Doğuma Hazırlık Kızıma isim arıyorum..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
eska97 .!.:
Amin canim Allah isteyen herkese tattirsin valla çok başka bisey gerçekten 1 buçuk sene bekledim kısmet bu zamanaymis çok şükür. Darısı başına en kisa zamanda inşallah :KK66:
Amin bende 7 aylik ev

İpek ismine oldum olası hayranım.
Defne de çok güzel.
Böyle kulağa hoş gelen, melodik isimler de koyabilirsiniz aslında.

İpek ismini biz gülipek le düşündük onu da kayinvalidem çok istiyo ben sadece ipek seslenirdim heralde kizima :p

Maşallah ne güzel :) şuanda erkek bekliyosun dimi onun ismine karar verdin mi
Evet canim oglum olacak allah nasip ederse ben iki isim seviyorum bi adi uhud olacak bide yanina isim ariyoruz hala bulamadik :)

Hz. Meryem 'e Azra kadın derlermiş. Bir erkekle münasebeti olmadan Allah tarafından hamilelikle müjdelendi için . Bakire anlamı oradan geliyor el değmemiş saf Temiz ..
Benim kızımın adı Zeynep Azra.. Allah 2. Kız çocuğunu nasip ederse de adı Elif Duru olacak inşallah rüyamda görmüştüm .

Hz. Meryem 'e Azra kadın derlermiş. Bir erkekle münasebeti olmadan Allah tarafından hamilelikle müjdelendi için . Bakire anlamı oradan geliyor el değmemiş saf Temiz ..
Benim kızımın adı Zeynep Azra.. Allah 2. Kız çocuğunu nasip ederse de adı Elif Duru olacak inşallah rüyamda görmüştüm .
5 ay önce doğan yeğenimin ismi elif duru :) bu iki isim birbirine çok yakışıyor gerçekten

Benim kizim olsa dusunmustum adini ya mira, erva, ya da Şura koyardim :))

Sectiginiz isimlerden Azra guzel.
Benim kizimin adi da Ayse Sare..
Sare Asya Azra Şura Elif ipek en sevdigim isimler..

benimde 31. haftam bitiyo ve hala isim bulamadık.eşimin adı hasan benim zeliha birleştirip hazel olsun mu diyoruz.arapça iz bırakan sevilen kişi demek aynı zamanda

Oncelikle herkese merhabalar. 22 haftalık hamileyim henüz bir isimde karar kılamadık. İnterneti alt üst ediyorum yinede hiç birisi tam olarak içime sinmiyor hoşumuza gidenleri yazayım sizde yorum yapın hangisi daha güzel. Önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum..
Gülipek
Sevde
Azra
Zühre
.. artık bebegime ismiyle seslenmek istiyorum fakat kendi çocuguna isim seçmek gerçekten çok zormuş..
zührenaz ve yüsra ismine bayılıyorum

Oncelikle herkese merhabalar. 22 haftalık hamileyim henüz bir isimde karar kılamadık. İnterneti alt üst ediyorum yinede hiç birisi tam olarak içime sinmiyor hoşumuza gidenleri yazayım sizde yorum yapın hangisi daha güzel. Önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum..
Gülipek
Sevde
Azra
Zühre
.. artık bebegime ismiyle seslenmek istiyorum fakat kendi çocuguna isim seçmek gerçekten çok zormuş..
zühre güzelmiş yada lina( cennette bir meyve)

X