Kızıma iznimiz olmadan tablet almış..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar inat oldugunu tahmin bile edemezsiniz ciddi soyluyorun
Tablete saat koyarsınız ve açılmaz iki yaşındaki çocuk yazılımcı değilse anlamaz yani. Gülerek kırmak biraz hırsını tabletten almak gibi olmuş . Kayinbabanizla normalde aranızda kötü değil neden böyle davrandiniz ?

tableti komple kapatıp bak bozulmuş açılmıyor demek daha kolay değil mi??? Sadece soruyorum.

Ne kadar inat oldugunu tahmin bile edemezsiniz ciddi soyluyorun
Bence çocuğun inadı değil sizin hırsınız mesele burda. Tableti kapatsanız da çocuk bozuldu sanardı zaten.

Maddi durumunuzun iyi olmadığını önceki konularınızdan biliyorum. O çocuğun ilerde o tablete ihtiyacı olacaktı. Kayınpederi dövemediğinizden tableti vurmuşsunuz yerlere. Ama sizin kocada da problem var. Ne saçmalıyosun diyip haddinize bildirememiş

Kizim onun evde oldugunu bildikce istedigini yaptirana kadar aglardi cunku alisacak ve konusmasi gerileyecek diye korktum

Ne alakası var ? Evde tvniz var ancak çocuk siz açmayınca bakmıyormuş. Çocuğunuz yarın tv diye tutturursa; onu da duvardan söküp , parçalayacak mısınız ? Cep telefonlarınıza elini uzatırsa, onları da kıracak mısınız ?

Çocuğa kendi yaşına uygun olmadığını anlatmayı seçip ; tableti de eşiniz kullanabilirdi.

Son düzenleme:
evlerden ırak. sen koru sen esirge yarabbim.

Inanmiyor gercekten sabahin 7 sinde onu da yaptim ac ac kendini yerlere atiyor
Dikkatini başka yere çekebilirdiniz. Alıp parka götürebilirsiniz mesela. Kabul edin bu konuda sonuna kadar hatalısınız

Neden izletmeyecegimi biliyorum sadece cocuga yaranmak icin annesinin koydugu kuralin ezip gecilmesinin sebebini anlamiyorum

Kizim onun evde oldugunu bildikce istedigini yaptirana kadar aglardi cunku alisacak ve konusmasi gerileyecek diye korktum
E çocuğunuzu hayatı boyunca herşeyi saklayıp kırdığınızda mı iyi yetiştirmiş olacaksınız sizce ? İyi yetiştirmek o tabletin evde olduğunu ama günde ya da haftada sadece 1 saat oynama hakkı olduğunu bilmesidir. Buna uyum sağlayabilmesidir. Benimde yeğenim var 2 yaşında tabletin çok sınırlı süresi var. Acıyoruz izliyor hemen kapatıyoruz bir süre sonra. İki mız mız yapınca hayır bugünlük bu kadar gel kuşum oyuncaklarına bakalım ay may diyip alıyoruz. Hiç sesi çıkmıyor artık. İnsan parasına acır. Resmen idare edemem diye malı kırmışsınız. Çok garip

Kayınpederinizin kafasında kırmalıydınız. Az bile yapmışsınız.

Filan denmesini mi bekliyorsunuz
.2 yaşında çocuk bu bi şekilde ikna edilebilirdi. Kırmak çözüm değildi yani .

Günahtır yazıktır. Üzüldüm dedeye şimdi. Heves etmiş almış
Almasa almadılar diyorsunuz

Neden izletmeyecegimi biliyorum sadece cocuga yaranmak icin annesinin koydugu kuralin ezip gecilmesinin sebebini anlamiyorum
Bu yüzden kırdım deseniz olayın aslı çıkar ortaya. KV inadına kırdınız işte

Dikkatini başka yere çekebilirdiniz. Alıp parka götürebilirsiniz mesela. Kabul edin bu konuda sonuna kadar hatalısınız
Bir anlik sinirle attim hatamin farkindayim ama anne baba olarak kararlarimiza.saygi duyulmuyor kendilerini sevdirmek icin kurallari cignemek icin yaltilar biliyorum

Sanki bebenizin kolunun altına 1 şişe alkolle , 1 karton tütün mamülü sıkıştırmışlar. Özrünüz kabahatinizden büyük.
Benim gozumde anne babanin sozunun kiymeti yok onlar yasaklar biz aliriz bak bu da odulun demisler gibi

Tepkiniz çok fazla olmuş eşinizi üzmüşsünüz, siz onları beğenmesenizde onlarda torunlarını seviyorlardır. Siz doğru bulmasanızda onlar sevdiği için almış torunlarına burda hiçbir art niyet yok. Eşiniz ailesine karşı yapılan bir tavır olarak algılayacak bu durumu bilinç altında şuan ses çıkarmasa dahi. Çok yanlış bir şey yapmışsınız keşke bari eşiniz görmeseymiş. Bundan sonra artık size ailemi beğenmiyorsun sevmiyorsun diyecek. Bu saatten sonra onlar iyi siz kötü olacaksınız hatanızı telafi edin bence siz haksızsınız. Bir şekilde tableti kırılmış gibi yaparak çocuğun elinden alabilirdiniz

Alissa daha mi iyiydi ?
Size iki yaşındaki çocuğu tablete alıştırın diyen mi oldu? Bir sürü yolu vardı bunun, tabletin başkasına ait olduğunu, bozulduğunu vs güzelce açıklayabilirdiniz. Çocuğunuzu meşgul ederek zamanla unutmasını sağlayabilirdiniz. İki yaşında bir çocuktan bahsediyoruz. Bir gün tablet alınması gerekecekti, evde bekletir ve günü gelince verirdiniz. Hiç bir şekilde tablet vermek istemiyor musunuz? Geri verirdiniz. İmkanı olmadığı için tablet alamayan ama ihtiyaç sahibi birine verirdiniz. Sizde biliyorsunuz bunları. Çocuğu bahane etmişsiniz, siz eşinize saygısızlık etmek istemişsiniz. Eşiniz haklı.

Bir anlik sinirle attim hatamin farkindayim ama anne baba olarak kararlarimiza.saygi duyulmuyor kendilerini sevdirmek icin kurallari cignemek icin yaltilar biliyorum

Siz çocuk büyütmeyi ne sanıyorsunuz?? Tabi ki karışacaklar hadlerini aşacaklar. Bunlara dur diyemediğiniz yerler olacak ama kriz anını yönetmeyi öğrenmelisiniz. Verilen paraya yazık

Evet dogru degil yaptigim ama bir anne babanin kararlarini sirf daha cok sevilmek adina ezip geciyorlar bu onun hirsi zaten

Ortada bir hırs varsa , bu size ait. Eşinizin yerinde olsam; o tabletin parasını çalışarak ödemenizi isterdim.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…