- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
- Konu Sahibi vivet
-
okuyunca şok oldum acaba bende bu hale gelecek miyim benim kızım daha çok küçük alışveriş merkezlerinde çocuklarına yemek yedirmek isteyen ama çocuk yemediği için sinirlenen anneleri (o kızgın yüzüden ben bile korkuyorum çocuk kimbilir ne halde) falan görünce öyle olmaktan çok korkuyorum. allahın emaneti bu çocuklara nasıl böyle davranacak duruma geliyorlar hayret ediyorum. mesele sadece eğitici oyuncak alıp iyi marka giydirmek değil
Acaba çocuk sizin ruh halinizi hissediyor olabilir mi?
Yaşadığınız hiçbirşeyin suçlusu çocuğunuz değil ama siz onu suçluyorsunuz.
Bir anne olarak çocuğuma pasiflora versem mi diye soruyor olmanız bile iğreti etti beni.
anladıgım kadarıyla çocugunuz küçük. tahammülünüz çocuğunuza pasiflora gibi antidepresan ilacı verecek kadar azsa neden tekrar hamilesiniz onu merak ettim. siz onun annesiniz ve tahammül sınırlarınızı zorlayacaksınız. annelik çok fedakarlık istiyor.
size şu kadarını söyleyeyim, siz hamile olduğunuz için yapıyor bunu.. benim oğlum 2,5 yaşındaydı 2. oğluma hamile olduğumda.. o aylara kadar melek gibi olan oğlum hamileliğimin ilerlemesiyle adeta çıldırdı.. ısırmalar, vurmalar, kırmalar, eşya fırlatmalar .....
seni korkutmak gibi olmasın ama 2. oğlum doğduktan sonra iyice zıvanadan çıktı, şuan bile evdeki çığlıklardan kimse kimseyi duymuyor akannehir
gerçekten "geçecek" tesellisine inanmak istiyorum. seni böyle birşey istediğin için asla suçlamıyorum.. ama ileriye dönük düşünürsen sakıncaları şimdikinden çok fazla olabilir.. yapmayın derim..
eğer çok dayanamıyorsanız haftada birkaç gün kreş e gönderebilirsiniz veya annane-babane varsa gündüzleri onun ilgilenmesini istiyebilirsiniz.. çocuklar ilk seneler kardeşi, kardeş olarak görmüyorlar.. adeta bir kuma olarak algılıyorlar.. evde ona ilgi değişmese dahi o 2. bir bebeğin varlığını uzun süre kaldıramıyor ne yazık ki :bbo:
size tavsiyem sık sık dışarı çıkın, temiz hava sakinleştiriyor.. hele şimdi önümüz yaz, parklara çıkarın oynasın-yorulsun..
allah kolaylık versin yerimseniben
küçük bir çocuğa bu şekilde yapmanız bence hiç doğru değil eğer siz baş edemiyorsanız siz kullanın ama çocuğunuza vermeyin lütfen
kızlar..bu aralar çok stresliyim.bi yanım*a taşınma.bi yan*a hamilelik, vs..
bugün iş çığrınan çıktı..oturup ağla*ım...çok huysuzlanıyor.gerçekten çekilmez hal*e....
pasifloranın yan etkisi yok.çok bunalttığı zaman azcık versem olurmu.ya *a siz neler yapıyorsunuz..saat gece 1 ve uyumuyor ayrıca..kafayı yicem..
kızım 2.5 yaşın*a.ben 6 aylık hamileyim..çocukları ayrıca çok seviyorum..
veren arka*aşları biliyorum.hekim arka*aşım bir çay kaşığı herkes veriyor *e*i..siz neler yapmıştınız zamanın*a..
bu ara*a çocukalrını .öven arka*aşların ahkam kesmesini istemiyorum.yani sen çocuğuna vur.sonra bu foruma gel ay nasıl verirsin bu ilaıc ya*a çayı falan ukalalık etmesinler. ..çok komik oluyor..
not:verirken 1 çay kaşığı verilecek zaten öyle 100 kiloluk koca insana verilir gibi verilmeyecekmiş...
bi insan ne*en hamile kalır? bu ne sorusu?
sırf bi şeyler yazmak için yazmayım lütfen...
annelik tabiki fe*akarlık sitiyor zaten bütün aneler fe*akar..bunu biliyorum..öneriniz ne*ir?
karnım*aki bebeğimi al*ırayım?
tamamen katılılıyorum
sevginizden şüpheleniyor tam anneye bağımlı olduğu zamanda hamile kalmışsınız
neyaparsa yapsın kızmayın sadece 31 gün deneyin
ne yaparsa yapsın diyorum isterse salonun ortasına tuvaletini yapsın gecenin bir yarı yemekyaptısın ve yemesin yani tahamülünüzün sınırlarını nekadar zorlarla zorlasın dediklerini yapın 31 gün sonra nasıl değiştiğni gözlerinile göreceksiniz aynı problemi kız kardeşim yaşadı ve pedegog sayyesinde bu yukarıda söylediklerimi yaptı sonuçta cocuk annesinin kendisini çok sevdiğini anladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?