Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simay ne demek canım? Hepsi de çok güzel karar veremedim şimdi bak. Kızımız olsaydi melis koymak istiyodum ben bal arısı demek anlamı. Eşim de asya koymak istiyodu. Simay ve feryal hoşuma gitti galiba en çok.İsim konusunda çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim kızlar :) Bu arada Feryal'in anlamı uzun boylu gözleri ışık saçan güzel kız demekmiş, diğerlerinin anlamı belli zaten![]()
Canım asya da güzel aslında. Tek isim mi koyacaksiniz kesin. Iki ismi de birleştirebilirsiniz dicem de ben de tek isim koymayı düşünüyorum. Iki isim koyunca bitanesi söylemiyo zaten. Feryal yeni duydum diyebilirim degisik bi isimmis gerçekten. Acaba herkes söyleyebilir mi bide o var hani eskiler söyleyemiyoya değişik farklı bsy diyolar komik oluyo öyle deGümüşten ay demek canım. Melis yeğenimin adı olduğu için onu koyamıyoruz. Ben Asyayı beğeniyorum eşim Simayı cok beğeniyor. Feryalin anlamını cok beğendim. Çok kararsızım yani :)
Cokk yardimci oldun canim :) saka bi tarafa napacam bilmiyorum ama daha cok zaman var Allahtan. Tek isim dusunuyoruz biz deCanım asya da güzel aslında. Tek isim mi koyacaksiniz kesin. Iki ismi de birleştirebilirsiniz dicem de ben de tek isim koymayı düşünüyorum. Iki isim koyunca bitanesi söylemiyo zaten. Feryal yeni duydum diyebilirim degisik bi isimmis gerçekten. Acaba herkes söyleyebilir mi bide o var hani eskiler söyleyemiyoya değişik farklı bsy diyolar komik oluyo öyle debilemedim yaa hepsi de çok güzel amaaa ben Simay ı seçtim gibiii. Feryalin de anlamı daha güzel ve değişik bir isimmis. Beni de kararsız biraktin
![]()
Cokk yardimci oldun canim :) saka bi tarafa napacam bilmiyorum ama daha cok zaman var Allahtan. Tek isim dusunuyoruz biz de
bana feryal ismi değişik geldi,kulağa hoş geliyor,sıralayacak,olursam feryal,asya,simay :) asya isminide çok severim.Kesin bunların içinden olacaksa hangisi daha sıcak geliyorsa onu seçin,bebeğinizi hayal edin,bu isimlerle seslendiğinizi düşünün,ben öyle yapıyorumİsim konusunda çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim kızlar :) Bu arada Feryal'in anlamı uzun boylu gözleri ışık saçan güzel kız demekmiş, diğerlerinin anlamı belli zaten![]()
Isim koyma isi cok zormus yaa :) yorumlarin icin tesekkurler canim. Bi de seslendigimde hangisine tepki verirse diye bekliyoruz. Ama bizim kiz cani istediginde tepki veriyorbana feryal ismi değişik geldi,kulağa hoş geliyor,sıralayacak,olursam feryal,asya,simay :) asya isminide çok severim.Kesin bunların içinden olacaksa hangisi daha sıcak geliyorsa onu seçin,bebeğinizi hayal edin,bu isimlerle seslendiğinizi düşünün,ben öyle yapıyorumama hala içimize sinen bi isim bulamadık
![]()
Yorumun icin tesekkurler canim, oylar arttikca fikrimiz olusacak gibibnm tercihim feryal canımçok az rastlanana ve anlamı çok hoş
simay da güzelmiş.
Asya simay olacak gibi, esim Simay dedi ben de Asya :) tesekkur ederim yorumun icinsyes .!.:zeynep asya ya da elif asya favorim![]()