kizima yaptigim bebek önlügü

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.343
26
41
bu önlügü kizim dogmadan önce yapmisdim,tabiiki daha cok süs amacliydi
hediyelik cok yaptim bunlardan arkadaslarimin bebislerine:emir_bebek::ecrin_bebek:
el emegi ve göz nuruyla yapilmis hersey benim icin cok daha özel ve güzel
ikici fotograftakileride annemle birlikde yaptik kizimin mevlüd sekerleri daha özel olmasini istedik cünkü ve 9ay bos durmakdansa bunlarla ugrastik :)

Eklentiler

• $IMG_4729.JPG
    $IMG_4729.JPG
    57,5 KB · Görüntüleme: 88
  • $IMG_4733.JPG
    $IMG_4733.JPG
    44,3 KB · Görüntüleme: 114
ellernize sağlık çok güsel olmuş...ama o şekerlere bayıldım asla yapmam ki 3 -4 tane diil baya yapmak gerek.... inşallah bizde görüzrüz o günleri sağlıkla hayırla ....aklımada olsun yapamasamda ablam sağolsun:)

canım ellerine emeğine sağlık çok tatlı olmuşlar

tuanacım aminnnnnnnnnnn hayatım, Rabbi sağlıkla sıhatle, hayırla kucağına alacağın gunleride göstersin

ellernize sağlık çok güsel olmuş...ama o şekerlere bayıldım asla yapmam ki 3 -4 tane diil baya yapmak gerek.... inşallah bizde görüzrüz o günleri sağlıkla hayırla ....aklımada olsun yapamasamda ablam sağolsun:)

cok tsk ederim inan zor diil yapmasi cok basit en kisa zamanda sekeri acip tam nasil oldugunun resmini cekip koyucam bende sevmem cok cabuk SIKILANANLARDANIM ama konu kizim icin olunca kendi el emegimiz göz nurumuz olsun istedik
hatta allah nasip ederse kizkardesim evlenicegi zaman süpriz yapmak istiyorum nikah sekerleri :) allah o günleride gösterir insallah.klassik olcagina daha özel ve anlamli olsun istedim hepa.s.

canım ellerine emeğine sağlık çok tatlı olmuşlar

tuanacım aminnnnnnnnnnn hayatım, Rabbi sağlıkla sıhatle, hayırla kucağına alacağın gunleride göstersin

saol canim ben tuanami 3yil önce aldim kollarima allah sana nasip eder insallah:Saruboceq:eek: ani:Saruboceq:

ellerinize sağlık çok cici olmuşlar allah sağlıkla sıhatle bebişinizi kucağınıza alıp kullanmak nasip etsin

incitanem harika olmuş hayatım ellerine sağlık inan bayıldım kırk yıl düşünsem dantelden önlük aklıma gelmez becerikli kadının hali bi başka olur:nazar:değmesinnnnn:1hug:

canım ellerin dert görmesin. mevlüt şekerleri çok orjinal

amin canim cok tskler simdi o mevvlüt sekerlerinden kizkardesime yapicaz annemleyerimsenibenkinasina istiyomus cünkü ve diger güzelligi ise isteyen tepsi örtüsü isteyen ise icine tespihini koyabiliyo torba gibi ya ama acinca tepsi örtüsüde olabiliyoyerimsenibena.s.

incitanem harika olmuş hayatım ellerine sağlık inan bayıldım kırk yıl düşünsem dantelden önlük aklıma gelmez becerikli kadının hali bi başka olur:nazar:değmesinnnnn:1hug:

:eek:cok tskler canimcigim ama cokda marifetli oldugum söylenemez sadece söz konusu kizim olunca cosuverdiydim yoksa nerdeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3a.s.

X