- 26 Şubat 2018
- 592
- 958
merhaba hanımlar mayıs 2015 doğumlu bi kızım var eylül ayında oğlum oldu birde. Kızım doğduğundan beri uykusu az sürekli hareket halinde bi çocuktu ikinci çocuğum olunca eşim sürekli çalıştığı için ikisine birlilte bakmaya çok zorlandım kızımın da isteği üzerine kreşe başladı hiç problem olmadı ağlayarak gittiği hiç olmadı ilk günden kreşi çok araştırıp tercih ettim ücreti de bayağı yüksek bu arada eğitimleri güzel birşyler öğreniyor da fakat o kadar huy değiştirdi ki sabrımz kalmıyor malesef artık kardeşi de oldu onu da anlıyorum ama kreş kaynaklı da huy değiştirmesi var fark ediyorum kardeşiyle ilgili sıkıntıları söylüyor işte bana da o şekilde davran bu şekilde tut gibi sınıflarında iki tane küçük arkadaşları var müdür 10 ay küçük olduğunu söylüyor ama çocuk daha küçük diye düşünüyorum konuşma hareket o kdar belli oluyor ki bebek gibi dVranma değilde kendisi 2 yaşına döndü hatta başlarda arkadaşlarımın bezi var bende yuvalete gitmek istemiyorum diye altına yaptığı d oldu sınıfını değiştirmek istedim ama öğretmenini çok seviyor hergün ara ara aklına geldikçe hayır istemiyorım lütfen diye ağlıyor okula kayıt yapılırken en fazla yaş aralığı 6 ay olacak demişti müdür hanım ama şuan hayır öyle birley demedim dşye inkar ediyor kızımın gelişimi öndeydi yaşıtlarından ama kreşe başladığından beri gerilediğini düşünüyoruz ama okulda hiç problem olmadığını çok iyi olduğunu söylüyorlar bu arada sınıftaki küçükler yani herhangi bi sağlık problemi kaynaklı değil oyun grubunda olması gereken çocukları başka sınıfı olmadığı için o sınıfa dahil etmişler ben bu konuda ne yapabilirim müdür hanımla konuştum dün hayır ben öyle söylemedim bizimle ilgili problem yok kardeştendir diyip geçiştirdi 1,5 ay öncesi pedagogla görüştüm okulun ilgilenip geri dönüş yapacağız dediler geri dönüş de yapılmadı ve hem müdürn tavrına çok sinirliyim hem kızım için üzülüyorum sınıfı değiştirsem diğer öğretmenden emin değilim bu öğretmeni çok seviyoruz kızım üzülecek o zaman gitmem okula diyor değiştirmezsek arkadaşlarından çok etkilenip sanır zorluyor ne yapmalıyım bilemedm tavsiyeleriniz varsa bekliyorum