• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızıma isim arıyorumm

Kızıma seçtiğimiz isimlerden hangisi güzel ?

• Öykü

OY: 4 12,9%
  • Asya

OY: 10 32,3%
  • Feryal

OY: 5 16,1%
  • Defne

OY: 5 16,1%
  • Simay

OY: 7 22,6%

• Ankete Katılan
    31

Myhsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2014
1.568
3.514
108
İsim konusunda çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim kızlar :) Bu arada Feryal'in anlamı uzun boylu gözleri ışık saçan güzel kız demekmiş, diğerlerinin anlamı belli zaten :KK46:

İsim konusunda çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim kızlar :) Bu arada Feryal'in anlamı uzun boylu gözleri ışık saçan güzel kız demekmiş, diğerlerinin anlamı belli zaten :KK46:
Simay ne demek canım? Hepsi de çok güzel karar veremedim şimdi bak. Kızımız olsaydi melis koymak istiyodum ben bal arısı demek anlamı. Eşim de asya koymak istiyodu. Simay ve feryal hoşuma gitti galiba en çok.

Gümüşten ay demek canım. Melis yeğenimin adı olduğu için onu koyamıyoruz. Ben Asyayı beğeniyorum eşim Simayı cok beğeniyor. Feryalin anlamını cok beğendim. Çok kararsızım yani :)

Gümüşten ay demek canım. Melis yeğenimin adı olduğu için onu koyamıyoruz. Ben Asyayı beğeniyorum eşim Simayı cok beğeniyor. Feryalin anlamını cok beğendim. Çok kararsızım yani :)
Canım asya da güzel aslında. Tek isim mi koyacaksiniz kesin. Iki ismi de birleştirebilirsiniz dicem de ben de tek isim koymayı düşünüyorum. Iki isim koyunca bitanesi söylemiyo zaten. Feryal yeni duydum diyebilirim degisik bi isimmis gerçekten. Acaba herkes söyleyebilir mi bide o var hani eskiler söyleyemiyoya değişik farklı bsy diyolar komik oluyo öyle de :-) bilemedim yaa hepsi de çok güzel amaaa ben Simay ı seçtim gibiii. Feryalin de anlamı daha güzel ve değişik bir isimmis. Beni de kararsız biraktin ;)

Canım asya da güzel aslında. Tek isim mi koyacaksiniz kesin. Iki ismi de birleştirebilirsiniz dicem de ben de tek isim koymayı düşünüyorum. Iki isim koyunca bitanesi söylemiyo zaten. Feryal yeni duydum diyebilirim degisik bi isimmis gerçekten. Acaba herkes söyleyebilir mi bide o var hani eskiler söyleyemiyoya değişik farklı bsy diyolar komik oluyo öyle de :-) bilemedim yaa hepsi de çok güzel amaaa ben Simay ı seçtim gibiii. Feryalin de anlamı daha güzel ve değişik bir isimmis. Beni de kararsız biraktin :KK66:
Cokk yardimci oldun canim :) saka bi tarafa napacam bilmiyorum ama daha cok zaman var Allahtan. Tek isim dusunuyoruz biz de

Cokk yardimci oldun canim :) saka bi tarafa napacam bilmiyorum ama daha cok zaman var Allahtan. Tek isim dusunuyoruz biz de
:-) ayy bak ne yap biliyo musun. Biraz simay diye sevin biraz asya diye bazen de feryal diye sonunda hangisi hosunuza giderse en çok onu koyarsiniz. Nasilsa daha zaman var dediğin gibi. Biz de daha karar veremedik. Bi Yiğit diye seviyoruz bi Kerem diye. Sence hangisi güzel ben de sana sorayım :-)

Oglumuz olsaydi yaYigit ya da Ozan koyacaktik biz. Bence yigit daha guzel :) haklisin biraz oyle yapalim belkj kizim birine tepki verir:KK46:

bana feryal ismi değişik geldi,kulağa hoş geliyor,sıralayacak,olursam feryal,asya,simay :) asya isminide çok severim.Kesin bunların içinden olacaksa hangisi daha sıcak geliyorsa onu seçin,bebeğinizi hayal edin,bu isimlerle seslendiğinizi düşünün,ben öyle yapıyorum :-) ama hala içimize sinen bi isim bulamadık :-)

bana feryal ismi değişik geldi,kulağa hoş geliyor,sıralayacak,olursam feryal,asya,simay :) asya isminide çok severim.Kesin bunların içinden olacaksa hangisi daha sıcak geliyorsa onu seçin,bebeğinizi hayal edin,bu isimlerle seslendiğinizi düşünün,ben öyle yapıyorum :-) ama hala içimize sinen bi isim bulamadık :-)
Isim koyma isi cok zormus yaa :) yorumlarin icin tesekkurler canim. Bi de seslendigimde hangisine tepki verirse diye bekliyoruz. Ama bizim kiz cani istediginde tepki veriyor :KK66::KK66:

bnm tercihim feryal canım :KK39: çok az rastlanana ve anlamı çok hoş :KK51:

simay da güzelmiş.

umarm içinize sinen bir isim olur canım :KK39:

biz de kızımıza isim bulamadık, inşallah doğmadan anlaşabilirz babamızla:KK56: anca şımarıyoruz birbirimize :KK11:

Back
X