Gökçe de sevdiğim isimlerden çok hoş :)Zumra ve eylul guzel
Ben feyza nur veya gokce nur dusunuyorum tabi heran drgisebilirde
Merhaba ben de 36. haftadayım ama hala isim konusu netleştiremedik.. Sonradan pişman olmaktan korkuyorum
Eylül Nil ve Duru seçenekleri var en son ama sürekli değişiyor.. Eşimle Eylül ayında tanıştık ve anısal birçok şeyimiz Eylül ayında.. O yüzden Eylül koymayı düşündük baştan beri ama doğum Ekim ayında olucak o yüzden ikilemde kaldık, dalga geçerler mi diye.. Çünkü genelde Eylülde doğanlara bu ismi veriyorlar.. Bir de anlam olarak sadece bir ay olunca netleştiremedik bi türlü.. Sizin fikriniz ne kızlar?
Aslında eylül adı olup da eylül ayında doğan hiç görmedim ben :) bence oraya takılma eylül kulağa çok hoş geliyor:)
Benim yeğenim ekimde doğdu adı Eylül hiç sorun olmuyor merak etmeyinMerhaba ben de 36. haftadayım ama hala isim konusu netleştiremedik.. Sonradan pişman olmaktan korkuyorum
Eylül Nil ve Duru seçenekleri var en son ama sürekli değişiyor.. Eşimle Eylül ayında tanıştık ve anısal birçok şeyimiz Eylül ayında.. O yüzden Eylül koymayı düşündük baştan beri ama doğum Ekim ayında olucak o yüzden ikilemde kaldık, dalga geçerler mi diye.. Çünkü genelde Eylülde doğanlara bu ismi veriyorlar.. Bir de anlam olarak sadece bir ay olunca netleştiremedik bi türlü.. Sizin fikriniz ne kızlar?
Benim yeğenim ekimde doğdu adı Eylül hiç sorun olmuyor merak etmeyin
Merhaba ben de 36. haftadayım ama hala isim konusu netleştiremedik.. Sonradan pişman olmaktan korkuyorum
Eylül eskiden gayet güzel bir isimdi ama son zamanlarda her 5 kız bebeğin 1ine bu isim veriliyor... bu da ismin güzelliğini yitirmesine sebep oldu bence.
Bana biraz zorlama geliyor. Her koyan çift de "Eylül ayı bizim için çok önemli." gibi bir sebep sunuyor.
Ee.. muhakkak herkesin Nisan ayı veya Ekim ayıyla ilgili de anılar vardır.
Herkesin hep aynı isimleri koyma isteğini pek anlayamıyorum ben.
Sizin seçeneklerinizden kesinlikle Nil çok hoş. Zarif ve moda olmayan (yani her zamana uygun) bir isim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?