Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Bade79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
231
66
29
Oncelikle herkese merhabalar. 22 haftalık hamileyim henüz bir isimde karar kılamadık. İnterneti alt üst ediyorum yinede hiç birisi tam olarak içime sinmiyor hoşumuza gidenleri yazayım sizde yorum yapın hangisi daha güzel. Önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum..
Gülipek
Sevde
Azra
Zühre
.. artık bebegime ismiyle seslenmek istiyorum fakat kendi çocuguna isim seçmek gerçekten çok zormuş..

Zümra Afra şura ramle bukre gibi guzel anlamli veya ayşe zeynep elif gibi eskimeyen isimleri dusunebilirsiniz benimde kizimin adi ayşe şura :) illede bu 4 isimden biri olacak derseniz sevde yada Zühre kulaga hos geliyor rabbim kucaginaza almayi nasip etsin ins

Azra nin anlamı el değmemiş olarak biliyorum ben aksine buğlem ismini anlamsız olarak duymuştum halbuki kulağa çok hoş geliyor
şaşırdım şuanda

Zümra Afra şura ramle bukre gibi guzel anlamli veya ayşe zeynep elif gibi eskimeyen isimleri dusunebilirsiniz benimde ki
Amin inşallah canım seninkini de Allah bağışlasin. Zeynep ve elif ailede çok var o yüzden onları düşünmüyorum Şura ve Bükre isimleri de güzelmiş bukrenin anlamı nedir

amin canim bende kizimda şura ve bukre arasinda kalmistim :) bukre osmanlica sabah vakti demek canim ben cok begenmistim

ne demek bende bakıyorum sımdıden ama hamıle degılım ınsallah darısı basımıza allah analıbabalı buyutmeyı nasıp etsın canm

amin canim bende kizimda şura ve bukre arasinda kalmistim :) bukre osmanlica sabah vakti demek canim ben cok begenmistim
Bukreyi daha önce duymuştum ama anlamını bilmiyordum anlamı da güzelmiş birde esila var buda arapçada akşam vakti demekmis sonra biraz araştırınca gerçeğinin asila olduğunu ve esila nın hiç bi anlamı olmadığını öğrendim direk soğudum tabi

ne demek bende bakıyorum sımdıden ama hamıle degılım ınsallah darısı basımıza allah analıbabalı buyutmeyı nasıp etsın canm
Amin canim Allah isteyen herkese tattirsin valla çok başka bisey gerçekten 1 buçuk sene bekledim kısmet bu zamanaymis çok şükür. Darısı başına en kisa zamanda inşallah

Bukrenin anlami teyit oldu canim enistem saolsun osmanlica biliyor onay almistim ondan :) evet arkadasim kizinin adini esila koydu ve suan binpisman bir anlami yok cunku

Bukrenin anlami teyit oldu canim enistem saolsun osmanlica biliyor onay almistim ondan :) evet arkadasim kizinin adini esila koydu ve suan binpisman bir anlami yok cunku
O zaman Bukreyi ciddi ciddi düşünücem saol canîm :) senin kızın kaç yaşında :)

Rica ederim canim ne demek 10 aylik benim kizim :)

Nur, dilrüba, mina, nazlı da çok güzel isimler. Ama illa bu dördündn olsun diyorsanız; sevde daha güzel bana göre

Nur, dilrüba, mina, nazlı da çok güzel isimler. Ama illa bu dördündn olsun diyorsanız; sevde daha güzel bana göre
Mina ismini çok çok beğeniyorum ama yakın bi akrabam bu ismi kızına düşündüğünü söylemişti şimdi ben ondan önce hamile kaldım ona ayıp olur diye hiç içimden gelmiyo canım

İpek ismine oldum olası hayranım.
Defne de çok güzel.
Böyle kulağa hoş gelen, melodik isimler de koyabilirsiniz aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…