- 6 Eylül 2010
- 1.188
- 2.150
- 333
Helrkes asya koyuyor yaAsya güzel olabilir bence uyumlu hem
Ah canım, rabbim simdikine uzun ömürler versin.Hayır özel bişey yapmadım. Bundan önce de bi hamilelik daha geçirdim oda kız di ama 20 . Haftada kalbi durdu. Allah tekrar nasip etti . Rabbim size de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ve size tavsiyem içinizden bile kiz erkek diye geçirmeyin. Kaybettiğim çocuğu olmadan önce çok istedim kız olsun diye Ama gitti melek oldu
Bende ilk çocuğum erkek istedim hep, bayılıyordum erkek bebeklere. 10 haftalıkken kalbi durdu. Daha sonra genetik raporu geldiğinde gördüm ki kızmış. Ben bir ağlamaya başladım iş yerinde bebek kızmış diye , katılarak ağladım beni yanımda biriyle eve gönderdiler o derece. Güya erkek istiyordum ,kızım olmadı diye kahroldum. Tekrar hamile kaldığımda hiç bir şey demiyorum yeterki sağlıklı doğsun dedim hep. Doktor kız deyince göbek atacaktım amaHayır özel bişey yapmadım. Bundan önce de bi hamilelik daha geçirdim oda kız di ama 20 . Haftada kalbi durdu. Allah tekrar nasip etti . Rabbim size de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ve size tavsiyem içinizden bile kiz erkek diye geçirmeyin. Kaybettiğim çocuğu olmadan önce çok istedim kız olsun diye Ama gitti melek oldu
Be çok duymamıştım, lina miya liyadan daha az duydum yadaHelrkes asya koyuyor ya
Yumurtlamadan 3 4 gun once demişsiniz sonrasi hic iliski olmadi miİnşallah teşekür ederim:)) çok fazla birşey yapmadık ama yumurtlamadan 3-4 gün önce ilişkiye girdik, süt ürünleriyle beslendik falan öyle şeyler, takdir Allah'tan artık
Yok oldu ama yumurtlamadan 3-4 gün önce başladık:)) kızım olacağını öğrendim iki gün önceYumurtlamadan 3 4 gun once demişsiniz sonrasi hic iliski olmadi mi
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYok oldu ama yumurtlamadan 3-4 gün önce başladık:)) kızım olacağını öğrendim iki gün önce
Arasin tersini koyun SaraIkinci cocuguma hamileyim . Oğlumun adı aras . Şimdi kizim olucak Allahın izniyle. Herhangi bi fikrim yok. Yani kesin bişey yok aklımda sadece begendigim bi kaç isim var emin değilim. Hepinizden öneri bekliyorum benim düşündüklerim dışında. ( asmin , ela ,mihrimah, mihra) hepinize teşekkürler şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?