C CmreKck Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Mayıs 2013 410 278 103 14 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi CmreKck #121 DertLy .!.: Olurda biri tanir falan uyuyan yılanları uyandırmim Genişletmek için tıkla... Haklisin :)
DertLy .!.: Olurda biri tanir falan uyuyan yılanları uyandırmim Genişletmek için tıkla... Haklisin :)
BadeAk34 Guru Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2012 2.278 2.056 333 15 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi CmreKck #122 HaslanmisPattis .!.: Bi cinnete bakar. Genişletmek için tıkla... çok iyi yorum:) hala anne baba ismi konulacak dıye dıreten cahil adamlar kaldı mı ya yazık baska işleri güçleri yok saygı sevgi sankı bunla olcak
HaslanmisPattis .!.: Bi cinnete bakar. Genişletmek için tıkla... çok iyi yorum:) hala anne baba ismi konulacak dıye dıreten cahil adamlar kaldı mı ya yazık baska işleri güçleri yok saygı sevgi sankı bunla olcak
bezdum Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2015 1.295 1.296 133 15 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi CmreKck #123 ben yerinizde olsam atıyoprum ayşe gel ayşe kızım sana dedim ayşecim geldin mi ayşecim şeklinde bastıra bastıra istediğim ismi söylerdim. Bir surat iki surat üçüncüde asamaz artık :)
ben yerinizde olsam atıyoprum ayşe gel ayşe kızım sana dedim ayşecim geldin mi ayşecim şeklinde bastıra bastıra istediğim ismi söylerdim. Bir surat iki surat üçüncüde asamaz artık :)