- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
marangoza yaptırabilirsin. bir de sarılmayı sevdiği bir şey yok mu. mesela bizimkinin sarı bir battaniyesi var.
uyku geldi mi bai bai diye onu arıyor. öyle bir şeylere alıştırmaya çalış. bir de alıştıracağın zaman çok uykusuz olsun mesela
geceye mi alıştıracaksın gündüz uyutma. sabah da erken bir saatte kaldır uykusuzluğu anlasın ben öyle yapmıştım. öğlene de
erken uyutmaya çalış mesela benim kzıımın ortlalama 5-6 saatte uykusu geliyor. ona göre saati gelince televizyonu kapatıyorum
yastığını ve battaniyesini kanepeye getiriyorum, emziğini de veriyorum odada çıkıyorum baktım kalkmış hemen yatırıyorum.
biraz kararlı konuşuyorum. en sonunda uyuyor.
simdi dusundum de uzun bi sopa da baglaya bilirim korkuluklar yukselir o zaman
bi battaniyesi bi de bebegi var sevdigi
aksam yapsam mi acaba:44:
arkadaşlar benimde 15 aylık bi oğlum var hep yanımda yatıyo beşiğine alıştırayım ama kıyamıyorum ağlamasına ya o ağlayınca bende ağlıyorum napcam bilmiyorum ben böyle olan babamıza oluyo o koltuk yepelerinde sürünüyo biz oğlumla geniş yatakta yayıla yayıla uyuyoruz
benim ufaklık 2 aylık uykusu ii devamlı uyuyo :) sallamak benim kolayıma geliyo her halde:)
arkadaşlar benimde 15 aylık bi oğlum var hep yanımda yatıyo beşiğine alıştırayım ama kıyamıyorum ağlamasına ya o ağlayınca bende ağlıyorum napcam bilmiyorum ben böyle olan babamıza oluyo o koltuk yepelerinde sürünüyo biz oğlumla geniş yatakta yayıla yayıla uyuyoruz
biraz ağlamasına tahammül edip kendi haline bırakman gerekiyo
gecmis olsun kuzuya nesi vardi:26:iki gündür ateşliydi kuzum 2. ay aşımızı olduk bu sabah ateşi yok gayet keyifli birazdan yürüşüşe çıkacaak malum 10 kilo kaldı doğum dan . iki gündür devamlı salladım uyumadı sallayınca sustu sakınleşti
biraz ağlamasına tahammül edip kendi haline bırakman gerekiyo
ah ah ben de dedim ama bazıları ne demek ağlar ağlar susar çocuk bu bırak anne kokusuyla uyusun batı adetleri bunlar diye söylendiler ama ben de sizinle aynı görüşteyim,sonuçta kaç gün ağlayabilirki????
gördün mü ya adam gibi yoracaksın ya da uykusuz bırakacaksın bu sıpaları :)
veeeeeeeeeee ikinci mutlu gece yine pispislayarak uyudu yarim saat uzandim yanina sonra uyuya kaldi
canim nasil yapiyorsun.benimki memede uyuyordu.simdi ayaga gectiii:26::26::26:
cerenoranin dedigini yaptim canim bir gun ogle uykusunda uyutma aksam yorgun oluyolar o zaman
benim kizi once yatagina birakiyorum basliyo salyasumuk aglamaya emzigini falan firlatiyosonra alip yanima uzatiyorum oyle uyuyo iki gundur
bizim taktik biraz degisik
her kesin soylediginden biraz yaptim oldu
gazan mübarek olsun arkadaşım.
analar sıpalara karşı
yatakta uyudukları günleri de görürüz inşallah
insallah canim ama benim kiz sadece 2 gun yatti benimle sonra yine hooop salla
iki gundur de geceleri uyumuyo ben de almiyorum yanima bu gece uyuya kaldi yataginda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?