Babaannesi bakarım diyor fakat benim gönlüm razı değil kadın yaşlı ve parkinson hastası gibi birşey. Tutup bi başkasınada emanet edemiyeceğim yarın konuşup patronumla/müdüürmle kökünden halledicem bu işi benim para kazanmamdan ekonomik özgürlüğümden kızım dha önemli birde onun ilklerine ilk ben tnaık olmak istiyorum örn: anne dediğini ilk adımlarını duymak vb. şeylere offfffffffff ne zormuş anne olmak annemi doğum yaptığım ilk an anladım hakları ödenmezmiş hakikaten. o yüzden sanıırm
myselfcim benim topiğimde bebek takvimleri nasıl yapılıyor diye yazmışsın
cvp yazdım ama görmedin sanırım
sen bebeğinin dogum tarihini bana yazarsan ben sana hazırlayabilirim bir tane
kızlar bende daha hamile değilim ama ilerde bende işimi bırakmak istemiyorum çalışmayı seviyorum ama bebeğimide kendim büyütmek isterim bence annenin verdiği eğitim çok daha önemli bende kararsızım aslına bakarsanız. myself sen naptın cvp atarsan sevinirim
08.04.2008 doğumlu kızım çok teşekkür ederim şimdiden canım
bebeğinin adını da yazar mısın canım
tatlım kontrol panelinden detay bilgilerinizi düzenleyin kısmına gir
en altta kilo-dogum takip çizelgesi kısmına
http://b1.lilypie.com/w8Ewp3.png bunu yapıştır değişiklileri kaydet de
bakalım olmuş mu?
( çok kötüyümmm bu hafta işe başlamam gerekiyor ama başlıyamıyorum yavrumu bırakabilceğimi sanmıyorum diğer yandan işimide bırakamıyorum. offff Kızlar bana akıl verin lütfen şuanki ruh halimi anlatamam size üzüntüden sütüm kesilcek diye ödüm kopuyor kızım daha 3 aylık :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?