Kesinlikle öyle.. ben oğluma o kadar değer veririm ki, her anne mutlaka verir o ayrı..Evet,bu toplumda büyüyecek,annenin değer verdiğine çevre de veriyor ben bunu gördüm.
Tamda öyle kekremsi,o kimbilir kimlerden tiksiniyor da belli etmiyor:)Bak muhabbet kuşu örneği verdim
Hangi yeni doğan, ya da Bebek güzel çirkin oluyor ki,
Onu güzel yapan ters dönen kamlumbağa gibi hareketleri
Çıkardığı au sesleri
Her olaya şaşırması, masumluğu
Büyükleri taklit ederek yürüme çabası, büyüklerin konuştuğu yerde aaaağğğ uuuğğğ diye sohbete katılma çabası
Kendi başına bile çırpınıp çıkardığı Bebek sesleri
Ağzı kokan insanın kucağında, onun nefesi altında bile oyunlara gülmesi
Bebek güzeldir ya,
Bunun için Allah a hesap sorma cürretinde bulunmadım diyebilirsinMerhaba dokuz yıldır evliyim dört yıl çoçuğum olmadı ikinci tüp bebek deneyişimiz sonunda bir erkek çoçuğum oldu üç yıl sonrada kendiliğinden sağlıklı bir kız çocuğum daha oldu rabbime binlerce kez şükürler olsun ben kumral eşim beyaz tenli oğlumda beyaz tenli fakat kızım esmer kaşı gözü kara ama çevremdeki insanlar okadar saygısız ve bilinçsizki kızımı görenler ay aman allahım sen ve eşin bukadar güzelken kızınız neden bukadar çirkin ay kime benziyor hiç sana benzememiş çok zayıf çok çirkin gibi buna benzer birsürü kötü yorumlar alıyorum artık bunalıma girdim neredeyse insanlar küçük mahsum bir Melek için nasıl bukadar acımasızca konuşabilirler anlıyamıyıyorum oysaki o benim yavrum rabbimin bize hediyesi çok şükür sağlıklı ama kimse işin bu boyutunu düşünmüyor ama ben gerçekten bu yorumlardan cok sıkıldım ne yapacam bilmiyorum artık kızımla dşarı bile çıkmak istemiyorum lütfen bana mantıklı birşeyler yazın
Valla net cevabım: bri bana dese böyle bişi direk “ hoşt hadsiz” derim.. hatta birkere en büyük kızım için teyzenin biri aaa maymuna brnziyor demişti ( 15 günlüktü ve tüylüydü) afedersin hiç çekinmeden : b.kunu ye sen benim kızımın dedim... cesaretlendirmeyin insanları.. herkes haddini bilsin.. kuzularınızada uzuuun ömürler versin
Elini ağzına götürüp “ vaaaaa “ dedi .. valla arkamdan ne dediği umdumda değil.. :)Kadın ne dedi merak ettim
Benim de esmer tenim simsiyah kıvırcık saçlarım var. İnsanlar bana sürekli saçlarını düzleştir,keşke beyaz tenli olsaydın diye diye sinir küpü etmişlerdi. Şimdi insanlara aldırmıyorum ve sanki büyü yapılmış gibi ayy meleze benziyosun saçın yapılmış mı diyolar. Siz de alın kızınızı dışarı çıkarın. Benim kız evladım olsa saçlarını örüp süsleyip püslerim siz de herşeye rağmen hevesli olcaktır. İki paralık insanlar yüzünden sapasağlam kızınızdan tiksinmeyinMerhaba dokuz yıldır evliyim dört yıl çoçuğum olmadı ikinci tüp bebek deneyişimiz sonunda bir erkek çoçuğum oldu üç yıl sonrada kendiliğinden sağlıklı bir kız çocuğum daha oldu rabbime binlerce kez şükürler olsun ben kumral eşim beyaz tenli oğlumda beyaz tenli fakat kızım esmer kaşı gözü kara ama çevremdeki insanlar okadar saygısız ve bilinçsizki kızımı görenler ay aman allahım sen ve eşin bukadar güzelken kızınız neden bukadar çirkin ay kime benziyor hiç sana benzememiş çok zayıf çok çirkin gibi buna benzer birsürü kötü yorumlar alıyorum artık bunalıma girdim neredeyse insanlar küçük mahsum bir Melek için nasıl bukadar acımasızca konuşabilirler anlıyamıyıyorum oysaki o benim yavrum rabbimin bize hediyesi çok şükür sağlıklı ama kimse işin bu boyutunu düşünmüyor ama ben gerçekten bu yorumlardan cok sıkıldım ne yapacam bilmiyorum artık kızımla dşarı bile çıkmak istemiyorum lütfen bana mantıklı birşeyler yazın
İnsan nasıl bu kadar acımasız konuşuyor diyorsunuz ya, cevabı çok basit çünkü izin veriyorsunuz, içten içe siz de aynısını düşünüyorsunuz, ne demek kızımla dışarı çıkmak bile istemiyorum, yani bunu bir de bu kadar yıl tedavi görmüş zorla çocuğu olmuş bir insan olarak söylüyorsunuz ya, hayret içindeyim, insan denen varlık cidden de unutuyorMerhaba dokuz yıldır evliyim dört yıl çoçuğum olmadı ikinci tüp bebek deneyişimiz sonunda bir erkek çoçuğum oldu üç yıl sonrada kendiliğinden sağlıklı bir kız çocuğum daha oldu rabbime binlerce kez şükürler olsun ben kumral eşim beyaz tenli oğlumda beyaz tenli fakat kızım esmer kaşı gözü kara ama çevremdeki insanlar okadar saygısız ve bilinçsizki kızımı görenler ay aman allahım sen ve eşin bukadar güzelken kızınız neden bukadar çirkin ay kime benziyor hiç sana benzememiş çok zayıf çok çirkin gibi buna benzer birsürü kötü yorumlar alıyorum artık bunalıma girdim neredeyse insanlar küçük mahsum bir Melek için nasıl bukadar acımasızca konuşabilirler anlıyamıyıyorum oysaki o benim yavrum rabbimin bize hediyesi çok şükür sağlıklı ama kimse işin bu boyutunu düşünmüyor ama ben gerçekten bu yorumlardan cok sıkıldım ne yapacam bilmiyorum artık kızımla dşarı bile çıkmak istemiyorum lütfen bana mantıklı birşeyler yazın
Evet Pelin,sen de yeşil gözlüymüşsün üzerine alınma ama her renkli göz de güzel olmuyor gerçekten.
Bazı insanlarda gerçekten bir kurban olma durumu var,ama örneğin bir süt mavisi,bir açık yeşil bana hiçte güzel gelmiyor.
Çok güzel gözlü arkadaşlarım vardı,etrafı lacivert hareli,
akrabalarım var yine 1 2, gerçekten baktıkça bakası geliyor insanın,ama bunlar azınlıkta.
Hele bir arkadaşım vardı Liz Taylor gibi menekşe gözlü
Gerekmediği halde gözlük kullanıyordu,insanların dönüp dönüp bakmasından rahatsız olduğu için,bunun dışında çoğu vasat geliyor bana...
Bende ayy cok cirkin bu muhabbetlerine sinir oluyorum. Bebeklerin yada cocuklarin cirkini mi olur gunahsiz melekler.
Bir gun esimin teyzesi demisti kizima ayy cok cirkin demisti nesi cirkin benim kizimin deyince bozuldu nazar degmesin diye diyormus oyle dedi. Kizimda cok esmerdi buyudukce kumrala dondu saclarinin rengi bile acildi.
Ama bile bile diyenleri aninda bozacaksin disari cikmamazlik yapma boyle insanlar icin her anin tadini cikarin kizinizla.
Kesinlikle haklısınızPesss diyorum. Bunu size söyliyebilen mahluklara nasıl cevap veremezsiniz. Ne münasebet dışarı çıkamamak. Gururla çıkın. Evlat sahibi olmak için bir kere çabalamışsınız üstelik. Çirkin güzel bir evlat için upraşan didişen ne kadar çok insan var. Ayy nasıl sinirlendim o hadsizlere. Biri yanımds böyle bir yorum yapsa panter gibi atlarım üstüne.
Arkadaşımın bir bebeği olmuştu erkek ve avuçiçi dışında heryeri tüylüydü. Annesi babası gülerek dalga geçiyorlardı maymuna benziyor diye. O çocuk büyüdü şimdi 15 yaşında burslu kolejde okuyor müthiş ahlaklı ve terbiyeli ve başarılı. Yakışıklıda ayrıca. Bir aile daha ne ister. Güzel bakmasını bilene her evlat dünya güzeli. Umarım sağlıklı mutlu başarılarla dolu bir ömrü olur evlatlarınızın ve umarım bu lafları söyleyenler ve sizi üzenler utançlarından yerin dibine girerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?