• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZIMDA MAKAT AĞRISI

papatyam_83

civciv
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.272
421
323
41
Ya 11yaşındaki çocukta niye popom acıyor batıyor der ki...hic başınıza geldi mi ....üşüttü desem 4gun gecti sicak su yaptık bolbol gaz çıkardı...ama.hala diyor ....basa gelen var mı

Kabizsa evet batarda icerdeki sert kaka.. mumkunse siz biraz uyararak kaka yaptrmaya cslisin.. gerek masaj yagiyka vs. Karnida agriyo mu? Yesil cay icirebilirsin. Portakal suyu.. balli su..

Makat catlakligi olabilir bu agrida tuvaletini yapmasini engeler engelledikce kabiz olur acikcasi kisir döngü.. bi cocuk cerahina gidin kremler verilir hastalik kroniklesmeden atlatilir insallah...
Benim bu brahatsizligim var batiyor aci hissi var bilirim..

Ya böyle konularda neden doktora gidilmediğini anlamıyorum. sabah da instagramda bir doktorun postunun altındaki yorumları okurken kadın yazmış “kızımın poposu çok kaşınıyor, kakasından upuzun kurt çıktı beyaz renkli ip gibi çektikçe geldi, karnı da ağrıyor acaba ne yapsam geçer” demiş! Allahım şok oldum, bunlar öyle basit şeyler mi anlamıyorum ki? Ben mi çok pimpirikliyim acaba?
Doktora gidin konu sahibi.

Ya böyle konularda neden doktora gidilmediğini anlamıyorum. sabah da instagramda bir doktorun postunun altındaki yorumları okurken kadın yazmış “kızımın poposu çok kaşınıyor, kakasından upuzun kurt çıktı beyaz renkli ip gibi çektikçe geldi, karnı da ağrıyor acaba ne yapsam geçer” demiş! Allahım şok oldum, bunlar öyle basit şeyler mi anlamıyorum ki? Ben mi çok pimpirikliyim acaba?
Burda konu açtım diye gitmeyecek miyiz dr a sadece basa gelen var mı diye soruyorum elbette gideceğiz

eger kurt varsa tum aile tedavi olur bilginize

Back