Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Degisik isimlerden
Melinda :guzel kizim bal anlamları tasiyor yabancilarda bu ismi kullaniyor turkce kokenli degil
Aden :cennet bahcesi
Esila : tam olarak bilmiyorum
Tuana
Aklima gelenler bunlar @hayaller hayatlar

esila ismiyle ilgili diyanetin sitesinde şöyle bir açıklama var:

"Esîlâ/Asîlâ (أصيلا), Arapça’da “ikindi vakti”, “akşamüzeri” manalarına gelir. Bunun çocuklara isim olarak konulması manasızdır. Bu kelimenin yerine kızınıza daha anlamlı, dinimize ve örfümüze uygun bir isim koymanızı tavsiye ederiz."

Kuran'da geçen her kelimeden isim olmaz diye de ayrıca belirtmişler.

Buna bende katiliyorum ogrencilerimden cok degisik isimleri olani yazdim etrafta cok fazla degisik isimler dolasiyor arkadas sorunca dolayisiyla paylastim yoksa bnm fikrim degil

Merve cok kullaniliyor ogrencilik hayatnda bikac adaşi olur pınar guzel merve yerine baska alternatiflerde dusunun

Anladım cnm,bizde merve söylenişi kibar olduğu için düşünmüştük.diğer iki kizimin adı biri zeynep biri elif bununda başı merve olsun dedik ince geldiği için.eşimde pınar ismini çok seviyor onu koymak istiyor:)

Merve cok kullaniliyor ogrencilik hayatnda bikac adaşi olur pınar guzel merve yerine baska alternatiflerde dusunun

Başka ne uyabilir cnm pınarın yanina,öyle yeni isimlerden hoşlanmıyoruz klasik dini anlamıda olan bir isim istiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…