Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
benimde 31. haftam bitiyo ve hala isim bulamadık.eşimin adı hasan benim zeliha birleştirip hazel olsun mu diyoruz.arapça iz bırakan sevilen kişi demek aynı zamanda
Hazel çok sempatik geldi bana şuanda Eşinin ve senin isimlerinizin birleşimi de ayrı bir tatlilik katmış :KK66: bence düşün sen hazel i canım :KK66:

Teşekkür ederim öncelikle cevapların için dediğim gibi biraz zamanım var hiç bulamazsam deren koyucam inşallah

Rica ederim canım. .
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. .
Banada duâ et inşallah 5yıldır bekliyorum. .
Alya Beren ..

Bende antalya :KK48: hayaller hayatlar hayaller hayatlar saglikli mutlu dogsun insallah alya deyince aklima bi ogrencim geldi ismi
Alya Periydi :KK25:
cok tatli bi kizdi ismide yakisiyordu bazen arkadaslari ikinci isminide kullanirdi
Antalyada yabanci isimlerde cok fazla Alyanin yanina clasic bisi koysanizda uyumlu olur diye dusunuyorum Hoppa

Rica ederim canım. .
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. .
Banada duâ et inşallah 5yıldır bekliyorum. .
Alya Beren ..
Ederim canım etmezmiyim Allah tez zamanda hayırlı bir mujdeyi nasip etsin sana bende 7 yıl sonra anne olucam hissetiklerini en iyi ben anlarım sende inan ve bol bol dua et Allahdan hiç bir zaman ümit kesilmez

Bende antalya :KK48: hayaller hayatlar hayaller hayatlar saglikli mutlu dogsun insallah alya deyince aklima bi ogrencim geldi ismi
Alya Periydi :KK25:
cok tatli bi kizdi ismide yakisiyordu bazen arkadaslari ikinci isminide kullanirdi
Antalyada yabanci isimlerde cok fazla Alyanin yanina clasic bisi koysanizda uyumlu olur diye dusunuyorum Hoppa
Antalya yaşayanlar ortaya çıkıyor ☺alya ismini çok benumsedik ve cok seviyoruz yanına çok da klasik bir isim istemiyorum aslında seninde öğrencilerinden farklı isimler olursa yazmani isterim teşekkürler

Degisik isimlerden
Melinda :guzel kizim bal anlamları tasiyor yabancilarda bu ismi kullaniyor turkce kokenli degil
Aden :cennet bahcesi
Esila : tam olarak bilmiyorum
Tuana
Aklima gelenler bunlar hayaller hayatlar hayaller hayatlar :KK25:

Evet cnm turkce fazla klasic olmayan bir kac isim bnm begendigim
Alya Doğa
Alya Berfin
Alya Derin gibi olabilir
Seninde begendigin isimler varsa anket yapman daha iyi olur icine sinero_O

X