Kızım vücudunda çıkan kızarıklıklar yardım!!

ikimelekannesiyim

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
76
24
8
28 aylık bir kızım var Yaklaşık 2 ay önce kızımın kolunda sinek ısırığı gibi bir kızarıklık çıktı aynı gün içinde büyüdü kocaman oldu şişti koluda şişti ve çok sertleşti doktora götürdük hemen doktor alerjik olduğunu söyledi iğne yaptı birde allerset şurup verdi iğneden sonra etrafı beyazlaşmaya başladı ve söndü kızarıklık kaldı ve geçti daha sonra ara ara çıkmaya başladı tek bir yerinde çıkıyordu ayağında elinde en son gözünün altında çıktı gözü şişti kuzumun 3-4 gün geçmedi şurubumuzu kullandık hep .. Ve bu sabah bir kalktık o şişlikler her yerinde deli gibi kaşınıyordu yavrum kocaman kocaman şiş kızarıklıklar kızarık olan yerleri ateş gibi yanıyordu ayaklarının altına varasıya çıktı kollarında bacaklarında el ve ayaklarında tekrar doktorumuza gittik yine iğne attı ve alerjik dedi krem verdi fenistil ve yine şiişikler söndü ama benim içim rahat etmedi ne bi tahlil yaptı ne alerji testi neye alerjisi olduğunu bile bilmiyorum pazartesi günü başka bir doktora gideceğiz fakat ben 2 gün hep evham yapıcam gerçekten alerjik mi başka bir hastalıktan mı kaynaklanıyor bilemedim resimlerini atıyorum bu doktordan sonra ki şişliklerin inmiş ve kızarıklıkların küçülmüş hali

Eklentiler

• IMG_20150918_193244.jpg
    100,1 KB · Görüntüleme: 2.292
Çok geçmiş olsun.Güneş alerjisi de olabilir cips çikolata kola tüketiyorsa ona bağlı da olabilir. Siz yine başka bir doktora gidip test isteyin en kısa zamanda kurtulur kızınız inşallah

Gerçekten çok kötü gözüküyor inş geçer. Vücüdüna iyi gelmeyen bişeye yiyorsa ondan tekrarlıyordur kızarıklıklar.yınede başka bir doktora yine göster belki farklı birseydi Söyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…