Kızımı bırakıp işe başlamak yada işi bırakıp...

hepyek-34

Hamd olsun Bugünlerimize...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2007
1.068
1.259
333
8
( çok kötüyümmm bu hafta işe başlamam gerekiyor ama başlıyamıyorum yavrumu bırakabilceğimi sanmıyorum diğer yandan işimide bırakamıyorum. offff Kızlar bana akıl verin lütfen şuanki ruh halimi anlatamam size üzüntüden sütüm kesilcek diye ödüm kopuyor kızım daha 3 aylık :bbo:

ay canim yaa allah kolaylik versin zor cidden ben 1 saat bile ayri kalsam canim caniyor seni hic dusunemiyorum.ne yapican peki kararin ne olucak?cokta fazla uzulme sutun kesilicek bu sefer vicdan azabi duyacaksin...

hayat gerçekten çok zor. bende kızımdan ayrıyım. hemde 3 saat mesafelik bir şehir farkıyla.ama benim kızım 5 yaşında.ama diyorum ya inanın hiç farkı yok 3 aylık bebekten.anakuzusu yaa tam benim yanımda kalıp birşeyler öğreneceği vakit.ne yapalım herşey onlar için.canları sağolsun.tırnaklarına zarar gelmesin yeter.. sende üzme kendini bakacak birileri varsa,enazından akşamları gelip görebileceksen çocuğunu hiç üzülme.ben ne yapayım 15 günde bi ancak görüşebiliyorum..

Babaannesi bakarım diyor fakat benim gönlüm razı değil kadın yaşlı ve parkinson hastası gibi birşey. Tutup bi başkasınada emanet edemiyeceğim yarın konuşup patronumla/müdüürmle kökünden halledicem bu işi benim para kazanmamdan ekonomik özgürlüğümden kızım dha önemli birde onun ilklerine ilk ben tnaık olmak istiyorum örn: anne dediğini ilk adımlarını duymak vb. şeylere offfffffffff ne zormuş anne olmak annemi doğum yaptığım ilk an anladım hakları ödenmezmiş hakikaten. o yüzden sanıırm

merhaba canım ben bebeğim olsun diye tedavi olanlardanım ve anne olmayı nekadar çok istiyorum anlataman bence işini boşver çünkü evlat büyütmek çok önemli o senin geleceğin sen nasıl yetiştirirsen ilerde o şekilde görüceksin bencede onun ilk anne baba deyişini ve ilk adımlarını sen gör çünkü bunu hakkeden sensin çünkü onun annesisin allah yardımcın olsun inş hakkınızda hayırlı olan bi karar verirsin

myselfcim benim topiğimde bebek takvimleri nasıl yapılıyor diye yazmışsın
cvp yazdım ama görmedin sanırım
sen bebeğinin dogum tarihini bana yazarsan ben sana hazırlayabilirim bir tane

ah canim aslinda diyemedim ama en dogrusu kendin buyut is kariyer her zaman olur bebeginin gelisimi buyumesi bir daha olmaz.onun sana cok ihtiyaci var suan bence en dogrusu bu.tebrik ederim seni canim.a.s.

kızlar bende daha hamile değilim ama ilerde bende işimi bırakmak istemiyorum çalışmayı seviyorum ama bebeğimide kendim büyütmek isterim bence annenin verdiği eğitim çok daha önemli bende kararsızım aslına bakarsanız. myself sen naptın cvp atarsan sevinirim

myselfcim benim topiğimde bebek takvimleri nasıl yapılıyor diye yazmışsın
cvp yazdım ama görmedin sanırım
sen bebeğinin dogum tarihini bana yazarsan ben sana hazırlayabilirim bir tane

08.04.2008 doğumlu kızım çok teşekkür ederim şimdiden canım

bende çalışan bir anneyim ve oğluma bakmak zorundayım...bence onun geleceğinide düşün..sütünü sğ ben öyle yapyım ve 3.5 yaşına kadar emdi...sen gönlünü ferah tutmaya bak...
korku daha çok sütünü keser...

sigortan varsa hele hiç çıkma....
çocuğun için çıkma...

tabi benim fikrim...

Annelik duygum ve içgüdülerim daha ağır bastı canım ve kızımda karar kıldım işimi bırakıyorum hatta bırakmak sayılmaz tam olarak patronumla görüştüm bana uzun bi süre izin verdi bu süre zarfında hem kızımla evimde olucam hemde evimden bazı işlerimi yürütebilcem. Allaha şükürler olsun ve patronuma çok teşekkür ederim İyiki öle iyi bir patronum var :) kızlar içim çok rahatladı

rica ederim
güle güle kullanın
umarım beğenmişsindir
bu arada melisi kokla benim için...

ahh ahhh aynı dert bendede var bugün rapor alcaktım alamadım.ücretsiz izine ayrılcam ama komisyondan karar çıkana kadar işe gidicem.bugün bile 1 saat içinde kızım ağlayıp durmuş ki.babaannesindeydi geldiğimde ağlıyordu.memeyi verdim ağlamaktan doğru dürüst emmedi.ooffff yarın nasıl bırakıp gidicem.aallah çalışan annelere ve bebeklerine yardım etsin

canım merhaba inan senin için zor olacak ama alışacaksın.ben ilk gün hüngür hüngür ağlayarak gittim işyerime.ama onun geleceği içinde gitmek zorundaydım.lütfen fazla üzme kendini sütüne yazık..en doğru kararı sen verceksin bebeğin vede kendin için.

ahh ahhh aynı dert bendede var bugün rapor alcaktım alamadım.ücretsiz izine ayrılcam ama komisyondan karar çıkana kadar işe gidicem.bugün bile 1 saat içinde kızım ağlayıp durmuş ki.babaannesindeydi geldiğimde ağlıyordu.memeyi verdim ağlamaktan doğru dürüst emmedi.ooffff yarın nasıl bırakıp gidicem.aallah çalışan annelere ve bebeklerine yardım etsin

offffffffff offffffff ne zor bişey annelik çalışan bayanlar için çook zorr bebişini miss kokulunu bırakıp gitmekkk senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…