Kizima isim bulmama yardimci olurmusunuz hanımlar 😊

Ah canım, rabbim simdikine uzun ömürler versin.

Bende ilk çocuğum erkek istedim hep, bayılıyordum erkek bebeklere. 10 haftalıkken kalbi durdu. Daha sonra genetik raporu geldiğinde gördüm ki kızmış. Ben bir ağlamaya başladım iş yerinde bebek kızmış diye , katılarak ağladım beni yanımda biriyle eve gönderdiler o derece. Güya erkek istiyordum ,kızım olmadı diye kahroldum. Tekrar hamile kaldığımda hiç bir şey demiyorum yeterki sağlıklı doğsun dedim hep. Doktor kız deyince göbek atacaktım ama

Allah izin verirse benimde kızım olacak ama hala bir isim bulamadık.. Neye karar verdiysem sonra sıkıldım..

Damla Duru Elif Eliz Yağmur Beril Defne Asel Dilge Dide Beliz Derin

Arasin tersini koyun Sara

Başka başlıkta da gördüm Sara ismini. Arkadaşlar sara bir hastalık. Burası amerika değil, bu isim Sarah değil. Size onu çağrıştırıyor ama kızınızın ismini kızamık koymak ne kadar saçmayda sara koymakta aynı oranda saçma. İsterse başka ülkede süper anlamı olsun bu ülkede bir hastalık. Başka yerde yine Nora gördüm. Nora Japonca da başıboş anlamına geliyor Nora no neko- sokak kedisi mesela. Lütfen anlamlara bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…