Ah kuzum ben ona kıyamam ya kimbilir nasil guzeldir mis gibidir melek o melek. Sen bakma kimseye dunyanin en guzel cocugu benim yavrum de gec. Kimbilir nasil masumdur. Hic takilma o soylenenlere al yavrunu gez parklarda. Onlar bize allahin hediyesi bu dunya o melekler olmadan cok bos..
Benim de esmer tenim simsiyah kıvırcık saçlarım var. İnsanlar bana sürekli saçlarını düzleştir,keşke beyaz tenli olsaydın diye diye sinir küpü etmişlerdi. Şimdi insanlara aldırmıyorum ve sanki büyü yapılmış gibi ayy meleze benziyosun saçın yapılmış mı diyolar. Siz de alın kızınızı dışarı çıkarın. Benim kız evladım olsa saçlarını örüp süsleyip püslerim siz de herşeye rağmen hevesli olcaktır. İki paralık insanlar yüzünden sapasağlam kızınızdan
Ben kızımı çirkin görüyorum diye bi düşüncem yok o benim prensesim meleğim parçamdır ben sadece insanların bu kötü eleştirilerinden bıktığım ve duymak istemediğim için dşarı çıkmak istemiyorumİnsan nasıl bu kadar acımasız konuşuyor diyorsunuz ya, cevabı çok basit çünkü izin veriyorsunuz, içten içe siz de aynısını düşünüyorsunuz, ne demek kızımla dışarı çıkmak bile istemiyorum, yani bunu bir de bu kadar yıl tedavi görmüş zorla çocuğu olmuş bir insan olarak söylüyorsunuz ya, hayret içindeyim, insan denen varlık cidden de unutuyor
Haklısınız onlar bize Allah’ın hediyesi rabbim hepimizin evlatlarını korusun keşke herkes böyle düşünseAh kuzum ben ona kıyamam ya kimbilir nasil guzeldir mis gibidir melek o melek. Sen bakma kimseye dunyanin en guzel cocugu benim yavrum de gec. Kimbilir nasil masumdur. Hic takilma o soylenenlere al yavrunu gez parklarda. Onlar bize allahin hediyesi bu dunya o melekler olmadan cok bos..
Teşekkür ederim aynen öyleBenimde bir komşum vardı benden bir ay önce doğum yaptı
Bigün bana geldi eşi telde soruyor bebek nasıl diye kendisinin cevabı şu oldu
Kara kuru bir kız bebek dedi
Ben tabiki hiç birşey demedim. Şimdi bakıyorum da onunki aynen kara kuru
Benim kızımda tam tersi oldu.
İlahi adalet diye bir şey var işte.
Üzme kendini lütfen densiz lerin yüzünden
Rabbın yarattığı na dil uzatılmaz.
İMaşallah yavrunaBen esmer ya da kumrallarda renkli gozu seviyorum, adriana lima gibi :) ama kara kas kara goz de ayri bir guzel.
Yani şöyle soyleyeyim, gozlerim guzel bir yesil, ama kirpiklerim sapsari, kaşlarım da oyle, hele yazin iki gunes gorunce varla yok arasi biseye donusuyorlar, makyajsizken bir ayagi cukurda gibiyim
Kiziminsa maasallah upuzun kapkara kirpikleri, surmeli badem gozleri var, simdi bana gozlerin cok guzel, kizin sana cekseymis diyen ya estetik yoksunudur ya da renkli goz faşisti. Ki gercekten oyleler, beyaz ol da ne olursan ol. Bir anne olarak da ister istemez sinir oluyorum, takmamak lazım aslinda
İMaşallah yavruna
İşte,bazı şeyler göreceli.
Ben de buğday tenli kumralım,fakat vücut cildim birkaç ton daha beyaz.
Bir misafirim evde açık yakalı kısa kollu görünce,aa kaymak gibi kadınmışsın,boşuna değil bizim çocuk (eşim) biryerlere takılmayıp doğruca eve geliyor,şanslıymış valla dedi
Ben cildimden memnunum ama evet onlar da çok önemsiyorlar,adeta el üstünde tutuyorlar beyaz,hele bir de onların deyimiyle"çakır'san:)))
Çok teşekkürler allah razı olsunHic üzülmeyin ve takmayin bile...
"Kişi kendinin aynasıdır..." demis Peygamber Efendimiz (sav) onlara cevabiniz bu olsun...
Hayırlı güzel bir ömür diliyorum ailenizle size...
Benim de ilk kızıma aynı yorum yapılıyor, bende "kızım esmer güzeli" diyerek hemen oracıkta kızıma övgü cümleleri sıralıyorum....Merhaba dokuz yıldır evliyim dört yıl çoçuğum olmadı ikinci tüp bebek deneyişimiz sonunda bir erkek çoçuğum oldu üç yıl sonrada kendiliğinden sağlıklı bir kız çocuğum daha oldu rabbime binlerce kez şükürler olsun ben kumral eşim beyaz tenli oğlumda beyaz tenli fakat kızım esmer kaşı gözü kara ama çevremdeki insanlar okadar saygısız ve bilinçsizki kızımı görenler ay aman allahım sen ve eşin bukadar güzelken kızınız neden bukadar çirkin ay kime benziyor hiç sana benzememiş çok zayıf çok çirkin gibi buna benzer birsürü kötü yorumlar alıyorum artık bunalıma girdim neredeyse insanlar küçük mahsum bir Melek için nasıl bukadar acımasızca konuşabilirler anlıyamıyıyorum oysaki o benim yavrum rabbimin bize hediyesi çok şükür sağlıklı ama kimse işin bu boyutunu düşünmüyor ama ben gerçekten bu yorumlardan cok sıkıldım ne yapacam bilmiyorum artık kızımla dşarı bile çıkmak istemiyorum lütfen bana mantıklı birşeyler yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?