M I N E R V A
İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.650
- 88
- Konu Sahibi M I N E R V A
-
4 yaşındaki bir çocuk neden video izleyerek vakit geçiriyor ki, çok üzülüyorum böyle durumlara. Bence bu tarz alışkanlıklarını kati olarak bıraktır, ağlayabilir bırak ağlasın veya unutturacak oyunlar oynat. Ağlamasını dinlemektense video izletecek kadar konformistsen yapacak bişey yok tabi. Videoların içeriği sahibini bağlar, çocuğu takip edecek olan ana babasıdır
Merak ettiğimden soruyorum 4 yaşında ve ödevi mi oluyor?Takip ediyoruz zaten. Video falan da izlemez normalde nereden sardı, ne oldu bilmiyorum. Ödevleri oluyor, sesli ingilizce kitap dinliyor öğretmenine ses kaydı atıyoruz sonra. Oradan videolara sardı. Of. Asla dediğim ne varsa başıma geliyor.
Evet ödev gibi bir şey. İngilizce kitaplar dinliyor. Kısa kısa cümlelerden oluşan kitaplar ve ses kaydı yapıp uygulama üzerinden öğretmenine gönderiyoruz. Özel birçok kolejin çalıştığı bir eğitim uygulamasından tabii.Merak ettiğimden soruyorum 4 yaşında ve ödevi mi oluyor?
Sildim. Google Play'i gizledim. Yine buldu ve klavye sesli arama ile yükledi. Kuzenlerinden öğrendi ben yazın bebekle hastanede yatarken.Youtube u silin
Yaa tabletten erişimi engelleniyor mu? Tv'yi falan bir şekilde hallederim.Oglum youtubu 10 yasi dayken kesfetti , nerdeyse bu duruma sukredecegim
Sanirim konusacaksiniz , surekli konusacaksiniz yada kocamin yaptigini yapip internetten youtube erisimini engelleyeceksiniz , benim cocuklarin tabletinde youtube yasak , bazen oglum benden izin alip benim tabletimden izliyor
Sürekli konuşuyorum. Dikkatini dağıtıyorum ama 7 aylık bir bebeğimiz daha var. Etkinlikte yapıyoruz ama sürekli olmuyor.Video izlemek istediği zaman dikkatini başka şeye çekin. Dört yaş anlatılanı anlayabilecek bir yaş. Bundan sonra video izlemenin yasak olduğunu anlatın. Verdiğiniz kararları da esnetmeyin.
Muhtemelen bebek olduktan sonra bu sekilde gelıstı olaylar anlıyorum, benımde yeni dogum yaptıgım sıra isler b.oka saracak gibiydi de okula gıttıgı ıcın batmadık diyeyimSürekli konuşuyorum. Dikkatini dağıtıyorum ama 7 aylık bir bebeğimiz daha var. Etkinlikte yapıyoruz ama sürekli olmuyor.
Biz iki senedir oyuncak alımını yavaş yavaş düşürdük. Maddi olanaklarımız yüksek biz çocuğumuzu öyle yetiştirmek istemiyoruz. Babası da diyor zaten ben öyle büyüdüm, her istediğim yapıldı, kısıtlanmadım çocuklarımda istemiyorum diye. Bazı şeyleri çaba göstererek elde etsinler. Konuşuyoruz anlatıyoruz sürekli ama bana mısın demiyor.5 yasındayken tablet aldık, suanda 9 yasında hıc boyle videolara merak salmadı. En fazla cızgı film izledi gercekten cok kucuk unutturmaya calisin ve gercekten soyluyorum İnt kapatın kopartın atın, tableti bozun. Bakın biz okullar acılırken tableti kaldırdık ilk 10 gun istedi, ara ara verdik hafta sonu inanın sonra unuttu sizinki de unutur. Oyuncak kısmına hıc girmiyorum gozunu oymayacak sekilde bizde alıyoruz bız onceden lahana bebek alıp otururduk, bir ara mahallemizde pony dogru mu yazdım patentli kıyafeti ayrı ayrı satılan bir oyuncak turedı, barbıe gardolabı, sonra sut ıcıp ıceyen bir bebek bunların hepsi 1000 lira ve cogu cocuk ta var. Sonra mutlu olamıyor bu cocuklar gercekten, o yuzden ben artık bekletiyorum uzun sure veya kendi yapmaya calısıyor daha iyi bu sekilde. Birde cocuk haklı bende bir suredir instagramda bir kadın izliyorum, kadın nasıl rahat nasıl rahat insanın canı cekıyor yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?