- 28 Aralık 2007
- 1.272
- 421
- 323
- 41
- Konu Sahibi papatyam_83
Ya 11yaşındaki çocukta niye popom acıyor batıyor der ki...hic başınıza geldi mi ....üşüttü desem 4gun gecti sicak su yaptık bolbol gaz çıkardı...ama.hala diyor ....basa gelen var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kabız olmuştur da ondanYa 11yaşındaki çocukta niye popom acıyor batıyor der ki...hic başınıza geldi mi ....üşüttü desem 4gun gecti sicak su yaptık bolbol gaz çıkardı...ama.hala diyor ....basa gelen var mı
Yaaaa daha erken değil miregli olacak olabilir mi acaba bende ilk boyle olmustu
Burda konu açtım diye gitmeyecek miyiz dr a sadece basa gelen var mı diye soruyorum elbette gideceğizYa böyle konularda neden doktora gidilmediğini anlamıyorum. sabah da instagramda bir doktorun postunun altındaki yorumları okurken kadın yazmış “kızımın poposu çok kaşınıyor, kakasından upuzun kurt çıktı beyaz renkli ip gibi çektikçe geldi, karnı da ağrıyor acaba ne yapsam geçer” demiş! Allahım şok oldum, bunlar öyle basit şeyler mi anlamıyorum ki? Ben mi çok pimpirikliyim acaba?
Doktora gidin konu sahibi.
kurt olabilir canmmm ne yazk kiYa 11yaşındaki çocukta niye popom acıyor batıyor der ki...hic başınıza geldi mi ....üşüttü desem 4gun gecti sicak su yaptık bolbol gaz çıkardı...ama.hala diyor ....basa gelen var mı
eger kurt varsa tum aile tedavi olur bilginizeYa böyle konularda neden doktora gidilmediğini anlamıyorum. sabah da instagramda bir doktorun postunun altındaki yorumları okurken kadın yazmış “kızımın poposu çok kaşınıyor, kakasından upuzun kurt çıktı beyaz renkli ip gibi çektikçe geldi, karnı da ağrıyor acaba ne yapsam geçer” demiş! Allahım şok oldum, bunlar öyle basit şeyler mi anlamıyorum ki? Ben mi çok pimpirikliyim acaba?
Doktora gidin konu sahibi.
Bende kurt yok ki :) instagramda yazan bir kadının yazısını paylaştım.eger kurt varsa tum aile tedavi olur bilginize
Bende kurt yok ki :) instagramda yazan bir kadının yazısını paylaştım.[/QUOTEheee anladim
simdiki cocuklar erken olabiliyorlar maalesef yedigimiz hormonlu gidalar danmi yoksa iyi beslendiklerinden hizli gelistikleri icinmi bilmiyorumYaaaa daha erken değil mi