- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.915
- 798
- 35
- Konu Sahibi Minikpinar
az once yazdiklarinizin aynisini yazarken geri sildim cunku yine saldiriya ugrayacaktim yurt disinda yasadigim icin turkleri karaladigimi dusunup turk sevdasini yalan yanlis heryere doken insanlardan yorum almak istemedigim icin sildimTamam herkes bildiği gibi yapsın. Ben dünya saglik standartlarinda bir doktorun tavsiyelerini söyledim. Yanlış yapıyorlar hastanelerde de. Soğuk su ateşli olan çocukta şok etkisi yapıp havaleye meyilli olanlar da havaleye sebep olabilir. Bizim milletimiz kadar hurafe ve eski yöntemlerle çocuk büyüten yoktur sanirim. Yurtdışında bizim çocuk doktorları kadar iğne, ilac, şurup yazan var mıdır? Bizim ulkemiz kadar antibiyotik tüketen var mıdır? İlaç yazmayan doktora da bilgisiz muamelesi yapiyoruz. Grip sonuna gelince burundan akan yeşil sumuge bile iltihap diyen doktorları goruyoruz.. Tabuları yıkmak ne zormus. Nokta.
her yil turkiyede mutlaka mutlaka doktora gideriz muayeneye
Teshisde bire bir doktorlarimiz ama tedavide maalesef cok yanlis seyler uyguluyolar
asla asla kucuk seyler icin antibiyotik verilmez (eczanenin antibiyotik verme yetkisi yoktur zaten)