Hâlâ isim bulamadım hanımlar .Öneri bekliyorum .Ada ismi çok mu sade diye düşünüyorum .Çok mu kısa ?Anlamsız mi ?Söylenişi kaba mi ?Aklımdaki sorular karar veremiyorum .
Rüya ismini düşündüğümüzü söylediğimiz de iyi olmaz gerçekle bağlantısı olmayan bir isim falan dediler .Kimisi de şarkıcı ismi falan gibi dedi.Benim de aklımda olan şeyler olduğu için vazgeçtim gibi bu isimden.
Duru ismini beğeniyorum en yakın bu isme yok sanirim ama bazıları sabun falan diyor .Duru denilince akla sabun geliyor diyorlar .Bu da aklımı karistiriyor .İlkokul çağında dalga geçilir mi acaba ?
Nehir ismini de çok beğeniyorum ama babamın kuzeni var onun torununun ismi .Aynı şehirde değiliz ama aynı ismi koymuşlar ffalan denir mi ?Çocuğu görmedim bile 4 yaşına girecek .Görüşmüyoruz hiç .Siz olsanız koyar miydiniz ?
Damla nasıl isim?Damla çok oy almamış ama ben beğeniyorum .O isim de Eşimin sürekli beraber çalıştığı birinin kızının ismi .O konuda çekincelerimiz var .Eşim olmaz dedi hatta .Siz olsanız koyar miydiniz?Onlar da çok şık olmasa da görüştüğümüz ve görüşme ihtimalimizin olduğu insanlar.
Ada ismini de çok yakın bir arkadaşım hamile .Onunla sürekli görüşüyoruz .Daha cinsiyet belli değil ama kız olursa Ada koyucam dedi.Ben daha önce düşünmüştüm ama öyle söyleyince ona da uzaklaştım .Böyle onda var bunda var deyince de isim kalmıyor .İçime hiçbir isim sinmedi.Sinenler de birilerinde var .
Nil ismini de çok beğeniyorum .O da eşimin halasinin torununun ismi .Onlarla aynı sehirdeyiz .O isim de eleniyor
Hanımlar bir el atın .Bu kararsız anneye yardim edin.Fikirleriniz önemli .İnci nasıl ?Yağmur nasıl ?Bunlar da aklımın bir köşesinde olan isimler .Ya ben bir isim duydum kıza çok yakışır falan dediğiniz bir isim varsa da yazın .Belki kızımın adını bulan siz olursunuz .Yazanlara çok çok çok teşekkürler şimdiden