- 27 Ağustos 2014
- 927
- 738
- 133
ubeyde ismini çok anlamlı buluyorum. (tanrının kölesi demek.)slm hanımlar 4.5 aylık hamıleyım kızım olacagını ogrendımm .. asında kız olursa zümra dusunuordum ama tek basına hos gelmedı esım yanına nur koyalım dıor ama bana cok klasık gelıyor nur sızce zumranın yanına ne eklenebılır ??? ya da daha guzel bır ısım onerınız varsa beklıorummm lutfennn tsk edermmm
evet cnm basta bende ıstıordum da arkadasım koydu kızının ısmını ya yoksa baya sevdıgım ısımdı :)Nisa :)
slm cnm miray ısmını de dusundum esımın eskı cıktıgının adıymıs hayatta koymammmmiray ve ya izgi ,zümra naz daa olbilir
cvp ıcın tsk ederm cnm bakalım ya hala kararsızımmmmm zumrada bıleeeBenim kardesimin adı da zümra. Ama erkek kardesimde isim koymak istemisti ona. Onun icin Azra Zümra koymustuk biz. Kulaga biraz garip geliyor aynı tarz oldugu icin ama alıstık biz :) kardesimin ismi diye demiyorum ama zümra ismini cok begeniyorum
Ayrıca Vera,Simay,Hüma,Miray isimleri de çok hoş bence. Ve pek yaygın degil :)
bence de koyma o zman cnmslm cnm miray ısmını de dusundum esımın eskı cıktıgının adıymıs hayatta koymammm
kesınlıkle haklısıınız :) evet cnm basta bende ıstıordum da arkadasım koydu kızının ısmını ya yoksa baya sevdıgım ısımdı :)Bncede size katiliyorum okadar farkli degisik isim varki bn buna com dikkat ettim ne cok duyulan ne hicsuyulnayan sadece anlami icin koydum HAYRUNNİSA HAYİRLİ KADİN HANİMEFEMDİ anlami oyusden hic duyulmayan yerine anlami guzel olan daha iyi obur dunyaada cocuklarimiz ve biz isimkerimizin anlamlari ile cagiralacakmisiz cunku hep bunu dusunerek koydum
ama baska onerıler varsa seve seve yanı bugun bana yarın sızeeebence de koyma o zman cnmtesedüf işte :)
ya ceylan ısmını sevmem bu ısım bana ceylan gb gelıyor gıck oluyorummceylin ismini de düşün :)
:) kolay gelsin o zman size benm eşimde saçma sapan isimler söylüo bana hamile değilim ama garibim söylüyo :)ya ceylan ısmını sevmem bu ısım bana ceylan gb gelıyor gıck oluyorummeşim eyşan zümra olsun dıyo sımdıdee ah ahhh napsamm
guzel ısımlerde aılelere uzak telafuz yonundenn :)Merhaba benim iki kızım var ve ikisinide ismi çok güzel bence onları tavsiye edebilirim
Lina
Selina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?