Kızım

Niye psikolojın bozuluo anlamadım.Rabbım dana evlat vermıs keza evlatsızlıgın ne demek oldugunuda çok ıyı bılıosun neden gogsunu gere gere cıkmıosun.Bişey mi dedi hoşttt diceksin.Allahın yarattıgına da kulp takan ınsanlar var .Vallaha kusura bakma ama sen neden onlara prim verıosun?

kalbıyle bakanlar öyle görüyor demekki.
lütfen boş beleş iğrenç boş boğaz pis dilli insancıkların sözlerine bakıpta kalbinizi hüzünlendirmeyiniz

Siz bu yorumları yapanlara anında cevabı yapıştırmazsanız daha çok perişan olursunuz. Böyle insanlara karşı ayıp olur diye düşünmeyin ve yapıştırın cevabı. Mesela ''Sen hiç aynaya bakmadın galiba'' '' Sen de insana benzemiyorsun ama biz söylüyor muyuz?'' vb. Lafı sokun bırakın onlar düşünsün. Siz de çok rahatlayacaksınız emin olun....

Güzellikte çirkinlekte bakan gözdedir. Gerisi teferruat. Hem siz neden kızınıza laf söyleme cesareti veriyorsunuz ki insanlara. Cevap verin geçin. Arkadaşlığını sürdürmek isteyen gelir devam eder.

Ben doğduğumda anneme buda kız çok çirkin hastanede bırak at çöpe demiş baba tarafım. Annem yeni ameliyatlıyken herkesle kavga etmiş. 8 yaşlarına geldiğimde bana ve anneme yazzıkk çok çirkin hiçkimse almayacak bunu dediler hala hatırlıyorum bana söylenenleri. Annem hiçbirini umursamadı arkamda durdu hepsiyle de kavga etti ve benden sonra doğan bütün kuzenlerimin bir özürü oldu. Boşandılar zaten babamlara. Şimdi sülalenin en güzel kızı benim o yüzden sen takma sen takarsan ilerde çocuğun da takar. Arkasinda ol ve kızına böyle konuşanlara ağzının payını ver

Elbette,Hülya Avşar zenci model Naomi Campbell için "Yakından gördüm Allahım o ne güzelliktir,tartışmasız dünyanın en güzel ve orantılı kadını"demişti.

O akrabalarla görüşmüyorsunuz umarım,ya görüşün ya bol bol,bu kadar görüntüye önem veren zavallıların gözüne diken gibi batın zevkle,belki utanırlar güzelliğinizden densizler...

Elbette,Hülya Avşar zenci model Naomi Campbell için "Yakından gördüm Allahım o ne güzelliktir,tartışmasız dünyanın en güzel ve orantılı kadını"demişti.

bence de çok güzel bir kadın naomi campbell zaten supermodeldi.

aklıma şey geldi lisede anne babası alman türkü bi kız arkadaşım vardı. kız sapsarı saçlı masmavi gözlüydü ama nasıl çirkindi ve kendini acayip güzel sanıyordu özgüven patlaması yaşayıp erkeklere aşırı yavşıyordu erkekler de dalga geçiyordu çirkinliğiyle önünden arkasından. bana sevgilin olursa elinden alırım falan demişti gülmüştüm hatta. nası bi özgüven patlaması siz düşünün :))) ben ciddiye bile almamıştım.

İşte çevrenin etkisiyle böyle davranmış,hele yaşlılar daha düşüncesiz ve ayrımcı bence,aşırı övülmüştür,yoksa herkes kendini bilir,bilmeli.

İşte çevrenin etkisiyle böyle davranmış,hele yaşlılar daha düşüncesiz ve ayrımcı bence,aşırı övülmüştür,yoksa herkes kendini bilir,bilmeli.

güzellik çirkinlik bu kadar önemli şeyler değil aslında. ama birileri bunun lafını edince "ben güzelim/bebeğin çirkin" gibi tepki çekiyor haliyle. yoksa 3 5 ameliyata bakar ulaşmak zor değil.

O akrabalarla görüşmüyorsunuz umarım,ya görüşün ya bol bol,bu kadar görüntüye önem veren zavallıların gözüne diken gibi batın zevkle,belki utanırlar güzelliğinizden densizler...
Hiçbiriyle görüşmüyorum 15 yılda 2 defa aynı ortamda bulunduk biri düğün diğeri cenaze sporcuyum fiziğime iltifat ettiler saçıma iltifat ettiler yüzüme iltifat ettiler hatta beni ortaya alıp kendi etrafımda döndürdüler çocuk gibi incelemek için ben dedim bugün burdan sağ çıkmam diye kendi çocuklarına laf soktular yok bakım yapın yok spor yapın diye bende geçtim karşılarına güldüm:)

güzellik çirkinlik bu kadar önemli şeyler değil aslında. ama birileri bunun lafını edince "ben güzelim/bebeğin çirkin" gibi tepki çekiyor haliyle. yoksa 3 5 ameliyata bakar ulaşmak zor değil.
Elbette.
Bir şeyin şuyuu,vukuundan beterdir der büyükler,yani bildiğim kadarıyla,bazı durumların dillendirilmesi,olayın kendisinden kötüdür anlamında.Bunu dile getiren kendi çirkinleşmiştir zaten.

Bana da çok demişler. Abim sarışınmış ben esmer ve çok tüylü doğmuşum. Şimdi ise bebekliğimle alakam yok. Hatta o karakız maşallah ne kadar güzel olmuş derler hep benim için.
Ama ruhum, içim temiz olsun.
Allah evladınıza güzel yazılar yazsın, güzel insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Kimseleri dinlemeyin. Herkesin en güzeli evladıdır. Kimse onu sizin gözünüzle göremez. O yüzden bugünlerinizin tadını çıkarın. Bol bol gezin eğlenin çocuklarınızla.
Unutmayın kalbi çirkin olan ancak çirkin görür.

“Laflarınıza dikkat edin - bu ne terbiyesizlik sana ne - sensin çirkin “ vs diyemiyor musunuz ben olsam yerin dibine sokardım !!!??? Birde neden sokağa çıkmak istemiyorsunuz !!??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…