Merhaba arkadaşlar.
Öncelikle bu konuyla ilgili diğer bölümlerde bilgi bulamadım, lütfen konum hemen taşınmasın çok rica ediyorum
6 yaşını doldurmasına 2 ay kalmış bi kızım var, şuan anaokuluna gidiyor.
Kızım, hareketli, çok candan çok sevecen, sürekli konuşmak isteyen ve özellikle eve misafir geldiğinde, dikkat çekici hareketlerde bulunup sürekli sözün arasına girip, konuşarak misafirlere rahatsızlık veren bi yapısı var.
Bir türlü ayırt edemedik..acaba diyorum huymu, karaktermi...bazen bakıyorum kızımdan daha hareketli daha yaramaz çocuklar var..neyse.
Bi danışman psikolog görüşme sonrasında, hiperaktif ve dürtüsüsellik şüphesi olabileceğini, ve bi psikiyatri bölümüne götürmemi söyledi.
Tabii o an yıkıldım..kabullenemedim
İnşallah yoktur.
İlaç konusunda ki endişelerimi söyledim,
Gerekirse kullanmalıymış.
Okula başlamadan, inşallah bu sorunu çözebiliriz
Konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum, sizleri sıkmamak için.
Şuan çok çaresiz ve üzgünüm..
Sizlerden Anadolu yakasında ve devlet hastanesinde, en iyi çocuk psikiyatri Dr önerilerinizi bekliyorum.
@pelin- -
D damdan
Koalina
Sizlerden de öneri bekliyorum.
Edit: iki yıldır babayla görev gereği ayrıyız fakat her haftasonu görüşürüz.
Öncelikle bu konuyla ilgili diğer bölümlerde bilgi bulamadım, lütfen konum hemen taşınmasın çok rica ediyorum
6 yaşını doldurmasına 2 ay kalmış bi kızım var, şuan anaokuluna gidiyor.
Kızım, hareketli, çok candan çok sevecen, sürekli konuşmak isteyen ve özellikle eve misafir geldiğinde, dikkat çekici hareketlerde bulunup sürekli sözün arasına girip, konuşarak misafirlere rahatsızlık veren bi yapısı var.
Bir türlü ayırt edemedik..acaba diyorum huymu, karaktermi...bazen bakıyorum kızımdan daha hareketli daha yaramaz çocuklar var..neyse.
Bi danışman psikolog görüşme sonrasında, hiperaktif ve dürtüsüsellik şüphesi olabileceğini, ve bi psikiyatri bölümüne götürmemi söyledi.
Tabii o an yıkıldım..kabullenemedim
İnşallah yoktur.
İlaç konusunda ki endişelerimi söyledim,
Gerekirse kullanmalıymış.
Okula başlamadan, inşallah bu sorunu çözebiliriz
Konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum, sizleri sıkmamak için.
Şuan çok çaresiz ve üzgünüm..
Sizlerden Anadolu yakasında ve devlet hastanesinde, en iyi çocuk psikiyatri Dr önerilerinizi bekliyorum.
@pelin- -
D damdan
Koalina
Sizlerden de öneri bekliyorum.
Edit: iki yıldır babayla görev gereği ayrıyız fakat her haftasonu görüşürüz.
Son düzenleme: