Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar belis ismi çok hoşuma gitti ama pek beğenen olmadı sanırım kötü mü yoksa pek duyulmayan isim diye mi dikkat çekmşyor
Ben de aynı şeyi düşündüm uydurma mı acaba diye yeni yeni türemwye başladı bazı isimler :)Canim, ben Belis diye bir isim olduğuna pek inanmıyorum. Yani nette yazan anlamına inanmıyorum diyelim.
Mesela Zümra'nın anlamı da nette yazdığı gibi değil. Güya güzel, zeki kadın demekmiş Zümra... ama biraz Arapça'yla ilgilenen herkes Zümra'nın bildiğimiz zümre (grup) anlamında olduğunu bilir...
Ipek, Inci gibi anlamı net olan isimler daha güzel bence. :)
Siz ne koydunuz :)Duru çok güzel ama herkeste var artık İpek güzel zarif isim. Biz koyduk ismini de kurtulduk darısı başınıza
DenizSiz ne koydunuz :)
Bence aya takılma koy içinde kalmasın:) ipek ağır basıyor yanına 2.yi düşüneceğimbicirik54 naptın canım karar verebildim mi isme. Ben hala kararsızım, eşim Eylül konusunda kararlı ama ben sadece bir ay adı diye kararsızlığa düştüm pöff
Evet o da diğer anlamı çok yaygın olan bi isim aslında amaberra, erva, ruveyda isimlerini begeniyorum
mina kulaga hos geliyor ama seytan taslama yeri oldugu icin ben uygun bulmuyorum.
hayirlisiyla kucaklamayi nasip etsin hayirlilardan eylesin.
Eylül ismi çok hoş. Biz de kizimiza koymak istedik ama kardesim uzun zamandır benim hayalim kızım olursa eylül koyacam dedigi için vazgectik. Ipek ve duru isimleri de guzel. Biz de defne ve öykü arasinda kaldik
Teşekkür ederim yorumun için canım. Fikir almak iyi oluyor.b8zde de defne agir basmaya başladıDefne çok hoş bir isim bence
Defne çok güzel kuzenim koydu onu :)Eylül ismi çok hoş. Biz de kizimiza koymak istedik ama kardesim uzun zamandır benim hayalim kızım olursa eylül koyacam dedigi için vazgectik. Ipek ve duru isimleri de guzel. Biz de defne ve öykü arasinda kaldik
Kızlar 32.haftamdayım ama kızımıza hala isim bulamadık
İpek
Duru
Zümra
Ela
Mina
Eylül aklımdaki isimler
Dün belis diye isim duydum anlamı aşkın ilk meyvesi ve güzel kız demekmiş çok sevdim.
2 isim istiyorum listeden ya da liste dışı tavsiye edermisiniz 2 isim
Güneş
Nehir
İnci yi
Ekledim listeye var mı öneriler :)
Aysima daha güzelKızlar iki isim arasında kaldık ben amine eşim aysima istiyo yardımcı olur musunuz sizce hangisi daha güzel