kizim ve esim = cok bunaldim

ruhlar alemi

en buyuk cezaevi cahil insanin kafasinin icidir..
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
125
29
30
Mrb ablalarim cok bunaldim artik annelik cok guzel ve bi o kadarda zormus kizim 8 aylik 3 ayliktan beri surekli hasta 1 hafta iyise diger hafta muhakkak hasta zaturede olmustu zaten simdide hasta kucagimda yatio 6.ci disimiz bizi biraz zorladi sanirim cunku dis eti mosmor olmus ve atesi 2 gundur 38 lerde en az dr bogaz enfeksiyonu kulak iltihabi var dedi ilac antibiyotik kullaniyoz iste hala kotu neyse gelelim esime esim cok vurdum duymaz elinde tel surekli oyun oynar bi kelime etmio cocuga bakmio ve bna surekli ne ise yarion bi cocuga bkamion diyip duruo kv ayri oda ayni sekilde saydirio ev temizlik yemek bn yapiom ewimde kalan gorumcemin kizi war oda ayri cok bunqldim surekli agliom ne yapcagimi sasirdim esim ve ailesi hep okumus meslek sahibi bn okumadigim icin bisi yapmak istesem neyin var diolar kndime senede bi bisi alirim oda laf olur of of sizden yorum bekliom..
Not:ailenle konusun diceksiniz diorum ama annem bisi olmaz sus diyip bni geri yolluo lutfen bni kirmadan yorum yapin

Evet görümce kızı sizde niye kalıyor?
Eğer kv sizde kalıyorsa hiç yardımcı olmuyor mu?

Grmce kizi ailesi kalabalik die kv bize getirdi bn 3 senelik ewliyim kv bnde ayrilma sansimiz yok esim ana kuzusu

aslında ya çalışsan, ya da ailen arkanda olsa o şekilde davranamaz. ne diyeyim Allah sabır versin

kullaniyoz - kiziolar - bekliom.. bunlar ne demek, yazınız ne kadar zor okunuyor bir bilseniz
Kaç yaşındasınız, ciddiye alınmama sebebiniz biraz kendinizi geliştirmemiş olmanız olabilir mi ?
Aileme gitmeme kızıyorlar demişsiniz, buna nasıl izin verdiniz, koskoca kadın izne mi tabisiniz ailenize giderken
Kendinizi toparlayın biraz, yoksa bu esaret bitmez, insani haklarınıza sahip çıkmalısınız önce

Ya 94 dogumlusun ya da 95. Niye bu kadar erken evlendinki? Demekki yasin kucuk hemen kendini gelistir ve kurtul su esaretten. Gamsızlar bu nedir ya

Bunalmışsın.O hayatın 3 yıldır içindesin sadece şu sıralar yaşıyorsan bu sıkıntıları diyebilirim ki geçicidir.
Ama aile hayatın zor. Kayınvalide görümce kızı falan.

Erken ewlilik bnim sucun ailem istemiodu zorla ewlendim neyse ama biktim bunlar ewlendugim ilk gununden beri hep eziyet laf ailemde dio kndin ewlendin aslinda ba

Nasil para kazansam ewde yapabilecegim seyler ne olabilir disari cikamiom cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…