Doğuma Hazırlık Kızıma isim yardımcı olur musunuz :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Duru çok güzel ama herkeste var artık İpek güzel zarif isim. Biz koyduk ismini de kurtulduk darısı başınıza

Kızlar belis ismi çok hoşuma gitti ama pek beğenen olmadı sanırım kötü mü yoksa pek duyulmayan isim diye mi dikkat çekmşyor

Canim, ben Belis diye bir isim olduğuna pek inanmıyorum. Yani nette yazan anlamına inanmıyorum diyelim.
Mesela Zümra'nın anlamı da nette yazdığı gibi değil. Güya güzel, zeki kadın demekmiş Zümra... ama biraz Arapça'yla ilgilenen herkes Zümra'nın bildiğimiz zümre (grup) anlamında olduğunu bilir...

Ipek, Inci gibi anlamı net olan isimler daha güzel bence. :)

Ben de aynı şeyi düşündüm uydurma mı acaba diye yeni yeni türemwye başladı bazı isimler :)

bicirik54 naptın canım karar verebildim mi isme. Ben hala kararsızım, eşim Eylül konusunda kararlı ama ben sadece bir ay adı diye kararsızlığa düştüm pöff

berra, erva, ruveyda isimlerini begeniyorum
mina kulaga hos geliyor ama seytan taslama yeri oldugu icin ben uygun bulmuyorum.
hayirlisiyla kucaklamayi nasip etsin hayirlilardan eylesin.

Eylül ismi çok hoş. Biz de kizimiza koymak istedik ama kardesim uzun zamandır benim hayalim kızım olursa eylül koyacam dedigi için vazgectik. Ipek ve duru isimleri de guzel. Biz de defne ve öykü arasinda kaldik

Eylül ismi çok hoş. Biz de kizimiza koymak istedik ama kardesim uzun zamandır benim hayalim kızım olursa eylül koyacam dedigi için vazgectik. Ipek ve duru isimleri de guzel. Biz de defne ve öykü arasinda kaldik
Defne çok güzel kuzenim koydu onu :)

Kızlar iki isim arasında kaldık ben amine eşim aysima istiyo yardımcı olur musunuz sizce hangisi daha güzel

Ben aysima ismini çok beğeniyorum canım alMira da güzel benimde kızım olacak inş inci su ismini düşünüyorum bende

Mina güzelmiş ayrıca hesna ismini öneriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…