• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızıma kıyafet kardeşi arıyoruz (vermek için)

Asyasah

Bir Dost Sesi
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
1.028
1.818
163
arkadaşlar, 4 yaşındaki kızımın 0-3 yaş arası kıyafetlerini, kızım büyüdükçe de çıkacak olan kıyafetlerini ve diğer bebek eşyalarımızı (yatak,puset,anakucağı,vs.) HEDİYE ETMEK üzere bir kardeş arıyoruz.

Dünyaya gelme aşamasında olan bir kardeş olması tercihimizdir çünkü hastane çıkışından itibaren kıyafetlerimiz, ayakkabılarımız, eşyalarımız var..

Eşyalarımızın miktar ve ebatı çok olduğu için elden teslim yapmamız gerekiyor.. İstanbul Avrupa yakasında oturuyoruz, bu yakada oturan ihtiyaç sahibi hamile bir anne arıyoruz.. bildiğiniz, tanıdığınız biri varsa veya kendiniz ihtiyaç sahibiyseniz bizim kıyafet kardeşimiz olabilirsiniz..

Hediyelerimiz kardeşimizin 3 yaşına kadarki tüm ihtiyaçlarını karşılayacak niteliktedir :

park yatağımız (oyun ve yatak amaçlı),
bebek arabamız (puset),
sıfırı kadar yeni 3 fonksiyonlu ana kucağımız (oto koltuk olarak da kullanılabilen),
hiç kullanmadığımız çanta şeklindeki ana kucağımız,
anne çantamız,
bebek banyo takımımız (küvet- kova- maşrapa- file),
neredeyse hiç kullanmadığımız nevresim takımımız,
battaniyelerimiz,
ayakkabılarımız,
mont, hırka, şapka, eldiven, atkılarımız,
0-3 yaş arası tertemiz ve neredeyse yepyeni cicilerimiz,
ve bundan sonra çıkacak olan tüm cicilerimiz hediye edilmek üzere kardeşimizi bekliyor.

Son düzenleme:
Merhaba keşke ankara olsaydınız dedim biran içimden geçende bir konuda da belirtmiştim komşum için 2 tane çocuğu var köyden geldiler 2.5- 3 yaşlarında bir kızı var montu bile yok eşi yeni çalışmaya başladı inanın giydirecek pantolonu yok ablasının kızının pantolonunu istedi dışarı çıkarken giydirmeye en azında kıyafetlerden yardım isterdik sizden hayırlısı en azından çocuklarına burda kıyafet bulabilirsem iyi olur diye düşünüyorum

Merhaba keşke ankara olsaydınız dedim biran içimden geçende bir konuda da belirtmiştim komşum için 2 tane çocuğu var köyden geldiler 2.5- 3 yaşlarında bir kızı var montu bile yok eşi yeni çalışmaya başladı inanın giydirecek pantolonu yok ablasının kızının pantolonunu istedi dışarı çıkarken giydirmeye en azında kıyafetlerden yardım isterdik sizden hayırlısı en azından çocuklarına burda kıyafet bulabilirsem iyi olur diye düşünüyorum

ahh kıyamamm.. inşAllah Ankara'daki arkadaşlar en kısa zamanda yardımcı olurlar.. belediyeler ve kadın koordinasyon merkezlerine de başvuru yaparsanız kesinlikle yardım edeceklerdir...

Teşekkür ederim ben de Ankarayı pek bilmiyorum anca eşimle haftasonları falan gezersek o kadar evdeyim ders çalışıyorum eşim de tek dolaşmamı pek istemez işte elimden burda yazmak geldi birileri çıkar diye gördüğümü yazayım dedim henüz bebeğğim yok bir senelik evliyim maddi olarak zaten kendimize anca yetiyoruz ki maddi yardım da öyle kabul edecek birine de benzemiyor hem insanların gururu da var yanlış biir hareket etmek istemem ama burda konu açma işini belirtme işini de ondan haberli olarak yazıyorum en azından dedi çocuklarıma bir şeyler çıkarsa gerçekten de onları kabul ederim dedi ben de o zaman tamam konu açanlar olursa kesinlikle belirtirim dedi belki çıkar ya şimdi belediyeye falan gidecem desem eşim de her şeye karışma derse ne bileyim ne der de bilemedim siz de gerçekten ihtiyacı olan bir aile bulursunuz ve size gerçekten de canı gönülden dua ederler inşaallah o dualar tertemiz oluyor emin olun ben beni okutan aileye ediyordum öyle dua ve hala ediyorum da kib ii akşamlar

ne mutlu sizin gibi duyarlı insanlara.. siz elinizden geleni yapmaya çalışıyorsunuz, belediyeden vb. kurumlardan yardım alma işini aile kendisi yapması gerekiyor.. umarım gerek kalmaz da bir an önce yardım etmek isteyen birisi çıkar.. sevgiler..

Ben de çıkacağını düşünüyorum siz de duyarlısınız Rabbim şimdiden hayrınızı kabul etsin..

arkadaşlar, 4 yaşındaki kızımın 0-3 yaş arası kıyafetlerini, kızım büyüdükçe de çıkacak olan kıyafetlerini ve diğer bebek eşyalarımızı (yatak,puset,anakucağı,vs.) HEDİYE ETMEK üzere bir kardeş arıyoruz.

Dünyaya gelme aşamasında olan bir kardeş olması tercihimizdir çünkü hastane çıkışından itibaren kıyafetlerimiz, ayakkabılarımız, eşyalarımız var..

Eşyalarımızın miktar ve ebatı çok olduğu için elden teslim yapmamız gerekiyor.. İstanbul Avrupa yakasında oturuyoruz, bu yakada oturan ihtiyaç sahibi hamile bir anne arıyoruz.. bildiğiniz, tanıdığınız biri varsa veya kendiniz ihtiyaç sahibiyseniz bizim kıyafet kardeşimiz olabilirsiniz..

Hediyelerimiz kardeşimizin 3 yaşına kadarki tüm ihtiyaçlarını karşılayacak niteliktedir :

park yatağımız (oyun ve yatak amaçlı),
bebek arabamız (puset),
sıfırı kadar yeni 3 fonksiyonlu ana kucağımız (oto koltuk olarak da kullanılabilen),
hiç kullanmadığımız çanta şeklindeki ana kucağımız,
anne çantamız,
bebek banyo takımımız (küvet- kova- maşrapa- file),
neredeyse hiç kullanmadığımız nevresim takımımız,
battaniyelerimiz,
ayakkabılarımız,
mont, hırka, şapka, eldiven, atkılarımız,
0-3 yaş arası tertemiz ve neredeyse yepyeni cicilerimiz,
ve bundan sonra çıkacak olan tüm cicilerimiz hediye edilmek üzere kardeşimizi bekliyor.
Mrbcnm ben hami.egim dr kkizabenzio dedj amz ayin 24unde beli olacak keskehemen belli olsa idi ben alirdjm drum tecrhbelj ama kesjn ne bilmiorum ayrica sizin sehirde degilim yaptiginiz cok guzel bisey ins ihtiyac sahibi birine nasjp olur allah razi olshn

Son düzenleme:
Cok guzel dusunmuzsunuz.. ne mutlu size.. rabbim evinizden mutlulugu eksik etmesin.

Mrbcnm ben hami.egim dr kkizabenzio dedj amz ayin 24unde beli olacak keskehemen belli olsa idi ben alirdjm drum tecrhbelj ama kesjn ne bilmiorum ayrica sizin sehirde degilim yaptiginiz cok guzel bisey ins ihtiyac sahibi birine nasjp olur allah razi olshn

azaa'cım Allah tamamına erdirsin.. bebeğine de sana da sağlıklı günler diliyorum..

Cok guzel dusunmuzsunuz.. ne mutlu size.. rabbim evinizden mutlulugu eksik etmesin.

kvsrzynp'cim çok teşekkür ederim.. mutluluk hepimiz evinde olsun inşAllah.. sevgiler.

ankarada 2.5- 3 yaşlarında kız 5-6 yaşlarında erkek çocuğu olup kıyafetlerini vermek istiyorsa bana yazarsa sevinirim

Sanırım ankarada kıyafet verecek arkadaşlar yok başka ilden yollayacak olan varsa da olabilir aslında çocuklar çok sevinecek

Back