- 5 Ekim 2013
- 2.292
- 6.537
- 358
- Konu Sahibi Feyzafkvkvvo
Niye zıplıyorsun ki :)Benimde tanıdığım rojinler hep cahil tiplerdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye zıplıyorsun ki :)Benimde tanıdığım rojinler hep cahil tiplerdi
Ailecek telafuzunda hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz.Anlaminida iyi araştırdım siz kafanızı yormayın.İsterseniz YouTube'dan Nihat Hatipoğlu nun Ecrin ismi için bı açıklaması var sizde izleyebilirsiniz.Kimsenin çocuğuna verdiği isim için de aaa ne kadar komik deyip gülecek zihniyette bir insan olmadım hiçbir zaman çok şükür...Onlar beğenmişler ki vermişler der geçerim beni ne ilgilendirir Değil miTelaffuz etmeye çalışırken çok tuhaf oluyor çünkü. Onu da geçtim mesela siz hiç Arap birinin çocuğuna Ecrin ismini koyduğunu gördünüz mü? Göremezsiniz çünkü onlara göre bu bir isim bile değil. Mesela yabancı birinin sırf söylenişi güzel diye anlamına bakmadan çocuğuna fiyat diye isim koysa ne güleriz değil mi? Hah işte aynısı![]()
Arkadaşım Tuğçe öz be öz Türk ismidir ve anlamı Tuğluk verilmiş yani kutsallık verilmiş kadın hükümdardır. Öyle cennetten düşen yağmur tanelerine inanmayın. Tamamı uydurmadır. Hem isimler uydurma hem anlamları. Ayrıca tanıdığınız Tuğçe'lerin kızınızın ismiyle ne alakası var. Bakarsanız Muhammed isminde tecavüzcü, hırsız, katiller var. Yosma diye tanıdığım var kadın 5 vakit namazındaHer isim ait olduğu şahsı bağlar. Tuğçe anlam olarak da söyleniş olarak da mükemmel bir isim bence. Buğlemler aleynalar ecrinler hifalar kabus gibi.
![]()
Arkadaşım Tuğçe öz be öz Türk ismidir ve anlamı Tuğluk verilmiş yani kutsallık verilmiş kadın hükümdardır. Öyle cennetten düşen yağmur tanelerine inanmayın. Tamamı uydurmadır. Hem isimler uydurma hem anlamları. Ayrıca tanıdığınız Tuğçe'lerin kızınızın ismiyle ne alakası var. Bakarsanız Muhammed isminde tecavüzcü, hırsız, katiller var. Yosma diye tanıdığım var kadın 5 vakit namazındaHer isim ait olduğu şahsı bağlar. Tuğçe anlam olarak da söyleniş olarak da mükemmel bir isim bence. Buğlemler aleynalar ecrinler hifalar kabus gibi.
![]()
Ailecek telafuzunda hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz.Anlaminida iyi araştırdım siz kafanızı yormayın.İsterseniz YouTube'dan Nihat Hatipoğlu nun Ecrin ismi için bı açıklaması var sizde izleyebilirsiniz.Kimsenin çocuğuna verdiği isim için de aaa ne kadar komik deyip gülecek zihniyette bir insan olmadım hiçbir zaman çok şükür...Onlar beğenmişler ki vermişler der geçerim beni ne ilgilendirir Değil mi![]()
Ailecek telafuzunda hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz.Anlaminida iyi araştırdım siz kafanızı yormayın.İsterseniz YouTube'dan Nihat Hatipoğlu nun Ecrin ismi için bı açıklaması var sizde izleyebilirsiniz.Kimsenin çocuğuna verdiği isim için de aaa ne kadar komik deyip gülecek zihniyette bir insan olmadım hiçbir zaman çok şükür...Onlar beğenmişler ki vermişler der geçerim beni ne ilgilendirir Değil mi![]()
İsim konusunu amacından saptırmakta kimse elinize su dökemez, isim örnekleri vererek bunun anlamı komik, diğerinin manası saçma, x'ler kavgacı olur, y'ler saf olur diye kategorize ederseniz kavga çıkar, bırakın herkes dilediği ismi koysun, biri doğayı seviyordur çocuğuna Deniz, Kumsal, Rüzgar, Toprak adını koyar, kimi klasik isimleri seviyordur Ayşe, Fatma, Ahmet adını koyar, kimi Sefa olsun der, kimi Merve, bazısı Arapça isimleri sever Şems olsun der, Kamer olsun der, ister anlamlı olsun, isterse en kötü anlama gelsin ne fark eder, insanları isimlerine göre karaktere büründürmeyin, sırf bu yüzden, sizlerin önyargıları nedeniyle isminden rahatsız olup değiştirmek isteyenler oluyor.
Tuğsem ne demek?
Bi anlami yok sanirim
Tuana da cennete dusen yagmur damlasi miymis ki?
O da uydurma. Arapçada ç harfi yok bir kere. İsim anlamlarını sürekli bir cennete atfetme kaygısı var ama gerek var mı?
Ayrıca Japonların isimleri direkt farklı alfabeden ama bu onların teknolojik olarak ilerlemesine bir mani olmamış. Dünyanın en iyi yazılımcıları Hindistan'dan çıkıyor onların alfabeleri de farklı. Gelecekteki bir mail yazışması için Türkçe isimlerden taviz verilmesini doğru bulmuyorum.
Nihat hatipoğlu diosa koyarim vala![]()
Arya ne demek hiç baktınız mı?
Arya: Operada orkestra eşliğinde söylenen kendi içinde bütünlüğü ahengi olan şarkı.
Yani ezgi isminin şu an kullanılanı.
Uydurma değil.
Bence bir araştırıp öyle yazmak lazım.