi?
Ne kadar ayrıntılı anlatmışsınız, çok teşekkür ederim. Kızım çok seçici her şeyi yedirip içiremiyorum izin verdiği kadarını denicem. SağolunCanim bu seneki Grip ağır geçiyor. Geçen haftalarda ailecek bizde aynı durumdaydık. Hepimiz öksürük burun akıntısı ve alerjiğiz hepsi vardı. İnan 15 günden fazla çekmisizdir.
Bulunduğun bölge ye göre belli aralıklarla soğuk nemlendirici makinesi kullanın. Çocuğunuzun belinden başlayarak yastık kuĺlanin çok hafif yüksek olsun. Daha rahat uyur en azından. Birde sürekli çocuklar için deniz tuzu var burnu açık tutun,Sumkurtun .burnu sürekli fisfis sıkarsaniz baya rahatlar.
Baş ucuna gece kapı kapalı olarak soğanı ikiye bölüp karanfil takın o şekilde uyuyun. O da epey rahatlatır.
Keciboynuzu pekmezi,suya az miktar karışık orjinal sirke koyup icirirseniz çabuk atlatir. Ben çocuğu çok rahatsız etmeyim diye başta burnu çok fisfis yapmadım o yüzden uzun sürdü.
Ev yapımı yoğurt yedirin bol bol su içirin geçer Allahın izniyle.. bizimki ateşlenmişti bile ama şükür atlattık. ..
Hastahaneler çok tehikeli ama herkes çocuğunu bilir ona göre hareket edersiniz zaten götürmek gerekirsede goturursunüz.
Nemlendirici yok ise yüz için buhar yapın sıcak suyun içine çay ağacı yağı ya da nane yağı koyun oda çok ferahlatıcı.
Bal ile birsey karıştırı tuketiyolardi adını unuttum .
Ben çocuğuma proPolis başladım çok tafsiye ederim bağışıklık sistemini guclendiriyo.malesef çok pahalı olduğu için şuanlık biz kullanmıyoruz sadec çocuğa kullandiriyoruz.
Birde hastayken ben ılık banyo yaptiririm hergün çok iyi geliyor. Sonra saçını falan iyi kurutmak gerekiyor. ..
Çok geçmiş olsun başımızdan yeni geçtiği için dönemde karışık olduğu için çok üzüldüm inşallah hemen atlatirsinz.
Sarımsağı ezip zeytinyağı karıştırıp ayaklarına sürüyoruz, üstüne çorap. başka bi ayrıntı var mı?ben çok faydasini gordum kizimda
hayir ama sabahtan soyle biraz bi yapip ayagina surun bakin tahris olma durumu olursa yapmayinSarımsağı ezip zeytinyağı karıştırıp ayaklarına sürüyoruz, üstüne çorap. başka bi ayrıntı var mı?
Sarımsak cogunlukla kızarmadan yol açar yag kismindan sürmek gerekir.hayir ama sabahtan soyle biraz bi yapip ayagina surun bakin tahris olma durumu olursa yapmayin
birde sabahtan cok yapin aksama biraz ozlesmis olur
Arkadaşlar bana bi fikir verin
10 gün önce kızım öksürükle beraber grip gibi oldu, aile hekimine gittik, çayla çorbayla geçir ciddi bir şey yok ciğere İnmemiş dedi.
Geçti gibi oldu,5 gün önce kadar tekrar Şiddetli öksürük başladı. Dün artık tekrar dayanamayıp aile hekimine gittik yine aynı şeyleri söyledi.
Her gün azalır diye bekliyorum ama hiç azalma yok. Dün gece 30-40 sn kadar öksürük krizine girdi ve uyku uyumuyoruz
Aile hekimi ciğere indiği halde anlamamış olabilir mi böyle bi ihtimal var mı?
Şu anda hastaneye götürmek mantıklı mı? Ya alerjik bir durum varsa ve geç kalırsak?
Kızım da çok hareketli hastanede onu nasıl durdururum bilmiyorum, yerleri yalama potansiyeli bile var. Yaş 2,5
Doktor anlamamış olabilir cunki basimiza geldi oglumu kac defa goturduk bi rontgen cekmediler en son cigerlerine inmişti acillik olduk.Arkadaşlar bana bi fikir verin
10 gün önce kızım öksürükle beraber grip gibi oldu, aile hekimine gittik, çayla çorbayla geçir ciddi bir şey yok ciğere İnmemiş dedi.
Geçti gibi oldu,5 gün önce kadar tekrar Şiddetli öksürük başladı. Dün artık tekrar dayanamayıp aile hekimine gittik yine aynı şeyleri söyledi.
Her gün azalır diye bekliyorum ama hiç azalma yok. Dün gece 30-40 sn kadar öksürük krizine girdi ve uyku uyumuyoruz
Aile hekimi ciğere indiği halde anlamamış olabilir mi böyle bi ihtimal var mı?
Şu anda hastaneye götürmek mantıklı mı? Ya alerjik bir durum varsa ve geç kalırsak?
Kızım da çok hareketli hastanede onu nasıl durdururum bilmiyorum, yerleri yalama potansiyeli bile var. Yaş 2,5
Bizim aile hekimimiz muayene bile etmiyo cocuk doktoruna git dioözele götürün bekleme derdi olmaz işinizi halledip hemen eve geri dönersiniz. aile hekişmleri baştan savmak dışında birşey yapmıyor