Kızıma nasıl anlatmalıyım ne demeliyim

Bu Son Olsun

Kız çocuklarını dokunmadan sev
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
2.139
1.245
133
Mrb kızım kardeşini çocuk seviyor yeşil gözlü sarışın çok tatlı bi oğlum var yeni emekliyor kızım da 4 yaşına Mart'ta girecek kardeşini çok tatlı buluyor anne çok tatlı kardeşim benim kardeşim diye seviyor banada anne nereden aldınız diyo hastaneden diyorum bidaha alalım diyo aceba yanlışmı söylüyorum böyle söylemesem ne diyeceğim bilmiyorum ne demeliyim nasıl anlatmalıyım çokta küçük kızım :)

Hamile görünce ne diyosunuz? Çok yemek yemiş kilo almış mı?
Şimdilik seksle hamile kaldığınızı ve vajinadan çıkardığınızı söylemeden güzelce anlatın bedeninizde büyüttüğünüzü.

Allah bağışlasın evlatlarınızı

Çok tatlış sorular. Hamilelik sürecinizi gördüğü için anlatsanz anlayablr aslnda. 4 yas kucuuk bir yas değil. Onun yasına indirgeyerek karnının içinde oldugunu buyudugunu dünyaya geldiğini vs.
Adem güneş ve hatice kübra tongar dı sanrm bu konuda cok guzel anlatımları var. Dinler ya da okursanz gorursunuz belkı fikir olur sizede nasıl acıklayacagınıza dair.

Ben de neden hastaneden aldık diosunuz ben doğurdum demek yerine diye düşündüm.Aklima hiç utanıp da çocuğun nasıl olduğunu soleyemediginiz gelmedi.Hastaneden aldık da nedir Allah aşkına.En azından karnimda büyüdü falan deseydiniz.Googledan 4 yaş çocuğuna bebeğin nasıl olduğunun anlatılmasıni aratın ona göre biseyler açıklayın çocuğa.Hastaneden aldık çok garip bı cevap olmuş.

Bence hastaneden aldık demeyin
Kreşe gittiğinde de çocuklar arasında çok konuşulur bu konu
Çocuklar biz hastahaneden aldık dediğinde bir çocuk beni annemle,babam yapmışlar yani ben farklı miyim demişti
Birde çocuklara dışarıdan alınmış izlenimi vermek çok yanlış,hamileliği öğrenene kadar dışardan alınan biseymis diye düşünüyorlar.
Ben seni ve kardeşini karnimda büyüttüm demeniz en doğrusu.
Hamilelik anılarınızı anlatabilirsiniz çok ilgisini çeker.
Benim kızım 15 yaşında ben hâlâ hamile kıyafetlerimi saklıyorum.kucukkun bak ben sana hamileyken bunları giyerdim diye anlatıyordum.hala bakar güleriz.

Hastaneden aldık demek yerine karnımdaydı ya büyüdü geldi dünyaya diyebilirsiniz. Ama çocuklarada biraz mantıklı konuşmak lazım leylekler getirdi demenizle hastaneden aldık lafının bi farkı yok.

Valla ben dümdük “babanla birbirimiz disinda kimi coooook sevsek diye dusunup, sonunda bir tane x’imiz (ismini soyluyorum) olursa onu cok sevecegimize karar verip sizi yaptik” diyorum Bu arada konuda oglunuzun sarisin yesil gozlu oldugu detayini niye verdiginizi hic anlayamadim hani sarisin renkli gozlu olunca kizinizin onun hastaneden alindigina inanma ihtimali daha mi yuksek sizce tabi bir de emekleme detayi var

Yeliziimm bi an önce mantıklı anlayacağı bir dille gerçeğe yakın anlat yoksa 3.çocuk yolları gözükecek bu gidişle hastaneye yollar bu kız seni kardeş almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…