- 22 Kasım 2014
- 125
- 29
- 30
-
- Konu Sahibi ruhlar alemi
Fiziksel siddet yok bosanmak istiyorum ama elimde bisi yok ne sewmesi sewgimi kaldi artik bnde bikmisim ondanda
ruhlar alemi, şu yazdığım mesaja cevap yazmanı özellikle rica ediyorum çünkü bazen biz yazıyoruz yazıyoruz sonra konu sahipleri öyle cevaplar veriyor ki dumur olup, yazdığımız onca şeye acıyoruz. Lütfen şu 3 soruma dürüst cevap yaz, ona göre yorum yapalım veya yapmayalım:
1) manevi şiddet var, açıkça belli ama fiziksel şiddet var mı?
2) "elimde olsa, hemen boşanırım" mı diyorsun
3) yoksa bana böyle davransa da, "eşimi seviyorum ve boşanmak istemiyorum" mu diyorsun?
lütfen yaz...
rezillik cikar ne demek ya? ne olur da rezillik çıkar? korktugunuz, sakladiginiz bir sry mi var da esiniz böyle konusabiliyor?
kusura bakmayin da cahilliginizden ben bunaldim burda. hicbir cabaniz yok. yas 20, hayattan hic beklenti yok. yok kendimi ezdirdim , yok disari cikamam, yok aileme gidemem..aileniz istememis kendiniz zorla evlenmek istemissiniz? neyini istediniz bu hayatin?
Al işte, hep ailenin cahilliği zaten en büyük suç!!
Elalemin ne düşeneceği senin ruh sağlığından, mutluluğundan önemli mi? Lütfen bu kadar pasif kalma. Kendini ezdirme. Her şeye evet deme; tabii ki senin de eşinle çatışan isteklerin olacak. Aileni görmek istemen mesela çok normal.
Bu arada açıktan da olsa eğitimini tamamla. Çocuğun 3-4 olunca kreşe de gizer, sen kendini yetiştir, o zaman kendine bir iş bakarsın.
ciddi olarak boşanıyorum desen ailen ne tepki verir? sahip çıkıp gel kızım otur bizle yada sana ev açalım vs der mi?
hah
şimdi bak diyorsun ki aileme karşı çıkıp evlendim, rezillik olur diyorlar vs
bunları unut
aile, ailedir
biraz ciddi oynaman gerekiyor, rest çekmen gerekiyor
annene, hatta (varsa) babana diyeceksin ki
durum böyle böyle, siz ne derseniz deyin ben bunlara daha fazla katlanamayacağım
ya bana destek olur, yanınıza alırsınız, ya da kimseye birşey söylemeden çeker giderim, bir daha da ne beni ne torununuzu göremezsiniz, eğer birşey olur da gidemezsem, ölümü düşünürüm o zaman
karar sizin
sana kızarlar, söverler belki ama büyük büyük ihtimalle seni tamamen kaybetme riskini göze alamazlar
bence ailen (kendi ailen) böyle bir resti hakediyor
ailenin evine dönersen de, bir süre annen çocuğuna bakabilir ve sen de çalışabilirsin
bir mesleğin olması gerekmiyor
tezgahtarlık yaparsın, pazarlama yaparsın vb. gece gündüz çalışırsın
bir süre sonra durumu da düzeltirsin çünkü daha 20 yaşındasın!
inan bana, gece gündüz çalışmak böyle bir aile ve eşle hapis hayatı yaşamaktan, bunca mutsuzluktan, ölmek istemekten iyidir
anneni dinleme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
istediği kadar asabi olsun!!!!!! babanı haberdar et!!!!!!
kendılerıne baksın onlar canm Allah vergısı benm eskı esımınde annesı öle dıodu ama aldırıs etmeBoyum 180 kilom 55 yok zayifsin yok odun gibi fizigin var ciliz duruon esmer tenlisin oran bole suran sole dio kv esim de sadece guluo kv buarda 120 kg
Ah be güzelim beni kırmadan yorum yapın demişsinn ,,neden be kuzum neden kayınvalideli yerlere gidersiniz.. neden evlenmek için can atarsınız niye 18 lerde başlarsınız erkek ve koca aramaya.. hangi hayatı toz pembe görüyorsunuz bilmemki..Grmce kizi ailesi kalabalik die kv bize getirdi bn 3 senelik ewliyim kv bnde ayrilma sansimiz yok esim ana kuzusu
çok çaresiz kalmışsın özellikle annenin bişey olmaz demesi... birinin arkanda durması gerek yoksa ezerler seni canımMrb ablalarim cok bunaldim artik annelik cok guzel ve bi o kadarda zormus kizim 8 aylik 3 ayliktan beri surekli hasta 1 hafta iyise diger hafta muhakkak hasta zaturede olmustu zaten simdide hasta kucagimda yatio 6.ci disimiz bizi biraz zorladi sanirim cunku dis eti mosmor olmus ve atesi 2 gundur 38 lerde en az dr bogaz enfeksiyonu kulak iltihabi var dedi ilac antibiyotik kullaniyoz iste hala kotu neyse gelelim esime esim cok vurdum duymaz elinde tel surekli oyun oynar bi kelime etmio cocuga bakmio ve bna surekli ne ise yarion bi cocuga bkamion diyip duruo kv ayri oda ayni sekilde saydirio ev temizlik yemek bn yapiom ewimde kalan gorumcemin kizi war oda ayri cok bunqldim surekli agliom ne yapcagimi sasirdim esim ve ailesi hep okumus meslek sahibi bn okumadigim icin bisi yapmak istesem neyin var diolar kndime senede bi bisi alirim oda laf olur of of sizden yorum bekliom..
Not:ailenle konusun diceksiniz diorum ama annem bisi olmaz sus diyip bni geri yolluo lutfen bni kirmadan yorum yapin
Şiddet yok ama aldatma var, sizin evliliğiniz zaten sallantıda... Madem babam sahip çıkar diyorsunuz direkt babanıza anlatın, bebeğinize de yazık... Sizin bunalımlarınız, mutsuzluğunuz o bebeğe de aksedecek ve sağlıklı büyümesine engel olacak. Mutsuz bir evliliği sürdürmenin anlamı yok...Aillem aslinda babam sahip cikar onlarin burnundan getirirde biraz asabi o yuzden annem deme dio esim bni aldattiginda bile aglayarak gittim yeter artik yapamiom bn desim bisi olmaz die bni geri yolladi esindir unutursun
Eşin seni aldattı mı? Nasıl?Aillem aslinda babam sahip cikar onlarin burnundan getirirde biraz asabi o yuzden annem deme dio esim bni aldattiginda bile aglayarak gittim yeter artik yapamiom bn desim bisi olmaz die bni geri yolladi esindir unutursun
Beraber mi oturuyorsunuzMrb ablalarim cok bunaldim artik annelik cok guzel ve bi o kadarda zormus kizim 8 aylik 3 ayliktan beri surekli hasta 1 hafta iyise diger hafta muhakkak hasta zaturede olmustu zaten simdide hasta kucagimda yatio 6.ci disimiz bizi biraz zorladi sanirim cunku dis eti mosmor olmus ve atesi 2 gundur 38 lerde en az dr bogaz enfeksiyonu kulak iltihabi var dedi ilac antibiyotik kullaniyoz iste hala kotu neyse gelelim esime esim cok vurdum duymaz elinde tel surekli oyun oynar bi kelime etmio cocuga bakmio ve bna surekli ne ise yarion bi cocuga bkamion diyip duruo kv ayri oda ayni sekilde saydirio ev temizlik yemek bn yapiom ewimde kalan gorumcemin kizi war oda ayri cok bunqldim surekli agliom ne yapcagimi sasirdim esim ve ailesi hep okumus meslek sahibi bn okumadigim icin bisi yapmak istesem neyin var diolar kndime senede bi bisi alirim oda laf olur of of sizden yorum bekliom..
Not:ailenle konusun diceksiniz diorum ama annem bisi olmaz sus diyip bni geri yolluo lutfen bni kirmadan yorum yapin
aynen senin durumundaydim taaaaki kafam tak edip evden cikip gidene kadar, yolda trene giderken hungur hungur agladigimi bu evlilik ugruna yapmadigim kalmadigini cok caba sarfettim ama artik dayanamicak hale geldigimi tukendigimi anlayanada kadar.. ve bidahada eve donmemekle bu hikayeyi burada sonlandirdimMrb ablalarim cok bunaldim artik annelik cok guzel ve bi o kadarda zormus kizim 8 aylik 3 ayliktan beri surekli hasta 1 hafta iyise diger hafta muhakkak hasta zaturede olmustu zaten simdide hasta kucagimda yatio 6.ci disimiz bizi biraz zorladi sanirim cunku dis eti mosmor olmus ve atesi 2 gundur 38 lerde en az dr bogaz enfeksiyonu kulak iltihabi var dedi ilac antibiyotik kullaniyoz iste hala kotu neyse gelelim esime esim cok vurdum duymaz elinde tel surekli oyun oynar bi kelime etmio cocuga bakmio ve bna surekli ne ise yarion bi cocuga bkamion diyip duruo kv ayri oda ayni sekilde saydirio ev temizlik yemek bn yapiom ewimde kalan gorumcemin kizi war oda ayri cok bunqldim surekli agliom ne yapcagimi sasirdim esim ve ailesi hep okumus meslek sahibi bn okumadigim icin bisi yapmak istesem neyin var diolar kndime senede bi bisi alirim oda laf olur of of sizden yorum bekliom..