- 10 Ekim 2014
- 32.248
- 144.907
- 798
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Acma tusunu biliyor acar kendisi kirilinca bile yanlarindana cmaya calisti
Peki siz bu sınırı cizebilmek için sürekli böyle fırlatmaya falan mı basvuracaksiniz ? Çocuğunuza da eşinizle olan ilişkinize de çok zarar verirsiniz. Yahu babanne ,annane zaten kural koyan değil o kuralların biraz yıkıldığı çocukların eğlendiği yerlerdir. Sizin vermedifiniz çikolatadan bir tane yer birkaç hediye alırlar ve hem çocuklar hem aileler mutlu olur. Bu ilişkiye ket vurmayın çocuğun o sevgiyi tatmaya da çok ihtiyacı var.Bir anlik sinirle attim hatamin farkindayim ama anne baba olarak kararlarimiza.saygi duyulmuyor kendilerini sevdirmek icin kurallari cignemek icin yaltilar biliyorum
Kuralları herzaman yıkanlar olacak.Bunu mılyarlar verdıgınız kreslerde bıle yapıyorlar.Kırıp dokerek ogretemezsınız.Sabah kalktı aglıyor 22 aylık bebenın dıkkatı baska bıyere daha kolay kayar.Aa hamur oynayalım,aa boyama yapmak ıster mısın?Hadı gel bırlıkte kahve pisirelım.Bıkac gun sonra zaten unutacak.Neden izletmeyecegimi biliyorum sadece cocuga yaranmak icin annesinin koydugu kuralin ezip gecilmesinin sebebini anlamiyorum
Zaten bu tablet alma fikri kayinbabamin degil biliyorum amac tablet almak degil zaten yasak olan seyi kendilerinde yapip sevdirmekTablete saat koyarsınız ve açılmaz iki yaşındaki çocuk yazılımcı değilse anlamaz yani. Gülerek kırmak biraz hırsını tabletten almak gibi olmuş . Kayinbabanizla normalde aranızda kötü değil neden böyle davrandiniz ?
Hırs değil bu annem şimdiden doğmamış torununa hazırlık yapıyor beni çok sevsin falan diyor . Geçen su içinde oynaması için top almış. İlk torunlariysa hele bu hevesi anlamanız lazım çok şanslı çocukEvet dogru degil yaptigim ama bir anne babanin kararlarini sirf daha cok sevilmek adina ezip geciyorlar bu onun hirsi zaten
Ayyyy Allah eşinize ve kızınıza yardım etsin. Hele eş ailesine. Adam ne kadar saygılı.Bugün tam 22 aylik olan bir kızım var yasına kadar hic tv izlemedi yasından sonra evde acildıgı kadarıyla gordu oturup bakan bir cocuk degil telefon da ayni sekilde nadiren sar makarayi, ari vız vız şarkilari acsr oynarız o kadar görüyor bunun karşılıgi olarak da kelime haznesi oldukca geniş masallah ben tv telefon versem eminim ki böyle olmazdı.Eşim ben kayinvalidemlerle pek gorusmedigim icin haftada bir iki kizimi alir gostermeye goturur yarim saat takilir gelirler.Dün de gittiler iyi guzel hos bir geldiler kizimin elinde kocaman kafam kadar tablet esime bu ne dedim babam almıs cocuga dedi.Vermedigimizi söyleseydin neden kabul ettin dedim kaldırirsin buyuyunce verirsin almam diyemedim buyuyunce kullanir dedim heves etmis almis torununa dedi.(Zaten anlatsa da anlayacak insanlar degiller 2022 yilinda kucumsemek icin demiyorum ben de koyde yasiyorum sanki koyden hic disari cikmamis gun gormemis insan zihniyetine sahip bir aile iki saat zararlarini anlatsam bir sey olmaz derler)Kızımdan almaya kalktim israr kiyamet 2 yas sendromunda zaten kafasini yerlere atmaya basladi mumkun degil almak. Gece uykusuna yatirdim o zaman alirim dedim sakladim sabah uyandi uyanir uyanmaz tableti istedi hayir dedikce etinden et koparcasina bagirdi baktim sabahin 7 sindekonu komsuyu uyandiracak verdim eline cocuk dusurmus gibi yapip kendim attim bilerek fayansin uzerine tabletin ekran mevta ses var goruntu yok kizim da acilmadigini gorunce sustuesim ekrani bilerek kirdigimi gordu bir sey demedi biraz surati dustu ise gitti az once mesaj atmis ekrani kasitli olarak kirman dogru muydu sence diye kararlarimiza saygi duyulmuyorsa evet dedim konustuk biraz sizce yanlıs mı yapmışım ? Bence de dogru degildi ama kizim tablete alisacak diye endiselendim
Kendi ailen alsaydi bu kadar sorun yapmazdin bence, esinin yerinde olsam bilerek kırdığıni gorunce problem yaratirdim. 2 yasindaki cocuga yok dersin biraz aglar unutur yani. Saklayip buyuyunce kullanirdiniz. Teknolojik aletlerin fiyatlari malum, sevineceginiz yerde sorun çıkarmışsınBugün tam 22 aylik olan bir kızım var yasına kadar hic tv izlemedi yasından sonra evde acildıgı kadarıyla gordu oturup bakan bir cocuk degil telefon da ayni sekilde nadiren sar makarayi, ari vız vız şarkilari acsr oynarız o kadar görüyor bunun karşılıgi olarak da kelime haznesi oldukca geniş masallah ben tv telefon versem eminim ki böyle olmazdı.Eşim ben kayinvalidemlerle pek gorusmedigim icin haftada bir iki kizimi alir gostermeye goturur yarim saat takilir gelirler.Dün de gittiler iyi guzel hos bir geldiler kizimin elinde kocaman kafam kadar tablet esime bu ne dedim babam almıs cocuga dedi.Vermedigimizi söyleseydin neden kabul ettin dedim kaldırirsin buyuyunce verirsin almam diyemedim buyuyunce kullanir dedim heves etmis almis torununa dedi.(Zaten anlatsa da anlayacak insanlar degiller 2022 yilinda kucumsemek icin demiyorum ben de koyde yasiyorum sanki koyden hic disari cikmamis gun gormemis insan zihniyetine sahip bir aile iki saat zararlarini anlatsam bir sey olmaz derler)Kızımdan almaya kalktim israr kiyamet 2 yas sendromunda zaten kafasini yerlere atmaya basladi mumkun degil almak. Gece uykusuna yatirdim o zaman alirim dedim sakladim sabah uyandi uyanir uyanmaz tableti istedi hayir dedikce etinden et koparcasina bagirdi baktim sabahin 7 sindekonu komsuyu uyandiracak verdim eline cocuk dusurmus gibi yapip kendim attim bilerek fayansin uzerine tabletin ekran mevta ses var goruntu yok kizim da acilmadigini gorunce sustuesim ekrani bilerek kirdigimi gordu bir sey demedi biraz surati dustu ise gitti az once mesaj atmis ekrani kasitli olarak kirman dogru muydu sence diye kararlarimiza saygi duyulmuyorsa evet dedim konustuk biraz sizce yanlıs mı yapmışım ? Bence de dogru degildi ama kizim tablete alisacak diye endiselendim
İki yaşında çocuk sizin patronunuz olmuşsa sizin daha büyük sorunlarınız var tablete gelene kadar.Ne kadar inat oldugunu tahmin bile edemezsiniz ciddi soyluyorun
Senın gerçekten tedaviye ihtiyacın var. Eşinize ve çocuğa uzuldumEvet dogru degil yaptigim ama bir anne babanin kararlarini sirf daha cok sevilmek adina ezip geciyorlar bu onun hirsi zaten
Ya kimin fikri olduğunun ne önemi var? alınmış bir alet var ve siz bunu kırmışsınız kadına gıcık olduğunuz için.Zaten bu tablet alma fikri kayinbabamin degil biliyorum amac tablet almak degil zaten yasak olan seyi kendilerinde yapip sevdirmek
O kadar aynı fıkırdeyımkıAy sen bi git psikiyatrik tedavi al bacım. Bu ne kötü niyet ne inattır. Allah etrafındakilerin yardımcısı olsun düşman başına.
Bir anlik sinirle attim hatamin farkindayim ama anne baba olarak kararlarimiza.saygi duyulmuyor kendilerini sevdirmek icin kurallari cignemek icin yaltilar biliyorum
Keske beni gercekten tanisan oyle olmadigimi gorsenAy sen bi git psikiyatrik tedavi al bacım. Bu ne kötü niyet ne inattır. Allah etrafındakilerin yardımcısı olsun düşman başına.
Benim gozumde anne babanin sozunun kiymeti yok onlar yasaklar biz aliriz bak bu da odulun demisler gibi
Tableti kırmak ne ya?Bugün tam 22 aylik olan bir kızım var yasına kadar hic tv izlemedi yasından sonra evde acildıgı kadarıyla gordu oturup bakan bir cocuk degil telefon da ayni sekilde nadiren sar makarayi, ari vız vız şarkilari acsr oynarız o kadar görüyor bunun karşılıgi olarak da kelime haznesi oldukca geniş masallah ben tv telefon versem eminim ki böyle olmazdı.Eşim ben kayinvalidemlerle pek gorusmedigim icin haftada bir iki kizimi alir gostermeye goturur yarim saat takilir gelirler.Dün de gittiler iyi guzel hos bir geldiler kizimin elinde kocaman kafam kadar tablet esime bu ne dedim babam almıs cocuga dedi.Vermedigimizi söyleseydin neden kabul ettin dedim kaldırirsin buyuyunce verirsin almam diyemedim buyuyunce kullanir dedim heves etmis almis torununa dedi.(Zaten anlatsa da anlayacak insanlar degiller 2022 yilinda kucumsemek icin demiyorum ben de koyde yasiyorum sanki koyden hic disari cikmamis gun gormemis insan zihniyetine sahip bir aile iki saat zararlarini anlatsam bir sey olmaz derler)Kızımdan almaya kalktim israr kiyamet 2 yas sendromunda zaten kafasini yerlere atmaya basladi mumkun degil almak. Gece uykusuna yatirdim o zaman alirim dedim sakladim sabah uyandi uyanir uyanmaz tableti istedi hayir dedikce etinden et koparcasina bagirdi baktim sabahin 7 sindekonu komsuyu uyandiracak verdim eline cocuk dusurmus gibi yapip kendim attim bilerek fayansin uzerine tabletin ekran mevta ses var goruntu yok kizim da acilmadigini gorunce sustuesim ekrani bilerek kirdigimi gordu bir sey demedi biraz surati dustu ise gitti az once mesaj atmis ekrani kasitli olarak kirman dogru muydu sence diye kararlarimiza saygi duyulmuyorsa evet dedim konustuk biraz sizce yanlıs mı yapmışım ? Bence de dogru degildi ama kizim tablete alisacak diye endiselendim
Ya sevsin dedesini babaannesini ne var hayret ya. Ben de çok severdim ikisini de. Annem hiçbir şeyi sağa sola atmadı. Siz iyi misiniz ya nasıl bir hırs bu evlerden ırak.Zaten bu tablet alma fikri kayinbabamin degil biliyorum amac tablet almak degil zaten yasak olan seyi kendilerinde yapip sevdirmek
Sizin kayın ailenizin en büyük suçu zaten size kendilerine sevdirmeye çalışmaları. Daha önce de vajinismusunu tedavi ettirdi diye kayınvalidenize beddualar etmiş, yoğunbakımdan çıkmış yatalak babasının başında duruyor diye eşinizi burda şikayet etmişliğiniz var. Normal bir insan değilsiniz. Kayınailenizle de görüşmemeniz onların hayrınaZaten bu tablet alma fikri kayinbabamin degil biliyorum amac tablet almak degil zaten yasak olan seyi kendilerinde yapip sevdirmek
Daha çok sizin hırsınız gibi. Büyüklerin çocuk yetiştirme tarzı bizlerden farklı olabiliyor. Sizin anne babanızınki de o şekildedir ama onlar bunu yapsa o kadar kızmazdınız. Dedesi tablet aldı veya almadı diye çocuk ne daha az sever ne de daha çok. Torunlarını onlara karşı sevgisiz yetiştireceksiniz diye korkuyor ve kendince bir şeyler yapmaya çalışıyordur belki adam. Yazık.Evet dogru degil yaptigim ama bir anne babanin kararlarini sirf daha cok sevilmek adina ezip geciyorlar bu onun hirsi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?