kizim ve esim = cok bunaldim

Yahu neden ayrılacak gücünüz yokmuş aileniz istemiyor diye mi. Bir insan nasıl omur boyu esaret gibi yasar. Dik olun bosanin eğer bu kadar şikayetçi iseniz. Bakin forumda 43 sene erkek kılığında ayakkabı boyayan inşaatta çalışan kadının hikayesi var. Temizliğe gider yine doyurrum karnını. Her zaman yapilacak birşeyler vardır. Allah bir kapı acar arkadasim . hem belbelediye kaymakamlık vs. De yardim ediyor. Katlanmayin yahu saksı gibi adama.

20 yaşında gencecik kızsın, sağlıklısın hayatın sonu gelmiş gibi düşünme. Ne yap et eğitimine devam et ki düzgün bir mesleğin olsun. Ayrıca ailen eninde sonunda seni kabul edecektir. Önemli olan sen kafanda netleştir ne yapacağını. Hakkında hayırlısı olsun.

ah canım bunalmışşın iyice:KK43: kv cok biliyosa toruna baksın.kimse kusura bakmasın görümcenin kızınada bakamam...

Slm canım Allah yardımcın olsun aynı şeyleri bende yaşadım bende kv de ile aynı evde yaşıyordum herşeyi bana yaptırırlardı yemek temizlik ve birde çocuğum olmuştu kocam sabah işe gider akşam gelirdi hiç yalnız koymazlardı her hafta ya misafir gelirdi yada biz giderdik eşim gitmezdi bende istemiyordum ama zorla götürürdü kv kızım doğdu 4 ay aynı odada yatırmadı neymiş oğlu işe gidecekmiş uykusuz kalırmış hafta sonu aynı odada yatardık öyle böyle 2 senem geçti sonra çok büyük tartışma çıktı eşime dedim ya ayrılırız yada ayrı ev dedim evi tuttuk ayrıldım aslında eşimde evlenilecek erkek deyilmiş onuda ayrıldıktan sonra anladım birkaç senede onunla uğraştım sonra dedim neden bukadar ezdirdim

Konuşmazsan herkes ezer bacım kendini geliştir ve hakkını savun ben konuştum kurtuldum iş buldum ehliyetimi aldım 3 de çocuk yaptım sıkta gitmiyorum çünkü çalışıyorum onlara gıtmemek için çalışıyorum beni hala üzüyorlar ama bende geri kalmıyorum artık bende 18 yaşında evlenmiştim Allah yardımcın olsun

Yazacak çok şey varda sinirlerim bozuldu esgi günleri yaşıyorum sanki yazdığım anda ibler kopu neyazmışım kusura bakmayın Şimdiki aklım olsa en baştan konuşurdum 2sene ailemi görmedim yalnız tlf görüşmesi yapmadım bende çok bunalmıştım :KK64::KK61::KK61:

Annem 16 yasında evlenmiş, çok da ezilmiş. Kp, kv, onun annesi, babası, kayını. Hepsinin yükü annemdeymiş. Annemde bana hamile iken evin perdelerini yıkamasını söyleyen kv'si yani babaannem sayesinde annem perde asarken 7 aylıkhamile iken 17'sine girmeden doğurmuş beni. Anneannem de dermiş anneme bir şey olmaz onlar senin kv, kp diye. Ama bu 89 90'lı yıllardaymış. 2015'teyiz.. Her şey çok değişti. O zamanlar tabiri caizse cahilmiş, biraz kendine güven dişini göstermezsen daha çok ezecekler seni.. Şimdi babam dahil hepsi annemden çok korkar. Çatır çatır da gerektiği yerde kendini savunur ezdirmez.

X