Kızıma iznimiz olmadan tablet almış..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten bu tablet alma fikri kayinbabamin degil biliyorum amac tablet almak degil zaten yasak olan seyi kendilerinde yapip sevdirmek
Sevsinler isteyecekler elbette. Torunları.
Siz ne yaparsanız yapın çocuğunuz da büyüdükçe sevecek onları. Çocuğunuz size ait bir canlı değil, sizden bağımsız bir birey sizin sevmediğiniz insanlarla da bağ kuracak. Çocuğunuza da saygınız yok sizin

Halbuki sarzi bitene kadar bekleyip bozulmus da diyebilirdiniz kiziniza. Ego yapip zarar vermissiniz tablete ayip etmissiniz bence. Cocuktan farksiz davranisiniz.

Mune Konumu kapatir misiniz rica etsem kendimi aciklamaya calisiyorum biri linc edince gerisi geliyor
Lınc degıl.Gorusmeyebılırsınız.Sızın yasadıklarınız sızı baglar,cocugunuzu değil.Bugun tablet kıran ,yarın cocugu babannesıne karsı doldurur.Belkı de dolduruyor.Boyle cocıuk buyutulmez,kınle nefretle.

Tabiki o adamın ağzına tableti sokardı …. Hepinizden özür dileyerek (konu sahibinden tabii ki ) söylemek istiyorum bana bu hanımefendi birazcık kaprisli geliyor tipik kaprisli gelin. He kayınvalidesi de çok normal biri değil

Mune Konumu kapatir misiniz rica etsem kendimi aciklamaya calisiyorum biri linc edince gerisi geliyor
Her sözünüz falso çünkü.
Çocuk babaannesini dedesini sevmesin bağ kurmasın diye alet kırıyorsunuz.
Normal mi bu?
Kocanız anneanneni sevme diye doldursa çocuğu hoşunuza mı giderdi.
Kendinize bir dönümde bakın objektif olarak. Bu kadar hırs normal değil.

Keske beni gercekten tanisan oyle olmadigimi gorsen
Bence konunuzu kapatın, çünkü herkes haksız olduğunuz konusunda hemfikir, siz hala anlamamakta diretiyorsunuz. Madem yorumlar faydalı olmayacak kapatın. Boş yere ne biz yorulalım ne sizin canınız sıkılsın

Doldiracak olsam esimle gitmesini de istemem hatta kizim babaannesine dedesine cok duskundur ama bu tablet alma olayim bambaska bir olau

Hangimizin ki normal ama böyle bir çözüm yöntemi yok çocuk onların da torunu .

Yaptınız hem yanlış hem de cok ayıp. Ve okuduğum yorumlar da da hatalı olduğunuz halde hatanızı kabul etmeyip bahaneler üretmişsiniz. ve cidden kim olursa olsun sevin ya da sevmeyin görüşün ya da görüşmeyin küçümsemek için demiyorum demişsiniz ama küçümsemişsiniz. O çocuk sizin olduğu kadar onlarında torunu canlarından hediye almaları cok normal ve bir tablet dediğiniz şey öyle ucuz bir şey de değil düşünüp almışlar demek yerine huzursuzluk çıkarmanız cok yanlış ve bu tavırlarınız simdi olmasa bile ilerde emin olun evliliğinize zarar verir. Ve söyle düşünün o hediyeyi sizin ailenizden biri almış olsaydı da aynı tepki verir miydiniz ben hiç sanmıyorum

Neler yasadigimi biliyor musunuz ? Kimse durup dururken bu noktaya gelmez

Çocuğu uyuşturucuya alıştırmamışlar. Ne garip tepkileriniz var.
Şarjı biterdi kaldırırdınız, 2 yaşındaki çocuğun inadını kıramayıp ekran kırmak ne Allah aşkına?
Başkası hediye edince nasıl değeri yok malın mülkün.
Çok büyük ayıp etmişsiniz.
Eşinizle de aranızın sağlam bozulacağını düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…