- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Ay hala haklı görüyorsunuz kendinizi.@Mune Konumu kapatir misiniz rica etsem kendimi aciklamaya calisiyorum biri linc edince gerisi geliyor
Yok onu kp almadı yaÇocuğunuz tv açılsın diye ağladığında televizyonuda mi kiracaksiniz
Ooo :)Oyle bı hakkınız olmadıgını yasal olarak bı arastırın ıstersenız.Oyle bı dunya yok ablacımDoldiracak olsam esimle gitmesini de istemem
Aynen.Ben zaten yais yaptigimi dusundum biraz olsun hatami anlamak icin yapici yorumlara ihtkyacim vardi simdi tam tersi uzuldum kimse aferin sana desin diye beklemiyorum zaten esim aynisini yapsa ben de kizardim tabii kiBence konunuzu kapatın, çünkü herkes haksız olduğunuz konusunda hemfikir, siz hala anlamamakta diretiyorsunuz. Madem yorumlar faydalı olmayacak kapatın. Boş yere ne biz yorulalım ne sizin canınız sıkılsın
Yaptınız hem yanlış hem de cok ayıp. Ve okuduğum yorumlar da da hatalı olduğunuz halde hatanızı kabul etmeyip bahaneler üretmişsiniz. ve cidden kim olursa olsun sevin ya da sevmeyin görüşün ya da görüşmeyin küçümsemek için demiyorum demişsiniz ama küçümsemişsiniz. O çocuk sizin olduğu kadar onlarında torunu canlarından hediye almaları cok normal ve bir tablet dediğiniz şey öyle ucuz bir şey de değil düşünüp almışlar demek yerine huzursuzluk çıkarmanız cok yanlış ve bu tavırlarınız simdi olmasa bile ilerde emin olun evliliğinize zarar verir. Ve söyle düşünün o hediyeyi sizin ailenizden biri almış olsaydı da aynı tepki verir miydiniz ben hiç sanmıyorum
Ben kendim kayınpederimle küsüm. Senelerdir konuşmuyorum burdan bilen ve bana hak veren de çok.Neler yasadigimi biliyor musunuz ? Kimse durup dururken bu noktaya gelmez
Şarjını bitirip açılmıyor deseydiniz keşke bu ekonomi de tablet kırmak çok abartılı benceAcma tusunu biliyor acar kendisi kirilinca bile yanlarindana cmaya calisti
Merhaba yenge, ileri de sen de torun sahibi olacaksın, umarım gelinin de sana aynısını yapar.Evet dogru degil yaptigim ama bir anne babanin kararlarini sirf daha cok sevilmek adina ezip geciyorlar bu onun hirsi zaten
İnterneti kapatın, şarjı bitince açılmıyor diyin. Kırmak nedir gerçekten? Siz kızınız için değil, aileye duyduğunuz öfke için kırmışsınız.Kizim onun evde oldugunu bildikce istedigini yaptirana kadar aglardi cunku alisacak ve konusmasi gerileyecek diye korktum
Cocuga gelen bir hediyeyi kirmanin açıklaması olamaz, psikolojik destek almalısınız@Mune Konumu kapatir misiniz rica etsem kendimi aciklamaya calisiyorum biri linc edince gerisi geliyor
@Mune Konumu kapatir misiniz rica etsem kendimi aciklamaya calisiyorum biri linc edince gerisi geliyor
Kiziniz babaannesine düskün mü benimki bunu sadece 20 gun kadar yaptı sonra alamadi kesinlikle ama kızım ona cok düşkün cok moralım bozuluyor onu görünce beni görünce sevindiginden daha cok seviniyor bazen ondan bana gelmek istemiyor her gün görmemesine ragmen ayda iki üc ancak görüyor ama deliriyor adeta onu görünce
21 aylık şu an insallah buyuyunce gecer duskunlugu
Inanmiyor gercekten sabahin 7 sinde onu da yaptim ac ac kendini yerlere atiyor
Kesinlikle öyle.O zaman tavri "sagolun annecim babacim. Ne ince düsünmüssünüz, ama henüz erken oldugu icin simdi kaldiriyim. Yasi müsait olunca veririm" olurdu ve bir güzel rafa kaldirirdi. Tableti esi de kullanabilirdi. Kendi egosu icin kirmis cocuk gibi
evet bunu da.diyebilirdim hatta ne hos oldurdu.Ama cocuga giyecek yiyecek kullanilacak ne zaman bir sey alsalar abartmiyorum her gun ararlar giyiyor dimi yiyor dimi oynuyor dimi araba aldik biniyor dimi tarzi sorarlar yemin ederim her gun yapiyorlar bunu tableti de soracaklardi cevabi her seferinde ayni olsa da ilk defa duymuslar gibi aa neden vermiyorsun diyeceklerdi.Ben hatamin farkindayim farkina varmak icin biraz daha yapici yorumlara ihtiyacim vardi sadeceO zaman tavri "sagolun annecim babacim. Ne ince düsünmüssünüz, ama henüz erken oldugu icin simdi kaldiriyim. Yasi müsait olunca veririm" olurdu ve bir güzel rafa kaldirirdi. Tableti esi de kullanabilirdi. Kendi egosu icin kirmis cocuk gibi
Tedavi olmalı.Yaptığınız şey korkunç. Bir tablet ne kadar haberiniz var mı insanlar heves edip almış. İlerde de her türlü lazım olacak, koysaydınız bir dolaba zamanı gelince çıkarırdınız. Neler yaşadınız bilmiyorum ama eşiniz nasıl bu kadar sakin kalabilmiş hayret, büyük olay çıkarmalık bir mevzu oysa.
Bir de bit kadar çocuğa bu derece mi gücünüz yetmiyor? O tableti unutturmanın tek yolu kırmaksa siz kendi anne babalığınızı sorgulayın evde hiç otorite yok demek ki.
Kesinlikle saklamalıydınız bir gün ağlar susar çocuk eşiniz çok olgun yaklaşmış bence kavga kıyamet koparmamış şükredinBugün tam 22 aylik olan bir kızım var yasına kadar hic tv izlemedi yasından sonra evde acildıgı kadarıyla gordu oturup bakan bir cocuk degil telefon da ayni sekilde nadiren sar makarayi, ari vız vız şarkilari acsr oynarız o kadar görüyor bunun karşılıgi olarak da kelime haznesi oldukca geniş masallah ben tv telefon versem eminim ki böyle olmazdı.Eşim ben kayinvalidemlerle pek gorusmedigim icin haftada bir iki kizimi alir gostermeye goturur yarim saat takilir gelirler.Dün de gittiler iyi guzel hos bir geldiler kizimin elinde kocaman kafam kadar tablet esime bu ne dedim babam almıs cocuga dedi.Vermedigimizi söyleseydin neden kabul ettin dedim kaldırirsin buyuyunce verirsin almam diyemedim buyuyunce kullanir dedim heves etmis almis torununa dedi.(Zaten anlatsa da anlayacak insanlar degiller 2022 yilinda kucumsemek icin demiyorum ben de koyde yasiyorum sanki koyden hic disari cikmamis gun gormemis insan zihniyetine sahip bir aile iki saat zararlarini anlatsam bir sey olmaz derler)Kızımdan almaya kalktim israr kiyamet 2 yas sendromunda zaten kafasini yerlere atmaya basladi mumkun degil almak. Gece uykusuna yatirdim o zaman alirim dedim sakladim sabah uyandi uyanir uyanmaz tableti istedi hayir dedikce etinden et koparcasina bagirdi baktim sabahin 7 sindekonu komsuyu uyandiracak verdim eline cocuk dusurmus gibi yapip kendim attim bilerek fayansin uzerine tabletin ekran mevta ses var goruntu yok kizim da acilmadigini gorunce sustu . esim ekrani bilerek kirdigimi gordu bir sey demedi biraz surati dustu ise gitti az once mesaj atmis ekrani kasitli olarak kirman dogru muydu sence diye kararlarimiza saygi duyulmuyorsa evet dedim konustuk biraz sizce yanlıs mı yapmışım ? Bence de dogru degildi ama kizim tablete alisacak diye endiselendim zaten bir sey alsalar cocuga surekli kullaniyor musunuz giydiriyor musunuz yediriyor musunuz diye milyarlarca kez sorarlar eminim ki tableti de soracaklardi her seferinde neden verdigimizi anlatsak da soracaklardi
Sobalı evde yaşıyorlar ve maddi durumları da çok iyi değil diye biliyorum. İleride okul döneminde tablet onun için gerekliydi. Normal olan sevinip ilerisi için saklamaktı. Çocuğuna zarar vermiş aslında öfkesiyle.Tedavi olmalı.
Çocuğun gözü önünde tableti kırmayı çözüm olarak gören anneyle büyecek bu çocuk.
Kelime haznesi çok genişmiş birde.
Duyanda 2 yaşındaki çocuğun kitap yazdığını sanır, okadar ilgili anne yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?