Bende Mihrimah düşünmüştüm ama erkek olack hayırlısi ile bakalımIkinci cocuguma hamileyim . Oğlumun adı aras . Şimdi kizim olucak Allahın izniyle. Herhangi bi fikrim yok. Yani kesin bişey yok aklımda sadece begendigim bi kaç isim var emin değilim. Hepinizden öneri bekliyorum benim düşündüklerim dışında. ( asmin , ela ,mihrimah, mihra) hepinize teşekkürler şimdiden.
Uygun olması için Asmin bence :)Ikinci cocuguma hamileyim . Oğlumun adı aras . Şimdi kizim olucak Allahın izniyle. Herhangi bi fikrim yok. Yani kesin bişey yok aklımda sadece begendigim bi kaç isim var emin değilim. Hepinizden öneri bekliyorum benim düşündüklerim dışında. ( asmin , ela ,mihrimah, mihra) hepinize teşekkürler şimdiden.
Sevgili Fatma, kızın için özel bir şey yaptın mı? Yaptıysan lütfen paylaşır mısın bizlerle ? :)Ikinci cocuguma hamileyim . Oğlumun adı aras . Şimdi kizim olucak Allahın izniyle. Herhangi bi fikrim yok. Yani kesin bişey yok aklımda sadece begendigim bi kaç isim var emin değilim. Hepinizden öneri bekliyorum benim düşündüklerim dışında. ( asmin , ela ,mihrimah, mihra) hepinize teşekkürler şimdiden.
Ben de ben de. Ama hamile bile değilim. Kızınız olması için özel bir şey yaptınız mı? İnşallah kızınız olur.Masal, Buğlem,Ervabenim kız olursa bunlardan birini koyacağım,bir tane oğlum var kız olmasını çok istiyorum
İnşallah teşekür ederim:)) çok fazla birşey yapmadık ama yumurtlamadan 3-4 gün önce ilişkiye girdik, süt ürünleriyle beslendik falan öyle şeyler, takdir Allah'tan artıkBen de ben de. Ama hamile bile değilim. Kızınız olması için özel bir şey yaptınız mı? İnşallah kızınız olur.
Benim bi kızım var CeydaMasal, Buğlem,Ervabenim kız olursa bunlardan birini koyacağım,bir tane oğlum var kız olmasını çok istiyorum
Aaa ne tesadüfBenim bi kızım var Ceyda
Hayır özel bişey yapmadım. Bundan önce de bi hamilelik daha geçirdim oda kız di ama 20 . Haftada kalbi durdu. Allah tekrar nasip etti . Rabbim size de hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin ve size tavsiyem içinizden bile kiz erkek diye geçirmeyin. Kaybettiğim çocuğu olmadan önce çok istedim kız olsun diye Ama gitti melek olduSevgili Fatma, kızın için özel bir şey yaptın mı? Yaptıysan lütfen paylaşır mısın bizlerle ? :)
Duru çok hoşuma gidiyor kız ismi olarak. Elfida da çok asil gelir bana, Tuana da.
Gülce ihya Nurbanu bunlarda benim önerilerim...sağlıkla gelsin inşallahIkinci cocuguma hamileyim . Oğlumun adı aras . Şimdi kizim olucak Allahın izniyle. Herhangi bi fikrim yok. Yani kesin bişey yok aklımda sadece begendigim bi kaç isim var emin değilim. Hepinizden öneri bekliyorum benim düşündüklerim dışında. ( asmin , ela ,mihrimah, mihra) hepinize teşekkürler şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?