• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım

Sen önce aynaya bak de öylelerine.
Ay dilimin ucunda neler var da yazacak ama işte ceza alıyorum sonra :)

Bunlara takılıp dışarı çıkmamanız büyük hata. Lütfen size bu tip şeyler söyleyenlere sert tepkiler verin müsaade etmeyin. Onların haddine değil bu yorumlar. Siz sustukça daha çok konuşacaklar ve ileride kızınızıda incitecekler. Ayrıca hiç bir çocuk çirkin değildir.

Canim hic aldırış etme benim kuzenimin oglu oldu oda 31 yasinda anne oldu bi düşükten sonra çocuğu allain gucune gitmesin cidden kara kas kara göz kirmizi bir bebekti o sirada kendi kardeslerininde bebekleri vardi onlarda sari beyaz güzel cocuklar bunla sakasina guya nasil dalga geciyolardi kuzenimde cok icerleniyodu uzuluyodu felan neyse simdi 3 yasinda cocuk buyudukce bir guzellesti görmen lazim digerlerininkide asiri bebek guzellikleri gitti bisuna kizin canini sıktılar hem cirkin olsada kime ne kendileri cok mu güzel
Hem guzel dogan cocuklar buyuyunce cirkinlesiyo cirkinlerde guzellesiyor genel olarak oyle dusun moralini bozma

Canim hic aldırış etme benim kuzenimin oglu oldu oda 31 yasinda anne oldu bi düşükten sonra çocuğu allain gucune gitmesin cidden kara kas kara göz kirmizi bir bebekti o sirada kendi kardeslerininde bebekleri vardi onlarda sari beyaz güzel cocuklar bunla sakasina guya nasil dalga geciyolardi kuzenimde cok icerleniyodu uzuluyodu felan neyse simdi 3 yasinda cocuk buyudukce bir guzellesti görmen lazim digerlerininkide asiri bebek guzellikleri gitti bisuna kizin canini sıktılar hem cirkin olsada kime ne kendileri cok mu güzel
Hem guzel dogan cocuklar buyuyunce cirkinlesiyo cirkinlerde guzellesiyor genel olarak oyle dusun moralini bozma
Kesinlikle bahtı şansı güzel olsun teşekkür ederim
Valla net cevabım: bri bana dese böyle bişi direk “ hoşt hadsiz” derim.. hatta birkere en büyük kızım için teyzenin biri aaa maymuna brnziyor demişti ( 15 günlüktü ve tüylüydü) afedersin hiç çekinmeden : b.kunu ye sen benim kızımın dedim... cesaretlendirmeyin insanları.. herkes haddini bilsin.. kuzularınızada uzuuun ömürler versin

teşekürler benim için yazdıklarınız moral oldu gerçekten

Ben bir anne olarak buna nasıl üzüldüğünüzü anlayamadım.
Kendinize bi sorum bakalım,eli ayağı düzgünmü sağlığı yerinde mi...bundan daha önemli birşey olamaz.biri çocuguma çirkin cılız dicek ağzına ederim.nedemek evden çıkasın gelmiyo.valla gögsümü gere gere çıkarım evladımla.

bunu diyen kim olursa olsun hayatınızdan çıkarın. terbiyesiz cahiller. ayrıca ben de küçükken çok çirkinmişim, büyüdükçe güzelleştim kimse inanamıyor çocukluk halime. he güzelleşmesem nolurdu ki ne değişirdi yani? güzellik bi bütündür umarım çocuğunuzu güzel bi insan olarak yetiştirirsiniz. fiziki olarak hiç beğenmeyeceğiniz insanlar kişiliğiyle, sesiyle, yetenekleriyle bir anda gözünüzde ulaşılmaz muhteşem bir insana dönüşebiliyor mesela. aynı şekilde ağzı burnu fiziği çok güzel olup da 2 kelime ettikten sonra bütün albenisini yitiren vasat insanlar dolu hayatta.

ayrıca kızınızla dışarı çıkmak istememek ne ya. çocuk için çok üzüldüm yazık. sizin gibi ebeveyni ve akrabaları vs. var. umarım sonrasında güzel insanlarla karşılaşır. gerçi türkiye'de yaşarken zor ama.

Elinizin tersine carpin. Nasil iğrenç lağım ağızlı insanlar var cevrenizde???
Minicik meleğe bile artik dil uzatıyorlar. Pislikler

İnsan insana çocuğun çirkin der mi yahu... Etrafınızda nasıl insanlar var böyle? Mesela bazen çok çirkin çocuklar görüyorum ama annelerine gidip aa bu ne demiyorum yani. Çok saçma.

Merhaba dokuz yıldır evliyim dört yıl çoçuğum olmadı ikinci tüp bebek deneyişimiz sonunda bir erkek çoçuğum oldu üç yıl sonrada kendiliğinden sağlıklı bir kız çocuğum daha oldu rabbime binlerce kez şükürler olsun ben kumral eşim beyaz tenli oğlumda beyaz tenli fakat kızım esmer kaşı gözü kara ama çevremdeki insanlar okadar saygısız ve bilinçsizki kızımı görenler ay aman allahım sen ve eşin bukadar güzelken kızınız neden bukadar çirkin ay kime benziyor hiç sana benzememiş çok zayıf çok çirkin gibi buna benzer birsürü kötü yorumlar alıyorum artık bunalıma girdim neredeyse insanlar küçük mahsum bir Melek için nasıl bukadar acımasızca konuşabilirler anlıyamıyıyorum oysaki o benim yavrum rabbimin bize hediyesi çok şükür sağlıklı ama kimse işin bu boyutunu düşünmüyor ama ben gerçekten bu yorumlardan cok sıkıldım ne yapacam bilmiyorum artık kızımla dşarı bile çıkmak istemiyorum lütfen bana mantıklı birşeyler yazın
Sen de bence hata. Niye böyle konuşanı doğduğuna pişman etmiyorsun. Daha ilk kelimesinde ağzına tıkarım. Hergün yeni insanlarla tqnismiyorsunuzdur. Siz hadlerini bildirmediginiz için bir kişi böyle diyince diğerleri de onun açtığı yoldan yuruyordur

Biri çıkıpda sahsen benim kızıma cirkin deme cesareti bulamaz.Söz konusu evladimsa dünyayi yakarım öyle diyen bir yürek yemiş cıkarsada dogduguna pisman ederim.Kızdım ayrica size ne demek dışari cikasim gelmiyor.Beyaz tenli olmak esmer kara olmak nedir bunlar ya kafayi yemiş insanlar.

46 yaşindayim hiç çirkin çocuk görmedim daha.çok bakimsiz kirli,hatta eli ayaği kirli burnu akmiş kurumuş çocuk(lar) bile görmüşlüğüm var.inanin(karşilaşirsaniz öyle çocuklarla birkaç saniye durup bakin yüzlerine) öyle tatlilarki.hatta dün akşam evime gelirken sitenin dışında iki kız cocuğu 3-4 yaşlarinda ikizlerdi sanirim.saçlari sifira vurulmuş,kulaklarinda küpeleri vardi,eski ama tütülü elbise giymişlerdi.ellerinde kirikti sanirim birer oyuncak vardi.küçük arabaydi oyuncak.ama oyle işil işildi ki gözleri.ayyy ne tatlisiniz sizz,kardeşmisiniz deyip gülümsedim yüzlerine.onlarda bana güldüler.el salladim.yoluma devam ettim.(yalnizlardi bu arada.ama o civarda olduklarini düşünüyorum)

Bir not:
Bazen severlerken bebeğimi ayy cokk çirkinsin senn.cirkiiinnn derler.güldürürler.tü tü maşallahhh.derler.ordaki cirkin kelimesi aman nazar değmesin den gelir.o amacla söylenir.ee ona da karşilik vermem.cünkü ne anlamla söylendiğini bilirim.amaa ben hic kullanmadim.yine de kaba geliyor bana.

Allah böyle yaratmış.
Birdahakine söyle sana sorsun nasıl yaratacağını.
Diyin..

He ayrıca bol bol da çıkın dışarı.
Sırf böyle zihniyetler yüzünden mi üzülüp eve kapanacaksınız.
Yapmayın lütfen.
Hadi onlar kör cahil bari siz eşlik etmeyin.

Konuyu okuyunca aklıma bi anim geldi.

Ablam sarışın beyaz tenli herkesçe beğenilen bir kızdır.

Ben siyah saçlı beyaz tenli, çok sıradan bir tipim. Çirkin değilim. Ama ablam ile kiyaslaninca da durumum belli yani.

Bigün biz cocukken köyden geliyorduk.
Yol kenarında araba beklerken annem bize kızdı. Ikimizi de birer tane patlattı.

O esnada yanımızdan geçmekte olan bir kadın anneme ablami göstererek dedi ki. "buna vurma bu çok güzel" dedi.

Bi kerede bi bayram günü köydeyiz yine. Ama bu sefer büyük kizlarız. Evliyiz yani. Annemin arkadasi ile karşılaştik. Kadın ablamla bana bakarak anneme dediki "hangisi benziyor sana"

Annem de ablami göstererk dediki " bunu benzetirler bana genelde"

Kadından asrın cevabi geldi.

"Bu güzel diye diyosun ki bunu benzetirler bana. O değil bu benziyor sana" derken beni gösteriyordu elbette :)

Haha ya. Uzun zaman gülmüştüm buna.

Biz Allahtan korkmayan insanlarız. O yüzden gören göze şükretmeyiz "neden iri ve renkli değil" deriz.

Dünyadaki 7 milyar insanin sesini ayırt edebilen kulağı beğenmeyiz.. benim gibi işitme kaybı yaşayanları hiç hatırlamayız.

Yürüyen ayakları begenmeyiz "uzun boy"isteriz.

Allah bizi ıslah etsin.

Allah sağlıktan ayırmasın.

Allah sağlığın kıymetini hastalıkla bildirmesin.

Allah nankorlukten bizleri korusun.

Son düzenleme:
Merhaba dokuz yıldır evliyim dört yıl çoçuğum olmadı ikinci tüp bebek deneyişimiz sonunda bir erkek çoçuğum oldu üç yıl sonrada kendiliğinden sağlıklı bir kız çocuğum daha oldu rabbime binlerce kez şükürler olsun ben kumral eşim beyaz tenli oğlumda beyaz tenli fakat kızım esmer kaşı gözü kara ama çevremdeki insanlar okadar saygısız ve bilinçsizki kızımı görenler ay aman allahım sen ve eşin bukadar güzelken kızınız neden bukadar çirkin ay kime benziyor hiç sana benzememiş çok zayıf çok çirkin gibi buna benzer birsürü kötü yorumlar alıyorum artık bunalıma girdim neredeyse insanlar küçük mahsum bir Melek için nasıl bukadar acımasızca konuşabilirler anlıyamıyıyorum oysaki o benim yavrum rabbimin bize hediyesi çok şükür sağlıklı ama kimse işin bu boyutunu düşünmüyor ama ben gerçekten bu yorumlardan cok sıkıldım ne yapacam bilmiyorum artık kızımla dşarı bile çıkmak istemiyorum lütfen bana mantıklı birşeyler yazın

Back