- 15 Nisan 2019
- 5.109
- 13.965
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onerileriniz ve fikrinizi belirttiginiz icin cok tesekkur ederim.Guzel isimler var arada.Listeme ekleyecegim..Cok sagolun.:)
Gönlünüze göre en güzei olsun inşallah güzel prensesiniz içinipek ismini bir ara ben de dusunuyordum.Sonra nedense sogudum birden.Inci ismini de begeniyordum onu da arkadasim oldu.Koyacagim isim es,dost,akraba da olsun istemiyorum.Yoksa Ece ismi icime cok sinen bir isimdi.Hic dusunmez koyardim ama esimin teyzesinin kizi koydu kizina.Onu da koyamiyorum.
Neva ismini duymustum ama kulagima cok hos gelmedi.Defne ise kibar bir isim..Ben bir de Eda ismini dusunmeye basladim.Bir kızım olursa eğer ben 'Defne' ismini koyacağım çocukluk hayalim. Dini yönünü bilmiyorum ama 'Neva' ismini de çok severim. Ses,ahenk anlamına geliyor ve çok fazla kişide de yok bildiğim kadarıyla.
Amin insallah:)Rica ederim saglikla gelsin ins :)
Insallah tesekkur ederim.Sagolun..Eda ismini dusunmeye basladim bir de.Gönlünüze göre en güzei olsun inşallah güzel prensesiniz için
Az once Eda ve Lina ismini buldum.Bunlar da olabilir dedim.Ablama sordum telefonda Lina nasil diye?Guzel dedi.Anlamini soyledim.Anlami komikmiş dedi.Oyle deyince bir duraksadim.:))Aksam esime soyleyecegim bu iki ismi.Bakalim hangisi olur alacak.:)aralık ayında doğum yapacağım henüz cinsiyet ögrenmedik ama kıs olursa ismi hazır Lina olacak
Adalya, Antalya'nın eski isimlerinden yani antalya adını alana kadar gecen isimlerden mişBir de sizin nickiniz olan melina ismine rastladim.Onu da cok begenmistim ama o da yabanci kokenli vazgectim..Begendigim isimleri koyamiyorum sirf bu yuzden.Adalya ne demek.Degisik bir isimmis.
Tesekkur ederim.Adalya, Antalya'nın eski isimlerinden yani antalya adını alana kadar gecen isimlerden miş
Saglikla dogsun bebeginiz insallah.Tesekkur ederim.Benim eltimin kizinin adi gökce
benimde olursa henuz cinsiyet belli degil ama reyyan
erkek olursa Tugtekin
Fikir belirttiginiz icin tesekkur ederim..:)Deniz & doğa ikizlerimin adı. Öykü güzel isim.
Evet cok fazla koyuluyor bu isim..Populer isimlerden biri.Bu sene ki kiz bebeklerin ismide defne heralde
Insallah tesekkur ederim.Sagolun..Eda ismini dusunmeye basladim bir de.
Canim tesekkur ederim oneriler icin.Saglikla gelsin senin bebegin de insallah.:))Bizim de pazartesi kontrol var umarim gösterir artık cinsiyetini
Isim konusuna gelince canim ben beğendiklerimi yazayim
İpek
Nil
Naz
Vera
Alin
Lina
Deniz
Kumsal