Kızım

Evet,bu toplumda büyüyecek,annenin değer verdiğine çevre de veriyor ben bunu gördüm.
Kesinlikle öyle.. ben oğluma o kadar değer veririm ki, her anne mutlaka verir o ayrı..
Ama ben bir laf etmediğim için kimse cesaret dahi edemez.
Baya da bir agresif, az da huysuz
Ama bana melek, aşk, cennet, mükemmel işte her neyse..
Kimse de ay bu çocuk şöyle demeye cesaret bile edemiyor.
Hiç laf soyletmem, daha değişecek o derim, normal derim, fazla akıldan derim vs.
Halbuki bende farkındayım eskiyaliginin
Anne çocuğunu ne kadar yükseltirse etrafta o kadar kıymet veriyor aynen..

Bunu size söylemeye nasıl cesaret ediyorlar ?evladımın fiziksel özelliği konusunda kimse konuşamaz ima bile edemez buna izin vermeyin

Tamda öyle kekremsi,o kimbilir kimlerden tiksiniyor da belli etmiyor:)
D0n yanımdan geçen g0zelliğinden eminkız öylebir ter kokusu bıraktı ki ardına yolumu değiştirdim=/

Bunun için Allah a hesap sorma cürretinde bulunmadım diyebilirsin

Ayy insanlar ne terbiyesiz anlayamıyorum, bir komşusu da birgün anneme( 2 kız 1 erkek kardeşiz) bizi görünce dedi ki (annem minyon ve ufak tefektir, ve esmer tenlidir bizde kardeşlerimle boylu ve kumralız) aynen şu cümleyi kullandı ayy çocukların pek güzel maşallah kaşlı gözlü boylu poslu, sanki sen doğurmamışsın pek hoşlar maşallah hiç sana çekmemişler dedi o bunu söylerken utanmadı ama ben bunu duyunca yerin dibine girdim o bizim annemiz ya gerizekalı sen kimsinde bizim annemize böyle bişey söyleyebiliyorsun, insanları eleştirmek çok günah insan bir dönsünde aynada kendisine baksın önce ha bu arada venim kızım doğunca esmer ve bol tüylüydü aynı şeyleri banada dediler sen bubkadar güzelken kızın hiç sana çekmemiş yazık falan diye söylendiler kızım benim canımın içi onların ağzını yırtarım valla kimseye laf söyletmem kusura bakmasınlar velev ki çirkin bile olmuş olsa evlat benim değil mi kime ne!

Acaba kocanızdan olmadıgından fılan mı suphe edıyorlarda boyle cırkın bır sekılde dıle getırıyorlar

Sen de kalkip kes sesini deyyus demiyorsan ayip ediyosun bacim!

Bende ayy cok cirkin bu muhabbetlerine sinir oluyorum. Bebeklerin yada cocuklarin cirkini mi olur gunahsiz melekler.
Bir gun esimin teyzesi demisti kizima ayy cok cirkin demisti nesi cirkin benim kizimin deyince bozuldu nazar degmesin diye diyormus oyle dedi. Kizimda cok esmerdi buyudukce kumrala dondu saclarinin rengi bile acildi.
Ama bile bile diyenleri aninda bozacaksin disari cikmamazlik yapma boyle insanlar icin her anin tadini cikarin kizinizla.

Kadın ne dedi merak ettim

Benim de esmer tenim simsiyah kıvırcık saçlarım var. İnsanlar bana sürekli saçlarını düzleştir,keşke beyaz tenli olsaydın diye diye sinir küpü etmişlerdi. Şimdi insanlara aldırmıyorum ve sanki büyü yapılmış gibi ayy meleze benziyosun saçın yapılmış mı diyolar. Siz de alın kızınızı dışarı çıkarın. Benim kız evladım olsa saçlarını örüp süsleyip püslerim siz de herşeye rağmen hevesli olcaktır. İki paralık insanlar yüzünden sapasağlam kızınızdan tiksinmeyin

Demeyecektim ama bizim buralarda öyle derler "yüreği bok doli" kendi içlerindeki pislik bakışlarıma yansımış. Rabbimin hediyesi o minik meleğe söylediklerini umursamayın lütfen. İstediğiniz zaman alın çıkın.
Konuşanlara da ağızlarının payını verin.

İnsan nasıl bu kadar acımasız konuşuyor diyorsunuz ya, cevabı çok basit çünkü izin veriyorsunuz, içten içe siz de aynısını düşünüyorsunuz, ne demek kızımla dışarı çıkmak bile istemiyorum, yani bunu bir de bu kadar yıl tedavi görmüş zorla çocuğu olmuş bir insan olarak söylüyorsunuz ya, hayret içindeyim, insan denen varlık cidden de unutuyor

Pesss diyorum. Bunu size söyliyebilen mahluklara nasıl cevap veremezsiniz. Ne münasebet dışarı çıkamamak. Gururla çıkın. Evlat sahibi olmak için bir kere çabalamışsınız üstelik. Çirkin güzel bir evlat için upraşan didişen ne kadar çok insan var. Ayy nasıl sinirlendim o hadsizlere. Biri yanımds böyle bir yorum yapsa panter gibi atlarım üstüne.
Arkadaşımın bir bebeği olmuştu erkek ve avuçiçi dışında heryeri tüylüydü. Annesi babası gülerek dalga geçiyorlardı maymuna benziyor diye. O çocuk büyüdü şimdi 15 yaşında burslu kolejde okuyor müthiş ahlaklı ve terbiyeli ve başarılı. Yakışıklıda ayrıca. Bir aile daha ne ister. Güzel bakmasını bilene her evlat dünya güzeli. Umarım sağlıklı mutlu başarılarla dolu bir ömrü olur evlatlarınızın ve umarım bu lafları söyleyenler ve sizi üzenler utançlarından yerin dibine girerler.

Ben esmer ya da kumrallarda renkli gozu seviyorum, adriana lima gibi :) ama kara kas kara goz de ayri bir guzel.
Yani şöyle soyleyeyim, gozlerim guzel bir yesil, ama kirpiklerim sapsari, kaşlarım da oyle, hele yazin iki gunes gorunce varla yok arasi biseye donusuyorlar, makyajsizken bir ayagi cukurda gibiyim
Kiziminsa maasallah upuzun kapkara kirpikleri, surmeli badem gozleri var, simdi bana gozlerin cok guzel, kizin sana cekseymis diyen ya estetik yoksunudur ya da renkli goz faşisti. Ki gercekten oyleler, beyaz ol da ne olursan ol. Bir anne olarak da ister istemez sinir oluyorum, takmamak lazım aslinda

Kesinlikle haklısınız

Ah kuzum ben ona kıyamam ya kimbilir nasil guzeldir mis gibidir melek o melek. Sen bakma kimseye dunyanin en guzel cocugu benim yavrum de gec. Kimbilir nasil masumdur. Hic takilma o soylenenlere al yavrunu gez parklarda. Onlar bize allahin hediyesi bu dunya o melekler olmadan cok bos..

Bu arada bana oyle diyorlarmis. Kara kuru cirkin bir sey bu kime benziyor diye. Hatta anneannem bu kiz kesin evde kalir kimse almaz bunu demis ben bebekken. Ama sonradan cok guzellesmisim. 35 yasindayim ve gecen gun doktora gittim en fazla 26 derdim sizin icin masallah dedi. Ve hala ince bir kadinim bu da cok guzel bir sey bence. Hem bebegin cirkini guzeli mi olurmus sen bakma kimseye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…