Kızım

Eklentiler

• C6F83DAF-4A5D-47F2-8B39-9A6FD69AC4EC.jpeg
    54,7 KB · Görüntüleme: 30
  • 9D7E0468-19F4-4B6B-A5ED-84661912F28E.jpeg
    53,2 KB · Görüntüleme: 23
Bir meleğe çirkin demek, şeytan olmanın gereğidir herhalde.
Tövbe Allahım ya!!!
Bak muhabbet kuşu örneği verdim
Hangi yeni doğan, ya da Bebek güzel çirkin oluyor ki,
Onu güzel yapan ters dönen kamlumbağa gibi hareketleri
Çıkardığı au sesleri
Her olaya şaşırması, masumluğu
Büyükleri taklit ederek yürüme çabası, büyüklerin konuştuğu yerde aaaağğğ uuuğğğ diye sohbete katılma çabası
Kendi başına bile çırpınıp çıkardığı Bebek sesleri
Ağzı kokan insanın kucağında, onun nefesi altında bile oyunlara gülmesi

Bebek güzeldir ya,

Çocuklarımın yenidoğan fotoğraflarına bakıyorum, nasıl çirkinlermiş diyorum ben anne olarak.
Çünkü şuanki halleriyle kıyaslıyorum, her gün güzelleşiyorlar.
Hele ilk oğlum, bayağı çirkin doğdu ve bunu söylediğimde ailem beni lohusa depresyonunda zanneti.
Ama ben kendi bebeğimi, eciş bücüş, vücudundaki suları inmemiş, ayağı yamuk, çapaklı gözleri, buruşuk derisiyle istediğim gibi severim, kime ne!
Beden gözü böyle görürken, ruhum ise böyle bir kirpik yok dünyada, bütün parfümleri birleştirsek böyle bir mis koku olamaz, cennetin kendisi yavrum, diye severdim.
Hele benim dışımda, babası dahil benim yavruma çirkin desin, paralarım o insanı.

Kaldı ki elin adamı benim yavrumu bedenen ya da ruhen eleştirecek, ayıplayacak.
Günahları boynuna o ayrı, Allahın yarattığını çirkin görmek bambaşka bir boyut ama; şu gezegen hala dönüyorsa, melekler ve bebeklerin saflığına dönüyor.
Bunu anlamayana da ömründe duyamayacağı hakaretleri ederdim ben.

Sana ne filan değil, s... git de az ötede kus içindeki lağımı, diyeceksiniz böylelerine. Kafalara bak.

Gördüğümüz her bebeğe ay ne şirin ne güzel
Deme zorunluluğumuz yok.
Ama annesine babasına
Ay bu çirkin demek çok kötü.

Hic üzülmeyin ve takmayin bile...
"Kişi kendinin aynasıdır..." demis Peygamber Efendimiz (sav) onlara cevabiniz bu olsun...
Hayırlı güzel bir ömür diliyorum ailenizle size...

Çirkinlik bakan gözdedir,benim kızım esmer güzeli olacak,ama siz hala güzelleşmemişsiniz deyin:))

bize direkt çirkin diyen olmadı ama 7 yıldır kızımla beni her gören ay niye sana çekmemiş diyorlar acıyarak,
ben de babasına bayıldığım için onun kopyasını yaptım diyorum
ben sarışın renkli gözlü, ortalama bir kadınım, kızım esmer, kara kaş, kara göz, valla kızım diye demiyorum biblo gibi yüzü olan bir çocuk, ama bizim millette beyaz ten, renkli göz fetişizmi olduğu için, onun güzelliğini görmeden, anası da yeşil gözlüymüş bu niye olamamıs vah vah diyip duruyorlar, çok da tınnn

Ayrıca kuzunuzu sarın sarmalayın ve bu sözleri ona yapışmış gibi hissetmeyin asla.
Bir annanne"torunumu bizim tarafa benzeyecek sandım ama gitti o kara baba tarafına çekti"diye yüzünü ekşiterek anlatıyordu,o kimbilir nasıl hissederek büyüdü,böyle insanların anestezisiz tüm dişlerini çekmek istiyorum

Ne terbiyesiz insanlar var yaaa..
Ne demek çirkin falan..
BBirde yüzüne karşı söylüyorlar..
Cevabını verin, kimse cesaret edemesin..
Ama ne demek kizinizla dışarı çıkmak istememek..
Siz öyle yaparsanız, kızınız ne yapsın..

Evet,bu toplumda büyüyecek,annenin değer verdiğine çevre de veriyor ben bunu gördüm.

Böyle paylaşımlar okuyunca şok oluyorum. Gerçekten bu kadar kötü insanlar var mı? Kaç kişi bunu diyen meselaa?. Ben hayatımda kimsenin yüzüne evladın çirkin diyene şahit olmadım. İnanmak istemiyorum insanların bu kadar kalbinin kötü olabileceğine.

Eminim yavrunuz çok güzeldir, ve büyüyünce çok da alımlı olacak. İnşallah ömrü de çok güzel olsun

Evet Pelin,sen de yeşil gözlüymüşsün üzerine alınma ama her renkli göz de güzel olmuyor gerçekten.
Bazı insanlarda gerçekten bir kurban olma durumu var,ama örneğin bir süt mavisi,bir açık yeşil bana hiçte güzel gelmiyor.
Çok güzel gözlü arkadaşlarım vardı,etrafı lacivert hareli,
akrabalarım var yine 1 2, gerçekten baktıkça bakası geliyor insanın,ama bunlar azınlıkta.
Hele bir arkadaşım vardı Liz Taylor gibi menekşe gözlü
Gerekmediği halde gözlük kullanıyordu,insanların dönüp dönüp bakmasından rahatsız olduğu için,bunun dışında çoğu vasat geliyor bana...

Ahhahhaah benim oğluma doğduğunda demişti birisi,gülerek şaka yaptığını düşünmüştüm,çünki o kadaar güzeldi ki benim gözümde.
Büyüdüğünde de hiç olacak gibi değildi,güzelleşmiş demişti:))

yaw yeni doğan bebişler ya kurbağa gibi şiş, ya da eziş büzüş oluyor zaten...her geçen gün daha bi güzelleşiyorlar.

Ay onların o cennet kokuları yeter yine. Kim nasıl çirkin der! Yeminle IQ sıkıntı... verdiğine şükür ya Rab

Çok şükür,kimse de kendine dönüp bakmaz ha,burnu eğri bir kadın değme güzellere estetikçi edasıyla kusur bulurdu,dünya çirkinleştikçe kamufle oluruz sanıyorlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…