kizim yanimda artik

kismet yagmur

kalbim ailemle kaldi
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
455
2
96
Almanya
herkese merhaba a.s.bende kizimi dogurdum:teytey: artik koynumda cok mutluyum:Saruboceq: 1 ekimde bekliyorduk 4 ekim sabah karsi sunu sanciyla kizimi kollarima aldim dogum hikayemi firsat bulursam dha sonra yazarim allah herkese versin cok güzel bir duyguymu:dance:s simdilik bukadar kizim uyanmadan gidiyim ben hoscakalinŞeniz:1hug:

kısmetcim gözün aydın Allah analı babalı güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin

harika bu sabahta güzel haber varmışhihoyyyt.Allah analı babalı büyütsün.:Saruboceq:hayırlı sağlıklı uzun ömrü olsun inşallah.sanada geçmiş olsun arkadaşıma.s.

gözün aydın canım. analı babalı buyusun bebişin..
kendıne ve ona ıyı bak.öpüyorum..
:1hug:

alllah analı babalı büyütsün canım .hayırlı bi evlat olur inşallah..sağlıklı sıhhatli büyütürsün bebişini inaşllahcanım.

hepinize cok tesekürler ederiz kizlar:1hug: bebegim cok iyi darisi bebek bekleyenlerin basina
haftam bittigi icin sunu tabletle basladim doguma:1no2:3 tane icince sancim basladi yarim saat sonra suyum geldi sonra o müthis sancilar cok zordu:tomato: ama kzimi kucakalyinca ne agri kaldi ne sanci: ilk 4 saat sanci cektim sonra dayanmayacak hale gelince epudural oldum ama pek faydasi olmadi sonra sabah karsi 4 de epudural kesildi ve artik dogumun basamasinin gerektgini bebegin kanala girdigini söyledi doktor:lepi: ikin diyorlar bana habire sanci geldikce birbaktim kafasi cikti sonra doktormidemden carsaf gecirip bastirinca kizim dogdu sositosositokizimi görünce dünyalar benim oldu 3 kilo 300 gram 52 cm boyu toplam 12 saat sanci cekmis oldum yani ama gene hamile kalsam gene normal dogumu tercih ederim yani bana cok saglikli geldi hemen aykalandim mesela tek derdim sütüm fazla gelmiyor kizimi doyuramiyorum diye cok üzülüyorum senağlamaumarim biran önce gelir cünkü kizim anne sütüyle beslemeyi cok istiyorum darisi tüm bebek bekleyenlerin basina tekrar hepinize cok tesekürlera.s.:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…