Davranış Bozuklukları kızıma tahamülüm kalmayınca pasiflora versem...?mi acaba?

• Konu Sahibi Konu Sahibi vivet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
V

vivet

Ziyaretçi
kızlar..bu aralar çok stresliyim.bi yanım*a taşınma.bi yan*a hamilelik, vs..
bugün iş çığrınan çıktı..oturup ağla*ım...çok huysuzlanıyor.gerçekten çekilmez hal*e....
pasifloranın yan etkisi yok.çok bunalttığı zaman azcık versem olurmu.ya *a siz neler yapıyorsunuz..saat gece 1 ve uyumuyor ayrıca..kafayı yicem..
kızım 2.5 yaşın*a.ben 6 aylık hamileyim..çocukları ayrıca çok seviyorum..
veren arka*aşları biliyorum.hekim arka*aşım bir çay kaşığı herkes veriyor *e*i..siz neler yapmıştınız zamanın*a..
bu ara*a çocukalrını .öven arka*aşların ahkam kesmesini istemiyorum.yani sen çocuğuna vur.sonra bu foruma gel ay nasıl verirsin bu ilaıc ya*a çayı falan ukalalık etmesinler. ..çok komik oluyor..
not:verirken 1 çay kaşığı verilecek zaten öyle 100 kiloluk koca insana verilir gibi verilmeyecekmiş...

Son düzenleyen: Moderatör:
Pasifilore sonuçda ne olursa olsun bir sakinleştirici neden huysuzluk etmesini engellemek için veresinizki helede doktor kontrolü olmadan.Annelik fedakırlık isteyen bir iş zaten yeri geliyor hepimiz bunalıyoruz ama ben dişi için bile ağrı kesici versemmi vermesemmi diye kırk kere düşünüyorum sonuçda bir çocuğa niye gereksiz ilaç verelimmi bu ilaçların hepsinin yan etkileri var bence vermeyin derim.Başka yollar bulun onu sakinleştirecek çevrenizde size yardımcı olmaları için ricada bulun

küçük bir çocuğa bu şekilde yapmanız bence hiç doğru değil eğer siz baş edemiyorsanız siz kullanın ama çocuğunuza vermeyin lütfen

benim oğlumda çok hırçın huysuz sürekli mızmızlanır benim psikolojim bozuldu oğlumu mutlu edemiyorum sakinleştiremiyorum diye ama ilaç içirmek bi an bile aklımdan geçmedi geçmez zaten onu oyalamaya çalışın mümkün olduğu kadar ilgisini başka yöne çekin huzuruzlandığında bide çocugunuz kaç yaşında ve neden huysuzluk yapıyor

Benim kuzenimde küçükken çok yaramazdı,hiperaktiflik derecesinde.Halam,kuzenim biraz uyusun,yaramazlık etmesin ve biraz rahat etsin diye Pasiflora dan veriyormuş,bizimki de mışıl mışıl uyuyormuş.Halama da bu aklı arkadaşı varmiş,o da kendi çocuğuna veriyormuş.Eniştem de uyuz olmaya başlamış,uyumayan çocuk neden bu kadar çok uyur diye napıyorsun diye çıkışmış kızmış halama,halam da itiraf etmek zorunda kalmış.Halam bir daha passifora ya başvurmamış.

Biz arkadaşlarla aramızda takılırız şunlara sakinleştirici verelim otursunlar diye ama ŞAKAsına.Asla düşünmedim benim kızımda en yaramazlık zamanlarında bazen çıldırıyorum ama hiiiççç düşünmedim.Yapmayın doktoruna danışın sizi yönlendirsin veya bir danışmana başvurun.Allah kolaylık versin

Bence siz kullanın.. en çok sizin ihtiyacınız var giBi geldi. sinirleriniz yıpranmış ve tahammül edemez hale gelmişsiniz. Ben de zamanında antidepresan ve sakinleştirici kullandım ve o kadar iyi geldi ki tahammül edeBilme kapasitem inanılmaz arttı.

eskiler emziği rakıya batırırlarmış çocuk uyusun diye, sizinki de o hesap sempatiksalakcinni

bence kesinlikle bole dusunmeyin ilac vermek falan kucucuk cocuga, ayrica siz kendiniz bile kullanmayi dusunmeyin, dr tavsiyesi olmadan kafamiza gore kendimize bile ilac almioruz diil ki kucucuk cocuklara.

ama nasi bas edebilirim derseniz, cocugunuza gun icerisinde cok yorulucaa, aksam olunca sizip kalicaa aktiviteler bulmaya calisin, butun enerjisini atip yorulsun ki size de nefes alma firsati olsun, kolay gelsin canima.s.

Arkadasim yetiskinlerde bile recetesiz doktor tavsiyesi olmadan alinan ilaclari kullanmak dogru degilken
cocuguna cozum yolu olarak bulman hic etik degil. Kendinde yazmissin bu aralar cok stresliyim diye
belki senin biraz rahatlamaya ihtiyacin var.

Acaba çocuk sizin ruh halinizi hissediyor olabilir mi?
Yaşadığınız hiçbirşeyin suçlusu çocuğunuz değil ama siz onu suçluyorsunuz.
Bir anne olarak çocuğuma pasiflora versem mi diye soruyor olmanız bile iğreti etti beni.

istersen bi kaşıkta şarap ver...lmaz:

kızına tahammülün kalmadı...
ama 2. cocugada hamilesin... oda güzell

İnsanları yargılamak çok kolay.Senin durumunu anlayabiliyorum.Bende benzer şeyleri çok yaşadım.Oğlum aşırı huysuz,mızmız bir çocuktu.Biz ev ahalisi olarak hepimiz çıldırmak üzereydik.Sanki sabrımızın son noktasını zorluyordu.Kalktık dr.a götürdük.(Bu arada ben antidepresan kullanıyordum.Yani normaldende daha rahattım aslında)Dr.tabi görünce çocuğun çok zor bir çocuk olduğunu söyledi.Ve akşam kullanması için bir hap verdi.Şimdi ismini söyleyemeyeceğim.Onu kullandık.Ama çocuk bu seferde aşırı sakinleşti.ohaoldumsmile15 gün kadar kullandıktan sonra bıraktık.Aynen devam tabi bizimki.Ama dr.bunun bizim tutumumuzdan ziyade çocuğun yapısı ile alakalı olduğunu söylemişti.İstersen sende dr.a götür.İçin rahat eder.Allah kolaylık versin canım.Çok zor annelik........

bu nasıl bir düşünce?

siz nasıl stresli ve gergin olabiliyorsanız çocuğunuz da olabiliyor...

3 yaşında oğlum var...bazen çok yaramaz , ama şimdiye kadar ne aklıma geldi ne geçti sakinleştirici vermek...

pasiflora sizin sorununuzu geçici belki çözebilir, ama hiç doğru bulmuyorum...

Bence o passifloraya çocuğunuzun değil de sizin ihtiyacınız var gibi geldi banaşakkıdı
El kadar bebeye sakinleştirici verilirmi canımlmaz:

okuyunca şok oldum acaba bende bu hale gelecek miyim benim kızım daha çok küçük alışveriş merkezlerinde çocuklarına yemek yedirmek isteyen ama çocuk yemediği için sinirlenen anneleri (o kızgın yüzüden ben bile korkuyorum çocuk kimbilir ne halde) falan görünce öyle olmaktan çok korkuyorum. allahın emaneti bu çocuklara nasıl böyle davranacak duruma geliyorlar hayret ediyorum. mesele sadece eğitici oyuncak alıp iyi marka giydirmek değil

Sabırlı olmaya çalışın bu dönemler geçecek, ama ilaç çare değil alışkanlık yapabilir içmediği zaman daha hırçın olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…