oncelıkle cevabınn ıcın tsk ederm allah razı olsun kızın adıyla buyusun .. zümraya yakın bı ısım bulamassam baska ısım bakıcam galıba bılemıorumm bende ısımlerrın karakter belırledıgıne ınanıyorum bakalım artık nasıp :)Ben kızımın adını çok beğenerek koydum. Karar verdikten sonra ilk zamanlar acaba pişman olur muyum diye düşünüyordum ama çok doğru bir karar vermişim hiç pişmanlık duymadım.
Kızım şimdi 2,5 yaşında ve maşallah ismi üstüne tam oturan bir çocuk.
Yüsra İpek.
Yüsra Arapça bir kelime kelime anlamı sol taraf demek (babası bebekken göğsüne bastırıp sol yanım diye severdi.)
Kuran-ı Kerimde ise kolaylık anlamında kullanılıyor.
Çok şükür adı gibi kolay bir bebek oldu, doğumu da çok kolay ve rahat geçti.
Soran olduğunda hep böyle uzun uzun yazıyorum bu tamammen başka bir isimi bu kadar yakıştıramamam dan kaynaklanıyor.
Allah sağlıklı sıhhatli ana baba hakkı bilen Allah yolunda İslam ahlakıyla terbiyelenmiş evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin, hayırlı doğumlar.
saol cnm evet zeynep guzel ısım ama yegenımın ısmı oldugu ıcın koyamamm yanı soyle cok duyulmamıs anlamı guzel olsun kulaga hos gelsınnn yeter :)) ay cokk sey ıstedım gb geldııızümrayı pek sevmedim bn cnm ya...anlamı güzelmiş aslında baktm da
onun yerine adımı önereyim sana, zeynep
bi de nasıl bi şe düşünüyorsun yönlendirirsen daha yardımcı olabiliriz belki
cnm bunlarda baya yabancı duruyor bızım aıleye ee bırazda akıllarında kalmalı deılmı neydı bunun ısmı neydı dıyıp de durmasınlaaarrr sınır olurummmbenim beğendiğim isimler......lilya
sayra
lisya
alya
İsraBen kızımın adını çok beğenerek koydum. Karar verdikten sonra ilk zamanlar acaba pişman olur muyum diye düşünüyordum ama çok doğru bir karar vermişim hiç pişmanlık duymadım.
Kızım şimdi 2,5 yaşında ve maşallah ismi üstüne tam oturan bir çocuk.
Yüsra İpek.
Yüsra Arapça bir kelime kelime anlamı sol taraf demek (babası bebekken göğsüne bastırıp sol yanım diye severdi.)
Kuran-ı Kerimde ise kolaylık anlamında kullanılıyor.
Çok şükür adı gibi kolay bir bebek oldu, doğumu da çok kolay ve rahat geçti.
Soran olduğunda hep böyle uzun uzun yazıyorum bu tamammen başka bir isimi bu kadar yakıştıramamam dan kaynaklanıyor.
Allah sağlıklı sıhhatli ana baba hakkı bilen Allah yolunda İslam ahlakıyla terbiyelenmiş evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin, hayırlı doğumlar.
bende 6haftalik hamileyim daha cinsiyetini ogrenmemize bile cok var ama isimleri bulduk kiz olursa efnem koyucaz insallah cennette acan cicek demekmis kardesim buldu dun belki seninde hosuna gider. bide efnan var oda cennetteki guzel gozlu kiz demekmisoncelıkle cevabınn ıcın tsk ederm allah razı olsun kızın adıyla buyusun .. zümraya yakın bı ısım bulamassam baska ısım bakıcam galıba bılemıorumm bende ısımlerrın karakter belırledıgıne ınanıyorum bakalım artık nasıp :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?