kizimi 2 saat ayagimda sallamaktan biktim

bak bu guzel fikirmisgunduz uyutmiyayim o zaman yarin aksam oyle yapiyim

simdi dusundum de uzun bi sopa da baglaya bilirim korkuluklar yukselir o zaman
bi battaniyesi bi de bebegi var sevdigi
aksam yapsam mi acaba:44:

öğlen uyuduysa yapma yarın sabah erkenden kaldır istediği kadar ağlasın sonra kalktıktan 5-6 saat sonra dene bakalım
küçük cadı ne yapacak.

arkadaşlar benimde 15 aylık bi oğlum var hep yanımda yatıyo beşiğine alıştırayım ama kıyamıyorum ağlamasına ya o ağlayınca bende ağlıyorum napcam bilmiyorum ben böyle olan babamıza oluyo o koltuk yepelerinde sürünüyo biz oğlumla geniş yatakta yayıla yayıla uyuyoruz

canim benim kizim da oyleydi yanimizda yatiriyodum sonra koydum besigine iki gece sabaha kadar uyumadi ben de oturdum onunla sabaha kadar ama yilmadim yine koydum besigine sonunda 3gunden itibaren uyuyo besiginde

benim ufaklık 2 aylık uykusu ii devamlı uyuyo :) sallamak benim kolayıma geliyo her halde:)

şansa... o ufaklık 15 kiloya dayanınca görürüm ben seni.

Canım bizde o sorunu baba çözdü. höyyyyyyyyyyyt! geliyorum yatağıma dedi biz de kızımla bir şey diyemedik. :) zira kızım ayaklarıyla iterek "diiiiiiiiiiiit" diyordu eskiden :))

iki gündür ateşliydi kuzum 2. ay aşımızı olduk bu sabah ateşi yok gayet keyifli birazdan yürüşüşe çıkacaak malum 10 kilo kaldı doğum dan . iki gündür devamlı salladım uyumadı sallayınca sustu sakınleşti

gecmis olsun kuzuya nesi vardi:26:
biraz ağlamasına tahammül edip kendi haline bırakman gerekiyo

ah ah ben de dedim ama bazıları ne demek ağlar ağlar susar çocuk bu bırak anne kokusuyla uyusun batı adetleri bunlar diye söylendiler ama ben de sizinle aynı görüşteyim,sonuçta kaç gün ağlayabilirki????

aynen ben de tahammul ederim ama esim yazik aglamasin diyo aliyo yataktan
annem bi ayakta salliyodun onu da yapmak istemiyosun benim icim parcalanir o cocuk orda aglaya aglaya uyuya kalsa diyip duruyo
bi birakmiyolar ki cocugumuzu istedigimiz gibi buyutelim

veeeeeeeeee dun cok yorgundu tatilden geldigimiz icin yol yormustu yanima uzattim bir iki pispisladim bi baktim uyudu
umarim bu sadece bu gecelik degildir

canim nasil yapiyorsun.benimki memede uyuyordu.simdi ayaga gectiii:26::26::26:

cerenoranin dedigini yaptim canim bir gun ogle uykusunda uyutma aksam yorgun oluyolar o zaman
benim kizi once yatagina birakiyorum basliyo salyasumuk aglamaya emzigini falan firlatiyo sonra alip yanima uzatiyorum oyle uyuyo iki gundur
bizim taktik biraz degisik
her kesin soylediginden biraz yaptim oldu

gazan mübarek olsun arkadaşım.
analar sıpalara karşı
yatakta uyudukları günleri de görürüz inşallah

insallah canim ama benim kiz sadece 2 gun yatti benimle sonra yine hooop salla
iki gundur de geceleri uyumuyo ben de almiyorum yanima bu gece uyuya kaldi yataginda

sabahları erken kaldırman lazım ki öğlen uykusuna erken geçsin gece de yorulup uyusun benimki alıştı en geç 8.30 da ayakta.
yanına almamakla iyi etmişsin bak yine de yola gelmeye başlamış.

geçen senelerde bizde de aynı sorun vardı ben 11 de başlayıp 3 buçuğa kadar salladığımı bilirim.diz kapaklarım çıtırdardı kalkamazdım bi beş dakika.işin kötü tarafı durduğum yerde sallardım ayaklarımı çünkü alışkanlık olmustu sonra yanına uzanarak uytmaya başladım bu defa kokuma alıştı yanımda uyumayınca uymuyor şu an 3 buçuk yaşına girdi oğlum ama yatağını sevmiyor,yatağına yatırıyorum uyuyorum gözümü bi açıyorum yanımda bana bi çare.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…