oncelikle Allah evlatlarimizi bizlere bagislasin.7 aylik bir kizim var.sorunumuz corba ve benzeri seyleri yemek istememesi.kizim kasik mamasi, meyve puresi, yogurt ( meyveli-biskuvili) turu seyleri cok guzel ve severek yiyor.ama is corba ve yemek zamanina gelince kiyamet kopuyor,yemek istemiyor.corbanin icine yogurt koyarsam ve karsisinda maymunluk yaparsam cok olmasa da yer.ben yurtdisinda yasiyorum burdaki dr lar bir acayip.biri ayri digeri ayri soyler. ve surekli beslenmeyle ilgili konulari takip ediyorum bicok kisi 6 ayliktan itibaren corbalara kahvaltilara bile gecmis.yumurtayi bile 1 yastan itibaren diyor burdaki dr lar. en son dr kontrolunde bebegim sadece 200 gr almis simdiye kadar cok iyiydi kilosu her ay 1-1.5 kilo alirdi.simdi 8.400 belki normaldir kilosu ama sadece 200 gr almasi beni cok uzdu.keyfi ve uyku duzenimiz super 2.ayindan beri aksam 8-9 gibi uyur sabah 8 e kadar.biberon mamasi iciyor.az cok yegenimden de hatirliyorum simdiye kadar kahvalti ve turu seylere baslamasi lazimdi diyorum. dr lara uymali miyim? yoksa ben de onlari dinlemeden baslasam mi kahvaltilara? ara ara yumurtanin sarisindan vermistim biz kahvalti yaparken ve cok severek yemisti.ama tabi dr bisey demedi diye vermiyodum.ama simdi forumda yazilanlari okuyunca siznirlerim bozuldu.on disimiz belirmeye basladi acaba o yuzden mi yemek istemiyor diyorum ama diger mama ve meyveleri cok severek yiyor.lutfen yardim edin.cok ama cok uzuluyorum bu duruma.simdiden tesekkurler.