kızıma güzel bir isim arıyorummmm lutfen oneride bulununnnnn :((

Benim kardesimin adı da zümra. Ama erkek kardesimde isim koymak istemisti ona. Onun icin Azra Zümra koymustuk biz. Kulaga biraz garip geliyor aynı tarz oldugu icin ama alıstık biz :) kardesimin ismi diye demiyorum ama zümra ismini cok begeniyorum :D :KK68:
Ayrıca Vera,Simay,Hüma,Miray isimleri de çok hoş bence. Ve pek yaygın degil :)

"güzin" anlamı=seçilmiş,seçilen güzel kadın demek ayrıca peyg.efendimizin s.a.v ashabı güzinleri yani hz.ebubekir,ömer,osman,ali

Mira hosuma gidiyo bnmde anlamini bilmiyorum ama alya sude birlikte hosuma gidiyo aklima gelenler bunlar

bence ismin kulağa hitabından çok anlamıyla ilgilenmelisin sırf değişk isim diye telafuzu zor isimler seçilmesi hiç hoşdeğil.bende kızıma zehra elif ya da zehra betül koyacağım

Bncede size katiliyorum okadar farkli degisik isim varki bn buna com dikkat ettim ne cok duyulan ne hicsuyulnayan sadece anlami icin koydum HAYRUNNİSA HAYİRLİ KADİN HANİMEFEMDİ anlami oyusden hic duyulmayan yerine anlami guzel olan daha iyi obur dunyaada cocuklarimiz ve biz isimkerimizin anlamlari ile cagiralacakmisiz cunku hep bunu dusunerek koydum

slm hanımlar 4.5 aylık hamıleyım kızım olacagını ogrendımm .. asında kız olursa zümra dusunuordum ama tek basına hos gelmedı esım yanına nur koyalım dıor ama bana cok klasık gelıyor nur sızce zumranın yanına ne eklenebılır ??? ya da daha guzel bır ısım onerınız varsa beklıorummm lutfennn tsk edermmm
ubeyde ismini çok anlamlı buluyorum. (tanrının kölesi demek.):KK52:

Benim kardesimin adı da zümra. Ama erkek kardesimde isim koymak istemisti ona. Onun icin Azra Zümra koymustuk biz. Kulaga biraz garip geliyor aynı tarz oldugu icin ama alıstık biz :) kardesimin ismi diye demiyorum ama zümra ismini cok begeniyorum :D :KK68:
Ayrıca Vera,Simay,Hüma,Miray isimleri de çok hoş bence. Ve pek yaygın degil :)
cvp ıcın tsk ederm cnm bakalım ya hala kararsızımmmmm zumrada bıleee:KK64::KK17:

Bncede size katiliyorum okadar farkli degisik isim varki bn buna com dikkat ettim ne cok duyulan ne hicsuyulnayan sadece anlami icin koydum HAYRUNNİSA HAYİRLİ KADİN HANİMEFEMDİ anlami oyusden hic duyulmayan yerine anlami guzel olan daha iyi obur dunyaada cocuklarimiz ve biz isimkerimizin anlamlari ile cagiralacakmisiz cunku hep bunu dusunerek koydum
kesınlıkle haklısıınız :) evet cnm basta bende ıstıordum da arkadasım koydu kızının ısmını ya yoksa baya sevdıgım ısımdı :)

ya ceylan ısmını sevmem bu ısım bana ceylan gb gelıyor gıck oluyorumm :eek: eşim eyşan zümra olsun dıyo sımdıdee ah ahhh napsamm :KK69:
:) kolay gelsin o zman size benm eşimde saçma sapan isimler söylüo bana hamile değilim ama garibim söylüyo :)

Umay.
Türk mitolojisinde doğum ve bereketin sembolü olan en önemli kutsal varlık.

Back
X