Doğuma Hazırlık Kızıma hem anlamı guzel hemde soylenısı guzel bir isim koymak istiyorum ama bulamıyorum yardım eder mısınız?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yosma guzel alimli kadin demektir. Zamanla.anlamcarpiltil
Arkadaşım Tuğçe öz be öz Türk ismidir ve anlamı Tuğluk verilmiş yani kutsallık verilmiş kadın hükümdardır. Öyle cennetten düşen yağmur tanelerine inanmayın. Tamamı uydurmadır. Hem isimler uydurma hem anlamları. Ayrıca tanıdığınız Tuğçe'lerin kızınızın ismiyle ne alakası var. Bakarsanız Muhammed isminde tecavüzcü, hırsız, katiller var. Yosma diye tanıdığım var kadın 5 vakit namazında :D Her isim ait olduğu şahsı bağlar. Tuğçe anlam olarak da söyleniş olarak da mükemmel bir isim bence. Buğlemler aleynalar ecrinler hifalar kabus gibi. 🤦

Yosma guzel kadin demektir.anlami.zaman icerisinde carptirilmistir

Arkadaşın ad Tuğba, eşinin adı Tunaymış. Onlara uygun olması açısından Tutya olabilir dedim. 😀

Şahsen tercih edeceğim bir isim değil ama bir alternatif olabilir.

Tutya'nın sürme, göz sürmesi anlamı da var. Yani manasız değil.

Arkadaşın ad Tuğba, eşinin adı Tunaymış. Onlara uygun olması açısından Tutya olabilir dedim. 😀

Şahsen tercih edeceğim bir isim değil ama bir alternatif olabilir.

Tutya'nın sürme, göz sürmesi anlamı da var. Yani manasız değil.

Kendi tercih etmeyeceğiniz, çocuğun tüm hayatını ismiyle ilgili alaylar eşliğinde geçirecek isimleri tavsiye etmeyin bence.

Back
X